نقل قول نوشته اصلی توسط aNaTeMa نمایش پست ها
الان من یه سوال برام پیش اومده اونم اینه که آیا اون با قوانین .com یکیه ؟ کجای قوانین دات کام اومده موللتی اکانتی آزاده ؟ خب چه کاریه اینجارم مولتی اکانتیشو فعال کنین ..... اگه مولتی اکانتی فعال باشه اینقدر داستان هم برا یه همر کشیدن و این موضوعات که چرا اینقدر ناتار کتیبه دف داره پیش نمیومدد بهترم بود
مولتی اکانتی آزاد نیست. اما دوستان تجربیاتشون رو در پلی دادن اونجا بیان کنند.

در مورد عیب آزاد بودن مولتی اکانتی تنها دلیل قانع کننده ای که ارائه شد این بود که میزان دف سرور بیشتر از همر خواهد شد. (چون تایم ساخت سرباز محدود هست و با چند اکانت بیشتر میشه دف ساخت تا با یه اکانت همر)

البته برای این مسئله یه راه حل به ذهن بنده میرسه که یکم از استاندارد تِراوین فاصله داره. ولی شاید بازی رو جذاب کنه.
راه حلی که به ذهن من میرسه اینه که همینطور که دف رو میشه برای اکانت های مختلف فرستاد بشه نیروی مهاجم (همر) رو هم به یه اکانت هدیه داد. یعنی مثلا من 1000 تا منجنیق میسازم و به اکانت دیگری تقدیم میکنم که باهش حمله بزنه.
این قابلیت باعث میشه همونطور که مولتی اکانتی باعث تقویت دف سرور میشه بشه همر ها رو متناسب هم در کنارش ساخت.

غیر از این مشکل، سایر دلایلی که آورده میشه برای مولتی اکانتی به نظر بنده همونطور که قبلا گفتم بیشتر برای اکانت هایی که کمتر فرصت پلی دارند قابل توجه هست و برای کسی که می خواد وقت بذاره آزاد بودن مولتی اکانتی باعث تقویت بازیش میشه.
پس اگر بیشتر پلیر ها وقت کافی برای بازی ندارند آزاد بودن مولتی اکانتی به ضرر عده کثیر و به نفع اقلیت میشه.
و در سروری که اکثر پلیرها وقت کافی برای بازی دارند بستن مولتی اکانت به ضرر عده کثیر و به نفع اقلیت میشه.

در پایان اینو یادمون نره هرچقدر هم قوانین سخت و محکم اجرا بشه باز هم عده ای هستند که بلدند چطور قوانین رو دور بزنن و مولتی بکشن. که این باز باعث ضرر اکثریت خواهد شد.