-
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
نوشته اصلی توسط
khanzade
خب جاسوس رو برای همچین مواقعی ساختن
شما عجله داشتین تقصیر ناتار چیه , این سرور عصر غافلگیریه
با سرعت تمام اتک لانچ کردین ترسیدین از یه ساید دیگه بیان ببرن ?
عزیزم شما درست میفرمایید
ولی اصولا کتیبه ها همه جا یه نرم مشخصی تو هر سرور دف داره
15 تا سرور ما بر این اساس لانچ کردیم
الان یه دفعه دوبرابر شده
ولی اصولیش این هست اسکات زده بشه
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
نترس حالا که کل سرور گذاشت رو حذف خنده یادت میره
این امار کم نیرو نیست
نزدیک به 150k دف داره شایدم بیشتر برای یه کتیبه کوچک چه خبره ؟ این امار
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
تا جایی که یادم میاد نیروهای نانار بر اساس تعداد نیروهای همرهای سرور بود قبلا " البته اگه اشتباه نکنم ! اگه اینجوری باشه بازم تقصیر همرسازای سروره !
اگه 150 کیلو دف هست شک نکن همرای بالای 300 کیلو داریم توی سرور خب ناتارم از دهکده هاش محافظت میکنه , مفتی کتیبه به کسی نمیده
مثلا دارم از حقوق مردم مظلوم ناتار حمایت میکنم
ویرایش توسط khanzade : 07-27-2020 در ساعت 08:52 PM
-
محبوبیت کاربر - 6 تشکر, 3 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-
نوشته اصلی توسط
khanzade
تا جایی که یادم میاد نیروهای نانار بر اساس تعداد نیروهای همرهای سرور بود قبلا " البته اگه اشتباه نکنم ! اگه اینجوری باشه بازم تقصیر همرسازای سروره !
اگه 150 کیلو دف هست شک نکن همرای بالای 300 کیلو داریم توی سرور
خب ناتارم از دهکده هاش محافظت میکنه , مفتی کتیبه به کسی نمیده
نسبت نیروهای واندر دست ناتار با نیروهای ناتار تو کتیبه یه نسبت مستقیم داره
اندازه نیروهای ناتار تو کتیبه بزرگ دقیقا متناسب با نیروهای ناتار نو واندر هست
واندرها با 80 کی گرز کلین شده .................
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
نوشته اصلی توسط
khanzade
اگه 150 کیلو دف هست شک نکن همرای بالای 300 کیلو داریم توی سرور
خب ناتارم از دهکده هاش محافظت میکنه , مفتی کتیبه به کسی نمیده
به نظر شما این سرور کیفیتش از سرورهای رسمی ir همراش بالا تره ؟ نه نمیدونم چرا ولی حس خوبی ندارم در مورد این امار دف
-
سلام دوستان ما هرچی بر ضد سرور بگیم پیاممونو حذف میکنن اگر ما برای خومون ارزش قائل باشیم و بزاریم روی حذف ادمین به این مشکل بررسی میکنه وقتی مثل ملتی هستیم که فقط میگیم انجام میدیم ولی بخاطر وقت و پولی که خرج کردیم ساکت باشیم باید هرچی یک نفر بگه بگیم چشم .... هیچ بهانه ای پذیرفته نیست که بمونم با این وضعیت بازی کنم وقت و پول بیشتری مصرف کنم پس بهتره با شخصیتانه بزارم روی حذف با رفتن من چیزی عوض نمیشه ولی با رفتن امثال ما یه عده از این کثیف بازی و دلایل غیر موجهشون نمیتونن دفاع کنن یکبار هم که شده دوست و دشمن این حرکت رو انجام بدین مطمئن باشین چنین موضوعی پیش نمیاد (هیچ سروری در جهان وجود نداره که میزان دفاع ناتار رو با همر سرور بسنجه این یه تحلیل مسخرست) پس آخر سرور از هر اکانتی یه همر بخوره به واندر 50میل دف که هیچی به هیچی پس وقت الکی نزارین وستای عزیز منم رفتم روی حذف
-
من که سرورو ول کردم اکانتو دادم بچه ها چندتا کتیبه برداشتن :d
انتظار داشتم مثل قدیم خوش بگذره..زیاد حال نداد
اینم باشه یادگاری
WhatsApp Image 2020-07-28 at 5.43.06 PM.jpeg
ویرایش توسط i!M4nw4rr!0r : 07-28-2020 در ساعت 05:57 PM
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلام خسته نباشید به همگی مخصوصا کتیبه جمع کنا
همونطور که اطلاع دارین وضعیت کتیبه ها خیلی بد بود
kattttt.JPG
این میزان دف کتیبه بزرگ هست ! همر من 20% هجوم هیرو و 25% هجوم شیپور ناتار داشت ! تلفات رو ببینید!
عملا جذابیت از بازی گرفته شد و همر جنگی ها از بین رفتن !!! و حتی یسری همر واندر زن هم این وسط فدا شد!
تا جایی که من اطلاع دارم ، میزان دفاع کتیبه باید متناسب با میزان هجومی کل سرور در نظر گرفته شه ، ولی اینی که ما دیدیم ، میانگین 20 تا همر اول سرور بود
این همه زحمت کشیده شده و برنامه ریزی شده واسه تک تک زمان بازی ، ولی با این کار همش به باد رفت !
واندر رو ما با 90ک گرز و 16-17ک tk کلین کردیم ، اصولا با 60ک گرز و 15ک tk کتیبه های یونیک باید بلند میشد ، ولی دقیقا 2 برابر این میزان همر لازم بود برای کلین کردنش
نمیدونم والا چی بگم .....
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلام به همه دوستان
امروز یه اتفاق خیلی عجیب افتاد کتیبه احمق بعد کلی چیف کردن جنگ نشد واتک امد روش و ما جا به جا کردیم هنوزم جنگ نشده
بعد اون فیدر ما ساعت ۱۰ صبح چیف شد بعدش ما هر کاری کردیم نتونستیم پس بگیریم هر چی زدیم دیواریم شدیم برگ هامون در حال ریختن بودن که این به این سرعت دف از کجا رسید براش که ما که دهامون چسب هم نتونستیم ده چیف بک کنیم تو همین فکر هابودیم که ساعت ۱ نیم یه دفعه از همون ده ۱۸۵ تا شوالیه ده ما رو غارت کرد و دباره پاییز شد که چطور میشه این دهکده با این سرعت اصلا بتونه اصطبل ۲۰ کنه یعنی از ثانیه اول چیف ده اگر با اصطبل ۲۰ کلاه خود شوالیه گول میساخت تازه ساعت ۴ بعد ظهر می شد ۱۸۲ تادونه بعد این که داستان فهمیده شد جالب این جا بود که امدن گزارش مهای مارو پاک کردن ازاون جایی که چند تا باگ بود من هی گفتم اینا گردن نگرفتم اینسری اسکرین شات گرفتم جالبیش اینجاست که هر ۴ دقیق من جاسوسی زدم از طرف ولی هیچ شوالیه گول ونیرویی نبوده ولی جلوتر از اتک ما بهش دف میرسیده وشوالیه اسکرین همش موجود الن باگوشی هستم رفتم خونه عکس هارو میزارم
تا حل نشدن مشکل اکانت موناکو بازی هیچ کاری نمیکنه و اگر رسیدیگی نسه ما حذف میکنیم به جا ی پاک کردن گزارش بیا مشکل حل کن
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن