-
باز بخوایم یه جمع بندی کوچیک انجام بدیم
دیدگاه سایت
چه تضمینی هست این تغییرات انجام بشه ! همین پلیرهایی که هستند پراکنده نشند و این پلیرهایی که این همه خواستار تغییر هستند دوباره ول نکنند برند !
دیدگاه پلیرها
قوانین باید روشن و شفاف بشه با ذکر جزییات در دسترس عموم قرارداده بشه هرمجازات و تخلفی براش مجازات سنگینتری نسبت به اجرای قانون گذاشته بشه سرورها 5 نژاده بشند یک سری آپدیت ها انجام بشند و ....
در مورد اول که دیدگاه سایت هست من نظرم اینه شما وقتی یه ساندویچی دارید اگر بر سلامت کارتون و پشتوانه اتون که اعتبار کاربرها هست تکیه کنید به راحتی میتونید اون رو گسترش بدید و پیشرفت کنید این قضیه در مورد سایت و دژکوب هم صادقه کسی اینجا اعلام نمیکنه شما در بازی دست میبرید عامدانه و آگاهانه برای بردن تیمی از شما شفافیت و برخورد قانونی و قانونی کامل و واضح و جامع و در دسترس همه میخواد وضع قوانین و اصلاج یک سری خلاهای قانونی کمک به اعصاب و روان پلیرها و اون مولتی هانترهای بنده خدا هست که فشار ناشی از این بهم ریختگی رو دارند تحمل میکنند
مورد دوم
محسن عزیز کاملا تو روند ورژن جدید و تغییرات ورژن 4 هست میشه راحت باهاش هماهنگ گرد برای اعمال تغییرات ولی من پیشنهاد میکنم این آپدیت ها رو توی ورژن 4 اعمال نکنید یا اگر میکنید آپذیت های مربوط به ورژن 4 رو اعمال کنید نه بیاید آپدیت ورژن 5 رو بیارید رو ورژن 4 پیاده کنید
لطفا لطفا لطفا یک کمیته فنی تشکیل بدید هر تغییری رو آنالیز کنه
بطور مثال برای یک سرور خلوت که 200 تا پلیر وجود داره واندر 100 100 از نظر من معنی نداره یه سری چیزها رو بیایم دژکوبیزه کنیم کسی اگر 5 تا کپ رید میره تو دات کام سرور 1000 تا پلیر داره 3000 تا اکانت نه مثل اینجا خلوت و .... من بنظرم راهکار پوش رو کلا ببنیدیم یا نهایتا هر اکانتی بتونه بعد کتیبه رید بره از مولتی و .... بشینیم سر اینکه جلوی خرید و فروش اکانت و .... گرفته بشه یا سخت تر بشه بحث کنیم
یا حق
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن