-

نوشته اصلی توسط
Omid
ومتضرر اصلی این ماجرا ما هستیم محصولی ارائه میشه با کیفیت بالا اما متاسفانه برخی از کاربرا نحوه استفاده ازش رو بلد نیستند. شما فکر کن چرخ گوشت پرقدرت بدی دست مشتری اون به جای گوشت دستشو بکنه تو سوراخی که نباید بکنه و همه جا جار زده بشه که چرخ گوشتش خوب نیست دست آدم رو چرخ میکنه!!! بدتر اینه که بارها اومدیم هزینه های این خطا رو جبران کردیم و باز ملت دستشون رو می کنن تو سوراخی که نباید بکنن و توقع جبران داشته باشند. به خدا خسته شدیم اگه می خوای دستتو بکنی تو سوراخ محصول ما بندازش دور استفاده نکن!
.
امید جان در مورد محصول با کیفیت هم دیگه اینجا غریبه که نیستیم در قسمت انتقادات ! مراجعه کنی کیفیت کار رو متوجه میشی کامل هرچند من معتقدم دیکته نانوشته غلط نداره
اجازه بده مثال چرخ گوشت هم اینجوری حرف بزنیم بله درست هست اگر من دستم رو دست کسی بدم که بیاد دستم رو بکنه تو چرخگوشت من مقصرم تاوانم هم همون دست جر واجرشده ای هست که دارم ولی اینش آدم رو میسوزونه که با کسی که دست رو کرده تو چرخگوشت میگی بوس قربونت برم دورت بگردم خاک تو سر کسی که دستش رو داده تو بکنی تو چرخگوشت ! بیا ایمیلت رو یه مدت بن میکنم اکانتت هم تو سرور باز باشه بعد یه مدت عید قربون میاد نظر سنجی میزارم
من تقاضای جبران ندارم بحث اینه که شما تو عید نقض قوانین کردی جبران کردی بعد دیدی ضایعست اومدی تو قوانین سرور نوشتی قوانین به صلاحدید مدیریت در طول سرور قابل تغییر است !!! الان هم میگی نمیشه ایراد نداره نمیشه موردی نداره مجازات درخور انجام بده
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن