با سلام خدمت دوستان عزیز
در مورد اینکه کثیف بازی شده شکی نیست و اینکه تیم مدیریت داره از یه تیم در اکثر سرورها محافظه کاری می کنه باید بگم خوب معلومه باید هم اوکی باشن با هم خرج میکنن و اگه نباشن سرو پلیر نداره خدا رو شکر سایت رقیب هم سرمایه گذاری کرده و الان خیلی از بچه ها اونور هستن و حتی از قدیمی های سرور هم اومدن ببینن قراره این سایت چیکار کنه خدا رو شکد هنور بازی شروع نشده اکانت هایی که با بازار (مولتی هاشون ) منابع می فرستادن همه پانیش ( کل ساید )خوردن و این یعنی مدیریت قوی نه جانب داری
و اما در مورد اس دبیلو اینو بگم همه بدونن اول سرور فقط تونستیم اتحاد ها رو اوکی کنیم و موقع بازرسی اکانت ها سابقه گلد رو ازشون خواستیم که خیلی از اکانت ها که دوستان نزدیک من بودن خاطر نشان کردن که اومدیم واسه ساید و تیم رقیب بازی کنیم و جانشینی هم نمی دیم از اتحاد میزنیم بیرون و خودمون بازی میکنیم و کاری به کار شما نداریم که این حرفشون هم اوکی نبود و هم دف ریختن جلومون هم کتیبه زدن ( خدا رو شکر برنامه ریزشون بهم خورد بخاطر دف ناتار و نتونستن به ارزشون برسن بجز یه کتیبه ) و الانم شروع به فیک دادن کردن به قول خودتون واسه پلن زدن کتیبه ها با لینک سبز خدایی واندر 100 کردن و مدال اوردن اینقد واستون ارزش داره که زحمت یه تیم خواب بیداری هزینه و وقت رو هدر میدین که بگین ما کتیبه اوردیم و بعد اهنگ بفرستین واسه یکی از دوستان بگید بفرستین واسه فلان کس اخه بابا جنم داشته باش خودت بیا اعتراف کن بگو من بودم ببینم سنت به اندازه ای هست که عزیزان کف فروم بخوان باهات بحث کنن حتی شماره طرفی که پلن رو زده فرستادن که کار این شماره بوده بابا ن پیامت دادم خوب بیا بگو من به این علت اینکار رو انجام دادم
و در مورد کاری که صورت گرفته از تیم مدیریت این خواهش رو دارم واسه یکبارم شده شما قوانین رو نقض کن بک بده سرور رو که دوستمون که ادعای پلن زدنش میشه ببینیم دفعه بعد چقد بیدار می مونه واسه زدن اتک اخه 6تا فیک دادین هیچ کدوم تایمش بموقع نیست فاصله اتک ها اینقد دقیق بود که میشد یه دوغ گازدار خورد و دف اینسرت کرد .
با تشکر از همه دوستان