-
مقاومت چی عزیز. ویستون (یکی از تیم شما) هست که میگید به ما همر بده یه جوری جبران کن! من مقاومت نکنم بگم چشم؟!؟!؟
ببینید این مراحل پردازش حملات هست
برچسب زدن حمله برای پردازش (برای جلوگیری از پردازش مجدد) -> پردازش حمله -> کشتن مدافع -> کشتن مهاجم -> تهیه گزارش
تو اون چندتا موج حمله که گزارش ارسال نشده تا یه جایی (یه قدم بعد از برچسب زدن حمله) پردازش جلو رفته (دقیق نمیدونم تا کجا) فقط میدونیم به کشتن مهاجم نرسیده.
اما تو گزارشات مدافع که نگاه میکنیم میبینیم بین حملات نیرو کم شده یعنی احتمالا تو همه یا بعضی از حملات کشتن مدافع انجام شده.
اما به علت باگ پردازش قطع شده.
چون پردازش به کشتن مهاجم نرسیده نیروی مهاجم نمرده و گندم مصرف میکرده. اما چون برچسب پردازش خورده بوده اجازه استفاده از نیرو به کاربر داده نمیشده. تا برچسب باز نشه این نیروها هستند ولی غیرقابل استفاده هستند (فقط تو نمای کلی دیده میشن)
بعد من از شما می خوام یکم فکر کنید؟
من بخوام زد و بند کنم میام همر شما رو غیب میکنم؟ یعنی راه ساده تر برای زد و بند نیست؟ چهارنفر دیگه که این حرف رو می خونن نمی گن چرا مدیر اینقدر تابلو زد و بند کرد نمیتونست مخفیانه زد و بند کنه؟؟!؟
بعد من بیام زد و بند کنم که چی بشه؟ چقدر پول بگیرم؟ خوب اگه بحث پول بود که من پکیجامو گرون میکردم به جای زد و بند درآمدم زیاد بشه. سکه هامو میرم بازار سیاه میفروشم که حروم باشه از مال حلال بدم میاد؟
تو رو خدا با خودتون چی فکر میکنید. حداقل می خواهید تهمت بزنید یه چیزی بگید آدم زورش نگیره.