نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 474

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور سوم لیگ، IranV3

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AmiR SalaR نمایش پست ها
    با حرفات موافقم و کاملا همینطوره و همیشه همه سرورا بوده )
    ولی یک سوال
    اینجا میشه به پایتخت ناتار حمله کرد:|؟
    عزیز من طرف کسی نیستم ولی نامه رو بخون دقیق
    کمک شده به اکانتایی که پسوردشون لو رفته تا مثل استوپید و ... روشون خرابکاری نشه
    این جمله جوابگوی همه چیز هست یعنی اکانتایی که با اکانت خرابکار آی پی داشتن پسوردشون چنج شده
    خوب این کجاش بده؟ یکم معرفت چیز خوبیه حاضر نباش زحمات دشمنت هم الکی به باد بره
    شما میگی برا ما هم میکرد خوب چند تا سوال توقع دارید قبل اینکه خرابکاری بشه پسورداتون عوض میکرد مولتی؟ به چه دلیل آخه؟ مولتی میگه همین کارو برا چند تا اکانت شما که با ای پی خرابکار ای پی داشته بعد خرابگکاری چنج کرده، حالا فرض بزاریم چنج نکرده، وقتی منه مولتی هانتر بیام ببینم اکانت شما با اکانت ایکس که خرابکاری آی پی داره و خودتم رو اکانت آنلاینی دیگه دلیل بر تعویض پسورد نمیبینم یه نامه میدم ببینی و تمام

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط shoshor نمایش پست ها
    اگه پسورد داری اکانت ها رو داری می تونی اتک بدی به پاییتخت ناتار فقط زود تا مدیریت نفهمیده میخوای خرابکاری کنی و تغییر بده رمزو واسه اینکه یه تیم مورد حمایتش به بازیش ادامه بده فقط زود مواظب باش اغا مدیره بیداره ای پی ها رو می خونه صلاح بدونه می بنده !!!!
    یعنی خوشم میاد یکیتون از یکی هوچیگرتر هستید یعنی دمتون گرم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط 200t نمایش پست ها
    ولش کن اینو ، یه کلمه هوچیگری یاد گرفته امروز امده اینجا 10 خط مزخرف نوسته ،
    جمله رو نگاه کن اخه انگار بچه 10 ساله نوشه ، امید جان نمیخوام سر به تنت باشه ولی کارت درست بوده !
    ایمیل خودش 50 بار به خاطر مسائل اخلاقی مسدود شده توی فروم از بس که میومد با فحش فرهنگ خانوادگیشو نشون میداد، الان شده معلم اخلاق و همچی بلد!

باید بره یه جا حرف بزنه که 4 نفر نشناسنش ،
    طرف خیلی تابلو از طرف امید اجیر شده بیاد اینجا ماست کالی به عنوان کسی که چیزی سرش میشه

مثل بچه 10 ساله ام تند تند سوتی میده که امید من ازت بدم میاد ولی فلان ........... نزدیک 40 سالت داره میشه بزرگ شو

اولش اومد گفت من هیچی نمیدونم اصلا ، الان جزئیاتش رو از همه بهتر میدونه

ولی کن ، مجتبا ماتریکسه دیگه ، رکوردار همر زدن به کپ ناتار
    کسی که بازی رو زیر دست ماهان هلسیکر یاد گرفته ، ولی بعدش که امیر حونش مادر خرجشو پیدا کرده ، نشسته پشت ماهان صحبت کرده که ماهان هیچی حالیش نیست )) عجب بابا
    نه تو خوبی
    1- کثیف کاری از من دیدی تا حالا؟ بعد بیا شعر بباف
    2- ماهان به من بازی یاد داده؟ ببخشیدا ولی ماهان بیخود کرده باشه به من بازی یاد داده باشه توی آی آر منو ماهان با هم مشکل داشتیم و تا سرور e3 هم ماهان رو ندیده بودم و خیلی سرورا تنها با تیم خودم بودم
    ماهان رفیقمه بله ولی دلیل نمیشه اشتباهاتشو نبینم و مثل شما پاچه خواریشو بکنم
    3- اصولا کسی این حرفارو میزنه که زیر پرچم کسی نباشه
    4- امیر خرج منو میده خوب به تو چه؟ بهتر از تو هستم که دزدی کنم حداقل بی شرف نیستم
    5- دیگه هم به پروپای من نپیچ که من آدم قبل نیستم یهو ...
    6- یکی مهمترین دلایل رفتن من مدیریت مزخرف امید بود و هنوزم میگم میدیریتش مزخرفه ولی کار درستی که کرده رو نمیشه ازش گذشت. حالا من میشم بده؟ مشکلی ندارم چون نظر امثال تو برام مهم نیست

پ.ن: مانی پارتیزان هم دو سرور با ما بازی کرد و تو تیم ما بود پس الان باید بگیم مانی هم بازی رو از من یاد گرفته. مانی به استادت احترام بزار دیگه عجبا

پ.ن2: به نظر من که ول کنید این بازیو وقتتون رو بزارید برای پول در آوردن هر کسی هم خواست دوست و دشمن نداره بیاد دوره های آموزشی بورس مقدماتی و پیشرفته براش بزاریم بیا بورس
    ویرایش توسط MATRIX III : 08-21-2020 در ساعت 07:46 PM
    مجله تخصصی اقتصادی تجارت آسیا

لطفا ثبت نام کنید.

2. نپسندیدن AmiR SalaR نپسندید