-

نوشته اصلی توسط
partizan
یه سروری که دقیقا افشین و میلاد اکانت گول بودند اکانت من اتفاقا تو جنوب غرب بود با خود صادق هم در ارتباط بودم تیمتون بالای 15 تا اکانت تو شمال غرب داشت یه ده زده بودید وسط شمال غرب از 15 خونه ایش اومدن کاتا کنند از مولتی هاتون تو ساید شمال غرب دف ریختید همر افشین نصف شد
واقعا اینا یادت نمیاد؟؟ n1 بود فکر کنم
- - - Updated - - -
حرف من رو بد برداشت کردی اقتضای سرور سه ایکس این بود به دلیل کمبود کتیبه تعداد اعضای بالای تیم مشکل رید مشکل 15 گندمی و ..... تو دو تا ساید شمال شرق و جنوب شرق پخش شیم با شناسنامه تیممون اسم اتحادهامون هم معلومه مشخصه کل سرور میدونند این اتحادی که تو شمال شرق هست و اون اتحادی که تو جنوب شرق هست یک تیم هستند اگر اعضای تیمم زیاد بشن و تشخیص بدم برای چرخش کتیبه و .... دو تا ساید جواب نمیده تو سه تا ساید هم رجیستر میکنم ولی با اسم اتحاد یکسان حالا هنر اون ساید هست هنر بچه های اون ساید هست که سایدشون رو کلین کنند و این به مراتب بهتر از این هست که بیام اکانت بزنم تو یه ساید دیگه اتحاد هم بزنم بگم برای سربلندی ساید جنوب غرب ! عملا برای یک طرف دیگه بازی کنم
ایشالا سرور بعدی نرمال سرور داغی داشته باشید گزارش ها رو هم تو فروم بزارید ما هم لذت ببریم
اولا که n1 نبودیم ما
دوما اون سرور که میگی اسمش هم یادم نمیاد فکر کنم m1 بود ولی، من که روبروی افشین اینا بودم همیشه ، چیزی بگم اینجور برداشت میشه که دارم دروغ میگم چون توی تاپیک همون سرور هم گفتیم باور نکردن - یه تک ده زدیم شمالغرب دفش هم از جنوب غرب اومد روش- اون اکانت که یه ده زد مال کی بود ؟ نیما گاد کیل- افشین اونو قبول داره که دروغ نمیگه مثل من - بره بپرسه ازش نتیجشم*اینجا بگید - سروری نبوده ما حتی یک اکانت یه ساید دیگه داشته باشیم چه برسه پونزده تا- یه ده میبریم کار رو روال میکنه - حتی بعد از اون هم یه سرور فینال بود باز نیما یه ده برد تو ان ای اتفاقا اونجا هم افشین اینا بودن ولی اونجا این حدیثا پیش نیومد تو فرومش دیگه چون قبلا هم زده بودیم این سکه رو - اینکه یه ده ببری اونور پنج*تا اکانت سایدتم بذاری تو قلب خاکستری دف بکشن و اسکات که به اون ده برسه اونم اول بازی اسمش هنره که دنبال هنر بودی- اینکه بخوری ولی ندونی از کجا خوردی و بگی اره مولتی داشتن هم نمیدونم چی میگن بهش- اتفاقا همون سرور بحث مولتی بازی بود به مولتی هانتر فشار اووردن بچه های شمال غرب و یه اکانت توی اسدبلیو بن شد یه اکانت هم توی ان دبلیو - هر دوتاش هم تیم مقابل گفت مال اسدبلیو بوده - ما هم گفتیم اوکی مال ماست اصلا :|
شما هم توی جنوب غرب بودی چون دیدی یه تیم داره مث ادم بازی میکنه زیر و رو نمیکشه نتونستی تحمل کنی و رفتی دقیقا یادمه
در این دنیا برای کفری کردن ادمهای رذلی که می خواهندهمه چیز را از انچه هست برایت سخت تر کنند- راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی
One Flew Over the Cuckoo's Nest
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن