-

نوشته اصلی توسط
Omid
واقعا جای تاسف داره.
در مورد درخواست هایی که دارید چند نکته رو خدمتتون عرض کنم:
[LIST][*]به همه اکانت ها اخطار داده شد که به قوانین احترام بذارند و پسوردشون رو در اختیار کسی قرار ندن.[*]علت اینکه به یه ساید به صورت خصوصی اخطار داده شد این بود که خرابکاری انجام شده بود در اون ساید. نه اینکه قبل خرابکاری پیام خصوصی بدیم. مولتی هانتر بیکار نبوده رصد کنه اکانتهای اون ساید رو و بگه "اِاِاِ چه جالب آیپی ساید دیگه اومد ممکنه خرابکاری بشه رو اکانت برم پیام خصوصی بدم!!!" این تصور شما از اتفاقات سروره.
این رو دوباره اینجا قید کردید من هم دوباره متذکر میشم پلیرهایی که اینجا نظر هم میدهند نظر بدند یا راجع بهش نظر سنجی بزاریم
آیا مدیریت باید اکانتهای داخل سرور رو بصورت اکانت مجزا ببینه یا اینجوری برخورد کنه که این 50 تا اکانت مال اون تیمه این 60 تا اکانت مال اون تیمه آخی رفتن 50 کی نیزه رو زدن تو دیوار ! که اینم کار ما نبود !خود طرف هم میدونه کاری کی بود برم اون 50 تا اکانت رو تک تک چک کنم آی پی تیم مقابل رو دیدم بهشون علاوه بر نامه عمومی نامه خصوصی هم بدم اکانتهای تیم اونوری هم که روشون فعلا کاری نشده مگه من بیکارم چک کنم با وجود درخواست تو فروم و نامه اینکار رو بکنم بزار اون تیم هم خرابکاری کنه بعد میگم نامه عمومی دادم 
هرجای فرمایشتون رو غلط تفسیر کردم بفرمایید
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Omid
[*]قطعا ایمیل فرد خرابکار بن میشه اما چه فایده ضربه ای که شما با گوش ندادن به درخواست ما به سرور زدید آیا اینطوری جبران میشه؟
[.
امید جان نمیشه یه نظرسنجی بزاریم به مناسبت دهه محرم تیم مقابل 4 پرس چلو قیمه نذری بدن مسجد محلشون اکانتها آزاد شن البته چلو قیمه ها رو تحت نظارت شما بدهند ! ضربه ای که ما زدیم ؟؟؟ عزیزم به همون مولتی هانتر محترمت که باید قاعدتا پول بدی که اینکار رو بکنه 100 تومن بیشتر در قالب اضافه کاری میدادی همون کاری رو که برای اکانتهای پرشی جون کرده برای اکانتهای اینور هم میکرد ضربه اصلی رو هم شما زدی که واقعا فکر میکنی تنها مسدود کردن ایمیل یک مجازات بازدارنده است من قبل از شروع سرور گفتم مجازاتها باید شدید تر باشه حتی در اینجور مواقع برای همه تیم ها بک داده بشه چون شرایط سرورهات این رو میطلبه !
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Omid
و[*]همونقدر که کار این فرد پلید زشت و دور از انسانیته و شایسته هزاران فحش، حرکت اکانت های متضرر در عدم توجه به اخطار ها هم نکوهیده است و باید بررسی بشه. باید گفت داداش، مهربون، اون پسورد لامصبو عوض کن. گند کشیده شد به سرور رفت.
یه سوال فنی دارم دقیقا کار کدوم فرد ؟؟؟
در کدام سرورها این قضیه تکرار شده
تو کدوم سرورهای نرمال
کدوم سرورهای اسپید
در 2 سال اخیر بعد از 03 تا قبل از عید شاهد این حرکتها به این شکل گسترده بودیم ؟؟
سرورهایی که توش این اتفاق افتاده چه برخوردی با اکانتهای متخلف کردید؟ الان این کتیبه هایی که زده شده کجاست ؟ کی داره استفاده میکنه ؟؟ سودش رو کی میبره اکانتی که رنک 1000 سرور بوده یا اکانتی که الان کتیبه روشه؟؟ زدی اصلا خود اکانت متخلف رو بن کنی ! یا فقط ایمیل طرف رو بن کردی ؟ کار طرف اگر تخلف بوده باید اکانتش هم بن شه !! دیگه نمیشه من با ماشین ملت رو زیر بگیرم جر بدم !! ماشینم بره پارکینگ خودم رو بگن بفرما خونه ما ماشینتو تنبیه میکنیم
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن