-

نوشته اصلی توسط
ali 2113
سلام دوست عزیز بهتره راجع به سایت های دیگه توی تاپیک سرور دیگه بدگویی نکنیم هر سایتی یکسری ایرادات داره مثلا همین دجکوب داخل یکی از سروراش بدلیل عدم نظارت امید عزیز یکی از مولتی هانترهاش اقدام به اینسرت دفاع کرد یا مثلا توی یک پلن تمامی اتکها جابجا خورد مثلا رمرها اخرین اتک خوردند پی اسن مشکلات سیستمی و انسانی همه جا هستش و ما پلیر ها باید سعی در اصلاح اون مورد بکنیم تا اون سایت بازی روز به روز بهتر بشه
مورد بعد اگه فقط سعی کنیم که از یک سایت طرفداری کرده و سایت های دیگه رو تخریب و نابود بکنیم میشه حکایت 2 سال گذشته دجکوب که فقط این سایت بازی بود و فکر میکرد که اگه پلیر ها اینجا بازی نکنند هیچ جای دیگه واسه بازی ندارند و مدیریت به پیاه های بازیکن ها جواب سر بالا میدادولی الان با وجود رقیب توجه به پلیر ها و شنیدن انتقادهای اونها را مورد توجه قرار داده پس نتیجه میگیریم رقابت بین سایتهای بازی خیلی خوبه
موفق باشید
دوست خوبم یه چیزی میفرمائید بقیه دوستان می خونن باور میکنن. اینسرت؟؟؟؟؟
رویه ما تو این چند سال عوض نشده که بخوایم یه وقت خدای نکرده جواب کسی رو سربالا بدیم به خاطر چیزی که شما گفتید. بله من عمدا جواب یه سری از دوستان که درخواست نابه جا دارند رو سربالا میدم ولی شما یه مورد درخواست منطقی بیار که بنده جواب سربالا داده باشم....
ما همینطوری به اینجور درخواستا جواب سربالا میدیم شما میگی مولتی هانتر اینسرت میکنه وای به حال اینکه جواب گرم داده باشیم به کسی!!!
حضرت علی علیه السلام می فرمایند: «میان حق و باطل جز چهار انگشت فاصله نیست. از آن حضرت درباره معناى این فرمایش سؤال شد. امام انگشتان خود را به هم چسباند و آن*ها را میان گوش و چشم خود گذاشت و آن گاه فرمودند: باطل این است که بگویى: شنیدم و حق آن است که بگویى: دیدم.» (نهج البلاغه (صبحی صالح) ص. ۱۹۸)
یعنی
شنیدنیها را مثل دیدنیها که با چشم دیده ای، باور مکن و تا یقین نکردی،
سخن این و آن را، درباره افراد
نپذیر.
شما اگه خودت دیدی که مولتی هانتر ما اینسرت کرده من همینجا تمام دوستان رو شاهد میگیرم که سند 6 دنگ این سایت رو به اسم شما بزنم که بدونی چقدر باور شما برای من مهمه که می خوام دنیاش نباشه شما فکر کنی ما اینجا یه وقت اینسرت میکنیم.
در مورد جابه جا خوردن حملات حق با شماست ممکنه در قدیم باگ خورده باشه و حملات جابه جا نشسته که هیچ عمدی در کار نبوده.
و درمورد صحبت نکردن در مورد جای دیگه 100 درصد با شما موافقم و از دوستان خواهش میکنم بدگویی سایت های دیگه رو اینجا نکنن. همینطور که ما دوست نداریم بد ما جای دیگه گفته بشه، قطعا منصفانه و جوانمردانه نیست که بدگویی جای دیگه اینجا باشه و ما خوشمون بیاد!
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن