-
ویرایش توسط 200t : 08-24-2020 در ساعت 01:26 PM
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
200t
اول اینکه مسائل شخصی نیست
از نظر شما مسخرست ، ولی خب واقعیتیه که موقعی که ما با تیم پرشین بازی کردیم این مسائل به وجود اومده ، هر سروری که تیم پرشین بوده همیشه خرابکاری بوده اگه سرور 25رو میخوای مثال بزنی که اول اینکه همرهاتون بک خورد و مدیریت نگفت دست نمیبرم توی بازی

))))))) دوم اینکه تیمی روی شما خرابکاری کرد که از اول با خودتون متا بود و اینکه معلوم نیست چی شده که این کار رو کرده
دوم اینکه من نگفتم کسی اکانت توی سرور نداره نمیتونه حرف بزنه ، ما گفتیم کسی که در جریان چیزی نیست بهتره چیزی نگه ، پس حرفو عوض نکنین ،
همون اول هم گفتی تیم ما وقت نداره بیاد فروم پس شما ام نیاید و چیزی نگید

))) درست میگفتی تیمی که کلا توی مسائل کثیف سیر میکنه هم وقت نمیکنه بیاد فروم هم روش نمیشه بیاد فروم !
تیمی که کل هنرش فیدر کاتا کردن و دف ریختن توی مولتی هست ، طبیعیست که فروم براش جای عذاب آوری باشه
شما هم موفق باشید

)))))
عکس هایی که نشون میداد تخلف و تبعیض سایت در مواردی که تیم پرشین توی سرور بود چرا پاک کردید !!!!!!!!
فقط بیا تشکر کن زیر پستا و عکس هایی که باعث تهمت به جا میشه رو حذف کن
درسته و حق کاملا با شماست. شما خوب و مقدس هستید و ما بد و کثیف
شما قوی و حرفه ای و پلنر هستید و ما بازی بلد نیستیم.
با این جملات احساس میکنم مشکلت دیگه باید حل شده باشه ؟
ناموسا بکش بیرون پسرخوب
یکم به خودت استراحت بده بعد چنتا سرور متوالی استراحت لازم دارید
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
pho3niX
عزیزم شما تو سرور نیستی بی زحمت دخالت بیجا نکن
ممنون ازت
!!!
مرسی...
دژکوب، بهانه باهم بودن...
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
deadlock
درسته و حق کاملا با شماست. شما خوب و مقدس هستید و ما بد و کثیف
شما قوی و حرفه ای و پلنر هستید و ما بازی بلد نیستیم.
با این جملات احساس میکنم مشکلت دیگه باید حل شده باشه ؟
ناموسا بکش بیرون پسرخوب
یکم به خودت استراحت بده بعد چنتا سرور متوالی استراحت لازم دارید
- - - Updated - - -
!!!
مرسی...
دانیال جان شما وجودت به عنوان عضوی از تیم پرشین ! کلا تکذیب شده
دقیقا تیمت کدومه ؟
یک مقدار از پلن ها و تاگتیگ هایی گه تو این سرور زدی بگو بقیه هم آگاه شن
-

نوشته اصلی توسط
partizan
دانیال جان شما وجودت به عنوان عضوی از تیم پرشین ! کلا تکذیب شده
دقیقا تیمت کدومه ؟
یک مقدار از پلن ها و تاگتیگ هایی گه تو این سرور زدی بگو بقیه هم آگاه شن
خخخخخ همین که کلا تو زمین بازی ما هستیدو دوس دارم .
پرشین کیه ؟! مگه تیم داره ؟ من برا سایدم بازی میکنم
اول اینکه بسیار مایلم از پلن ها و تاکتیک های شما در سرور بدونم و یاد بگیرم ، البته همین بس که زدن جنگ یونیک رو اسمشو گذاشتید پلننننن ، عالیید شما ، مرز های پلن رو جابجا کردید .
محض اطلاع کتیبه جنگ یونیک ۲ روز بوده که پلیرش رفته بود و عملا حتی کسی سر هم نزده بود و خود ما هم بعد خوردن اتک متوجه شدیم خخخخ اما چون برامون اصلا اهمیتی نداشت نه حرفی گفتیم نه توجیحی کردیم و نه ناله ای کردیم و ...،پذیرفتیم .الان هم فقط بجهت اینکه در جریان باشی گفتم وگرنه هیچ گونه اهمیتی نداره برامون، برید فک کنید پلن زدید و از همدیگه تشکر کنید.
نکته بعدی هم مانی، اکانت بوق دفساز بود و نیازی به رفتن پلن ندارع اکانت دفساز و الان هم میتونی ببینی که رنک ۱ دفه همین اکانت
بازم برای اینکه دلت نشکنه چنتا میگم : (هر کدوم ابهام داری پیوی بیا بهت اسکرین بدم)
۱. دیوار کردن همر اکانت black bridg که لیدرتون بود و فرار کرد در ابتدای سرور
۲.خفت کردن همر اکانت beta در ابتدای سرور
۳. چیف کردن ده کتیبه احمق بزرگ اکانت monoko و بازی خنده دار با این ده که ۳ روز مایه خنده گروه ما شده بود ، و پست طوفانی صاحب اکانت در اعتراض به دست های پشت پرده در دفاع ازین ده
لازمه عرض کنم در پلنی که این اکانت در پاسخ به این حرکت میره ۲تا همرش دیوار میشه و ۹ تا چیفرش از بین میرن
۴. کلین کردن ۶۰درصد همر اکانت tursan که البته به دلیل اشتباه یکی از دوستان این ده چیف نشد (که خودتون هم فهمیدید قضیه*چی بوده اما طبیعیش کردید و در حرکتی جالب لیدر محترمتون تمام لینک هارو نصفه گذاشت خخخخ)
۵. در پاسخ به دف ریختن اکانت های marpich و born to die در آبادی ها ، و بدلیل شروع از سمت این اکانت ها در پاسخ حرکت متقابل انجام شد و در مجموع ۲۰۰ کا گندم خور دفاع شد .
۶. خفت ۱۶کا رمر اکانت running که از رعدهای اکانت mehran.z استفاده کردم
۷. خفت وحشتناک اکانت bboy که بنده از رعدهای اکانت Tamara استفاده کردم.
مجددا تکرار میکنم اکانت دفساز پلن نمیره
تو از پلنای خفنت بگو تو سرور
ویرایش توسط moderator : 08-25-2020 در ساعت 01:35 AM
دلیل: رعایت احترام را بفرمایید
دژکوب، بهانه باهم بودن...
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
deadlock
خخخخخ همین که کلا تو زمین بازی ما هستیدو دوس دارم .
پرشین کیه ؟! مگه تیم داره ؟ من برا سایدم بازی میکنم
اول اینکه بسیار مایلم از پلن ها و تاکتیک های شما در سرور بدونم و یاد بگیرم ، البته همین بس که زدن جنگ یونیک رو اسمشو گذاشتید پلننننن ، عالیید شما ، مرز های پلن رو جابجا کردید .
محض اطلاع کتیبه جنگ یونیک ۲ روز بوده که پلیرش رفته بود و عملا حتی کسی سر هم نزده بود و خود ما هم بعد خوردن اتک متوجه شدیم خخخخ اما چون برامون اصلا اهمیتی نداشت نه حرفی گفتیم نه توجیحی کردیم و نه ناله ای کردیم و ...،پذیرفتیم .الان هم فقط بجهت اینکه در جریان باشی گفتم وگرنه هیچ گونه اهمیتی نداره برامون، برید فک کنید پلن زدید و از همدیگه تشکر کنید.
نکته بعدی هم مانی، اکانت بوق دفساز بود و نیازی به رفتن پلن ندارع اکانت دفساز و الان هم میتونی ببینی که رنک ۱ دفه همین اکانت
بازم برای اینکه دلت نشکنه چنتا میگم : (هر کدوم ابهام داری پیوی بیا بهت اسکرین بدم)
۱. دیوار کردن همر اکانت black bridg که لیدرتون بود و فرار کرد در ابتدای سرور
۲.خفت کردن همر اکانت beta در ابتدای سرور
۳. چیف کردن ده کتیبه احمق بزرگ اکانت monoko و بازی خنده دار با این ده که ۳ روز مایه خنده گروه ما شده بود ، و پست طوفانی صاحب اکانت در اعتراض به دست های پشت پرده در دفاع ازین ده
لازمه عرض کنم در پلنی که این اکانت در پاسخ به این حرکت میره ۲تا همرش دیوار میشه و ۹ تا چیفرش از بین میرن
۴. کلین کردن ۶۰درصد همر اکانت tursan که البته به دلیل اشتباه یکی از دوستان این ده چیف نشد (که خودتون هم فهمیدید قضیه*چی بوده اما طبیعیش کردید و در حرکتی جالب لیدر محترمتون تمام لینک هارو نصفه گذاشت خخخخ)
۵. در پاسخ به دف ریختن اکانت های marpich و born to die در آبادی ها ، و بدلیل شروع از سمت این اکانت ها در پاسخ حرکت متقابل انجام شد و در مجموع ۲۰۰ کا گندم خور دفاع شد .
۶. خفت ۱۶کا رمر اکانت running که از رعدهای اکانت mehran.z استفاده کردم
۷. خفت وحشتناک اکانت bboy که بنده از رعدهای اکانت Tamara استفاده کردم.
مجددا تکرار میکنم اکانت دفساز پلن نمیره
تو از پلنای خفنت بگو تو سرور
سلام داداش همه پلن ها رو گفتي شما قبول و مباركتون باشه اما در مورد كتيبه جنگ يكم اغراق كردي كه كسي سر نميزده و كاري باهاش نداريم همين اكانت boogh كه ميگين دف ساز هستش و نفر اول هستش اگه دف مهم نبود كتيبه جنگ بزرگ رو زمين رو واسش بر نمي داشتين يا اينكه خيلي كتيبه داشتين و اهميتي واستون نداشته يا بيخيال بازي بودين اون موقع وگرنه كتيبه رو بزنن بعد شما بخنديدن و اهميت نداشته باشه
پي نوشت : 2 تا گرزي لينك زرد مياد گزارشات رو همه نگاه ميكنن ولي به كتيبه يونيك سر نزدين !!!
با تشكر از مديريت دژكوب
G1:gorzii2
J1:blueboy
K1:mr.daner
L1:man.j
final:No00oBs
k5:mage darim5x
ir:man.j
متضادترین قضیه دنیا اینه که:
حتی کسی که بخواد بفهمه بیشعوره ؛ باید شعور داشته باشه!!
اين ؛ كار رو سخت ميكنه !
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
راستی میشه یکی بیاد توضیح بده چرا عکس ها پاک شدن ؟ امید جان دلیل اینکار رو واسه همه مشخص کنید ؟
G1:gorzii2
J1:blueboy
K1:mr.daner
L1:man.j
final:No00oBs
k5:mage darim5x
ir:man.j
متضادترین قضیه دنیا اینه که:
حتی کسی که بخواد بفهمه بیشعوره ؛ باید شعور داشته باشه!!
اين ؛ كار رو سخت ميكنه !
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
shoshor
راستی میشه یکی بیاد توضیح بده چرا عکس ها پاک شدن ؟ امید جان دلیل اینکار رو واسه همه مشخص کنید ؟
منم خیلی دوست دارم بدونم عکس ها چرا پاک شدن. اونم مدارکی که گفته میشه بر علیه ماست. حتما کسی خواسته مارو مبرا کنه. لطفا عکسا رو دوباره بذارید تا قضیه همینجا تموم بشه. کاش هرکی بود عقلش میکشید کل پست رو پاک میکرد یا حداقل متن هم ویرایش میکرد که مشخص نشه عکسی بوده که پاک شده، اینطوری خیلی تابلو شدیم. متشکرم.
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Omid
منم خیلی دوست دارم بدونم عکس ها چرا پاک شدن. اونم مدارکی که گفته میشه بر علیه ماست. حتما کسی خواسته مارو مبرا کنه. لطفا عکسا رو دوباره بذارید تا قضیه همینجا تموم بشه. کاش هرکی بود عقلش میکشید کل پست رو پاک میکرد یا حداقل متن هم ویرایش میکرد که مشخص نشه عکسی بوده که پاک شده، اینطوری خیلی تابلو شدیم. متشکرم.
سرور مسخره.JPG
قوانین برای پرشین.JPG
مولتیهانر پرشینی.JPG
4تا عکس دیگه پاک نشده و فقط همین 3 عکس پاک شده هم باز جای تعجب داره !!!!
مهم نیست ! این تکلیف عکس ها ، شما ام خواهشا درخواستی که من چند روزه ازتون دارم برای حذف ایمیلم و آی فرومم انجام بدین !
خودتونو از شر ما خلاص کنین ، با تشکر