-

نوشته اصلی توسط
monako1
این دلیل نیست ۱۰۰ تا از اینارو میشه ساخت دقیقا دیروز در مورد همین حرف بود گفت مگه قبلی هارو قبول کردن اینم قبول کنن نهایتش میگن از ماجرا جویی اورد ولی دوست من نهایتش برای ما ۱۰۰تا گرزی اورده نه این همه شوالیه گول الان با گوشیم عکس میزارم گزارش همین اتک دقیق پاک شده واقعا چرا دلیل به جز قایم کردن بوده نه کتیبه ای زده شده نه همری خفت شده فقط یه فیدر که صفر بود چیف شده من دنبال اینم چرا مخواید قایم کنید من از ورژن ۳ این بازی انجام دادم کامل بلدم همه چیزش رو اون که سورنا بود توی ای ار داستان داشت چه برسه به این جا من عکس میزارم چون مربوط به این سرور دوستان خودشون میفهمم
اگه منظورتون اینه که خدای نکرده بنده سند سازی میکنم (که دقیقا یه جور فحش هست) دیگه صحبتی بین بنده و شما نمیمونه.
چون که شما میاید اینجا مسائل رو مطرح میکنید که مشکلتون حل بشه اگه قرار باشه من بیام دروغ به شما تحویل بدم که اساسا بیان مشکلات درینجا از اساس اشتباه خواهد بود.
پس اگه فکر میکنید قراره من دروغ تحویل شما بدم اینکه میاید اینجا از من دلیل می خواهید خیلی مسخره است.
فقط برای اینکه متوجه بشید بنده راستشو گفتم نیروهای یه دهکدتون رو خالی کنید (یعنی کشته بشن نه پشتیبانی!) و چندتا ماجراجویی برید.
بعدش نیاز به عذرخواهی نیست فقط یکم قبل پست گذاشتن فکر کنید.
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 1 پسندیدن, 1 نپسندیدن