-

نوشته اصلی توسط
CyroS
سلامی*دوباره
ادمین محترم جواب های شما قانع کننده نیست .
شما میفرمایید که چون اینجا تـراوین نیست نباید شبیه تــراوین باشه؟
ببینید فرضیه شما کاملا اشتتباهه !
ما*دنبال تـراوین با هزینه کمتر*هستیم نه دنبال دژکوب با گرافیک ۷-۸ سال پیش و ورژن ۴ !
چیزی*که مشخصه ورژن ۴ خیلی سبک تر *و *ساده تر از*اونی هست که بخواد باگ بخوره،گرچه دوستان نمونه هایی از باگ هارو گفتن.
چیزی که کلیه پلیر ها میگن و انتظار دارن اینه که اگه *میتونید خودتونو ثابت کنید* بکنید !
وقتی شما نمیتونید بهترین باشید از بازیکنا انتظار کوچ نداشنه باشید
حرف ما کاربران جدید سایت شما بدین شکل است :
اگر میتوانید آپدیت کنید ماهم ملحق*بشیم*به شما .
خواهشا از حرف های بنده منظور بد به دل نگیرید، جمع حرف کلی تمامی ماست
ایام به کام
شما متوجه منظور من نشدید من عرض کردم الحاق شما تا زمانی هست که دوباره سر و کله تـراوین اصلی، یا یه سایت دیگه، پیدا نشه! حتی با سکه گرون تر باعث کوچ شما میشه.
خلاصه کلام بنده اینه که تا راهی برای وفادار کردن پلیرپیدا نشه هرقدمی برداریم عبث و به قول دوستمون دور باطل خواهد بود.
هنوز از خاطرمون نرفته که وقتی گرافیک جدید رو برای اولین بار آوردیم و به درخواست خود این دوستان سرور x1 رو ران کردیم به خاطر وعده دروغ سرور بدون مولتی و بات رفتن جای دیگه.
اگه قرار به رفتن شما باشه چرا ما زحمت بکشیم و حرف شما رو گوش بدیم و تغییرات رو بروز کنیم؟
من به دوستانی که اینجا میگن اگه آپدیت نکنی میریم به چشم سرمایه نگاه نمیکنم که رفتن یا موندنشون باعث تصمیمات ما باشه.این عزیزان هر اتفاقی به ضررشون باشه میگن اگه به حرف ما گوش نکنی ما میریم! کوچکترین اتفاقی تو سرور بیوفته یکی رو اکانتشون خرابکاری کنه یا با تخلف تیمشون برخورد بشه میذارن میرن.
جسارت نباشه به نظر من شما هم هرجا رفتی دیدی پلیرها به مدیریت میگن اینکارو بکن اونکارو بکن که ما نریم، اونجا بازی نکن.
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن