نوشته اصلی توسط
mohsen.2pac
اولا که n1 نبودیم ما
دوما اون سرور که میگی اسمش هم یادم نمیاد فکر کنم m1 بود ولی، من که روبروی افشین اینا بودم همیشه ، چیزی بگم اینجور برداشت میشه که دارم دروغ میگم چون توی تاپیک همون سرور هم گفتیم باور نکردن - یه تک ده زدیم شمالغرب دفش هم از جنوب غرب اومد روش- اون اکانت که یه ده زد مال کی بود ؟ نیما گاد کیل- افشین اونو قبول داره که دروغ نمیگه مثل من - بره بپرسه ازش نتیجشم*اینجا بگید - سروری نبوده ما حتی یک اکانت یه ساید دیگه داشته باشیم چه برسه پونزده تا- یه ده میبریم کار رو روال میکنه - حتی بعد از اون هم یه سرور فینال بود باز نیما یه ده برد تو ان ای اتفاقا اونجا هم افشین اینا بودن ولی اونجا این حدیثا پیش نیومد تو فرومش دیگه چون قبلا هم زده بودیم این سکه رو - اینکه یه ده ببری اونور پنج*تا اکانت سایدتم بذاری تو قلب خاکستری دف بکشن و اسکات که به اون ده برسه اونم اول بازی اسمش هنره که دنبال هنر بودی- اینکه بخوری ولی ندونی از کجا خوردی و بگی اره مولتی داشتن هم نمیدونم چی میگن بهش- اتفاقا همون سرور بحث مولتی بازی بود به مولتی هانتر فشار اووردن بچه های شمال غرب و یه اکانت توی اسدبلیو بن شد یه اکانت هم توی ان دبلیو - هر دوتاش هم تیم مقابل گفت مال اسدبلیو بوده - ما هم گفتیم اوکی مال ماست اصلا :|
شما هم توی جنوب غرب بودی چون دیدی یه تیم داره مث ادم بازی میکنه زیر و رو نمیکشه نتونستی تحمل کنی و رفتی دقیقا یادمه