نقل قول نوشته اصلی توسط pho3niX نمایش پست ها
مرتضی یا مصطفی عزیز
دست شما درد نکنه به فکر یازی تمیز هستین
اما متاسفانه دوستان تو nw تنها کاری که میکنن و توش از ما بهترن و ما بلد نیستیم
زدن پسوورد اکانت ها و تو دیوار کردنشونه!
البته دف ریختن رو هم خوب بلدن!
اگه انفدر شما به فکری توجیهشون کن ایما اسمش بازی نیس!
سلام داداش گل قدیما nw خیلی پلیرای خوبی داشت من خودم از زمان ir ان دبلیو پلی دادم خیلی هم روش تعصب دارم اما چند سروی هستش که خرابش کردن بابت همین موضوعی که شما نوشتی و دیگه رغبت نمی کنم nw رجیستر کنم با اینکه کلی خاطره دارم باهاش خود منم ضربه خوردم ازشون سرور 50 یکی از دوستانی که ان دبلیو باز هستش و اسم رسمی هم داره به بهانه جاسوس بودن ما نامه داد پی ام داد از طریق تلگرام صحبت کنیم دم از خرید اکانت زد بابت پلن رفتن من اهل خرید و فروش نیستم کلا هر کجا باشم گفتم شما میخوای پلن بری بگو من خودم میزنم اکانت داد جانشین کردم که اطمینان داشته باشه بهم ولی از گریز برداشتن و از اونور اتک دادن و همر خفت شد مهم نبود بازم واسم خودشم می دونه واسش نوشتم ممنون از مردونگیت به امید موفقیتت در تمام مراحل زندگی بازم از دوستانی که فقط به دنبال پول خرج کردن هستن اکانت بخرن همر بزنن ناتار کلا دف بریزن ابادی این رو یاداوری کنم بابا بشین همین فکر رو بزار روی پلن ریختن بخدا بیشتر حال میکنی باهاش وقتی اتکت لند میشه امتیاز و پوینت هجومی رو بیخیال هماهنگ باشید با هم حالا اومدن گفتن نفر اول دژکوب شدی مهاجمین مدافعین 300 تا قلب گرفتی اما اگه اندازه یه نخود بازی کثیف انجام داده باشی ثبت میشه تو ذهن همه
پی نوشت : راستی اگه پلنر ندارید دوستان هستن کمک کنن و وقت بزارن واستون که از اینکه اکانت کسی رو خراب کنید یا از داخل ساید دف بدین !!!

کوچیک همتون مصطفی