سلام خمت همه دوستان گرامی
آقا امید مخاطب بنده شمایید . با این وضعیتی که من توی سروراتون میبینم اصلا خوش بین نیستم که کسی تا چند وقت دیگه پلی بده واقعا فقط احساس میکنم یه عده برای پوینت بازی میکنن البته اینو بگم پوینت گرفتن و این چیزا خوشحال کنندست ولی اینکه سروری 500 تا اکانت داره و 4 سایدش پلیر داره این نوع از بازی کردن خنده داره که 20قیقه مونده تقسیم مدالا این همه اسکات میکشن میزنن به خودشون یا از روش رد میشن فقط شبیه به خاله بازیه ؟ بنظر شما بهتر نیست این مدال بازی و پوینت و امتیاز رو جمع کنین و فقط یه مدال به تمام نفرات اتحاد برنده بدین مثل جاهای دیگه باور کنین من اونقدری که اکانت مولتی میبینم توی سرور 25فینال اصلا یه اکانت که بشه بزنیش نمیبینم و آخرشم همه سرور فقط به دنبال رنک و امتیاز توی کلوپ کاربرانن واقعا بنظر شما من نوعی فکر نمیکنم که شما فقط بخاطر منافع خودتون این کارو میکنین ؟؟؟؟؟ وگرنه این اسمش دژکوب نیست و شبیه به خاله بازیه.... دوستان به شخصه این حرفو میزنم من در سرورهای اسپید پایین چنین چیزی رو ندیدم از پلیراش ولی از سرور 5x به بالا چنین اوضاع مسخره ای وجود داره .... و اصل موضوع هم خود ادمین هستش که چنین اوضاعی بوجود میاره واقعا متاسفم و من بشخصه میگم 2تیمی که توی اسپید بالا دارن پلی میدن در واقعیت دارن خود زنی میکنن و لذت رو از سرور بردن خواهش میکنم از همتون تا این موضوعات درست نشده هرگز درخواست ران سرور جدید نکنین واقعا وقت و زندگیتونو دارین هدر میدین