-

نوشته اصلی توسط
Shaniz
1-از استارت سرور یدونه کتیبه ی انبار بزرگ مخفی روی همه اکانت ها فعاله که باعث میشه ظرفیت انبارت دوبرابر حالت استاندارد باشه
2-کپ ماکسیممش لول20 هستش و لول21ش قفله!
3-آهنگری زره سازی و اسلحه باید باهم باشن ولی جدا جدا هستن!
4-گریز لشکریان فقط باید برای پایتخت باشه که اینطوری نیست
5-کتیبه احمق با چیف یا تعویض دهکده تاثیرش عوض نمیشه و فقط باید تایمش بگذره که اینم اشتباهه
6-خبری از جایزه های اتحاد برای اموزش فلزکاری امتیازفرهنگی و تجارت نیست !
7-در بخش جزییات بیشتر وقتی جایزه منبع میده به صورت رندم نمیده و از منبعی میده که در انبارا کمترین میزانو داره
8-بخش عمومی در قسمت آمار که رنک هجومی و دفاعی نیروهارو نشون میده وجود نداره
9-وقتی مپ رو باز میکنید و روی یک دهکده ای کلیک میکنید شبیه ساز جنگی وجود نداره و حتما باید رفت اردوگاه و نیروهارو دستی وارد کرد
10-بخش گزارش اطراف در گزارش ها اصلا وجود نداره
11-چکش زدن در حراجی کلا با دژکوب اصلی متفاوته
12-اکانتی اگه بن بشه به راحتی اب خوردن میشه بهش اتک داد و حال کرد . شما مولتی بکش به هر نحوی که میتونی بعدش بن بشه هم مهم نیست . برو مختصات 300 300 بکش که فقط خودت بعد از بن شدن ریدش بدی
13-اگه یه اکانت با یه اکانت دیگه ایمیلاشون شبیه هم باشه حتی اگه پلیر مجزا داشته باشه و هیچ تخلفی هم صورت نگرفته باشه بازم اکانتی که ضعیفتره بن میشه !
14-حیوونای تولیدی ابادی یا بیشتر از حد زیاد میشه یا بکل قطع میشه!
15-کسی که سیستم یا لپتاپ نداشته باشه و فقط با گوشی بازی کنه باید بره غار بچرونه
16-اگه کسی داخل سرور فقط برای کلوپ طلایی گلد خریده باشه و اخر سرور داخل اتحاد برنده باشه نمیتونه گلدایی که برنده شده رو انتقال بده!
----------
والا 4سال پیش که از این سایت رفتم تا الان این مشکلات درست نشده که هیچ تازه مشکلات شماره 13به بعد هم جدیدا اضافه شده
انتظار داشتم مشکلات حل بشه شاید منم بازی کردم نه اینکه فقط 4تا عکس از سایت اورجینال ت ر ا و ی ن کپی بشه و اسمش بشه گرافیک جدید .
گرافیک جدید یعنی امکانات جدید هم روش باشه . نژاد های جدید هم روش باشه . مثلا ویو بیلدر روش باشه . اینونتوری قهرمان منابعی که از طریق قهرمان میاد توش باشه و هرموقع دل ادم خواست بتونه استفاده کنه و چند ده تا مورد دیگر...
پس اینجا اسمش دژکوبه و هنوز ت ر ا و ی ن نشده
دلیل حذف اکانت منم این موارد بالا بودن . هرموقع اصلاح شدن بگین منم بیام بازی کنم.
پینوشت : 2 هفته اول هم تا 1غارت هم اومدیم که نشون داده بشه سطح سرور اینجا با 12ساعت پلی در طول شبانه روز چقدر بالاس
پینوشت 2 : سطج سرور d3 یا b5 و i3رو با الان مقایسه کنین
من الله توفیق
موارد خوبی رو فرمودید که خیلی هاش بیشتر بهانه است تا دلیل.
- گریز لشکریان فقط پایتخت هست
- اضافه بودن انبار چیزیه که باعث کمتر تعدیل زدن و کمتر خرج شدن سکه توسط کاربرا میشه و قطعا اگه برش میداشتیم شما الان اینو جز بهانه هاتون مینوشتید که برای خرج سکه بیشتر انبار ها کم شده.
- اکانتی که بن بشه غارتش منابع نمیده
- خیلی اتفاقی ایمیل هاشون شبیه باشه؟؟؟ گرفتید مارو؟
- جایزه سرور به صورت کد داده میشه و نیاز به کد کردن نداره...
- کتیبه احمق این سرور اکی هست
- منابعی که کمتر دارید رو بهتون جایزه میده باعث شده شاکی بشید؟؟؟ واقعا؟ بهانه بهتر ازین نبود؟ واقعا اینو خوندم قیافم دیدنی بود.
بقیه موارد هم تاثیر چندانی روی روند بازی نداره. اما بهانه بهانه است قطعا اگه همه موارد بالا اکی بشه شما خواهید گفت «ما اونجا برای اینکه وارد بازی بشیم باید تایپ کنیم tِravian اما اینجا باید تایپ کنیم dejkoob هروقت اینو درست کردید بگید ما بیایم!!!»
کسی که دنباله بازی و رقابت سالم و با کیفیت هست هزار تا تفاوت هم اینجا داشته باشه یه دلیل برای موندن پیدا میکنه و کسی که دنبال بهانه باشه هزارتا خوبی و مزیت هم اینجا داشته باشه باز یه بهانه برای حذف اکانت پیدا خواهد کرد.
ما همیشه پذیرای انتقادات و پیشنهادات و رفع نواقص هستیم و قطعا کلیه نواقص و کاستی ها به مرور زمان حذف میشه. اما کاش کمی منصفانه استدلال میکردید که بشه اسمشو گذاشت انتقاد.
-
محبوبیت کاربر - 9 تشکر, 9 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
حالا دوستمون شانیز حذف کردن و موارد فوق مد نظرشون بود
و ما وندیم ولی امید عزیز به نظرم ورزن 4هست سایت شما ابدیت کردن ورزن که کار خاصی نداره شما ابدیت انجام میدی یه سرور تست میزاری 10نفر میبری اونجا میدی برات باگ هارو پیدا میکنن شما رفع میکنی بعد اون یه صفایی به فروم میدی من مطمعا هستم پلیرهای این سایت خیلی بیشتر میشه و با این همه سخت گیری یکی از بهترین سایت ها برای رقابت میشه شما بشین یه سرمایه گذاری بکنید برای ابدیت سرورها و یه سرور پرقدرت برای پلیرها که اگر زیاد شدن مشکلی پیش نیاد شما بعد 2تا سرور کاملا اختلاف پلیر میبینید بعدش یه سرور فینال میزارید اون موقع دیگه شما حال میکنید
مخصوصا الان که نظر بیشتر پلیرها به خاطر گند کاری اسپید ت را جلب این جا شده الان بهترین زمان تغیر هست
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
monako1
حالا دوستمون شانیز حذف کردن و موارد فوق مد نظرشون بود
و ما وندیم ولی امید عزیز به نظرم ورزن 4هست سایت شما ابدیت کردن ورزن که کار خاصی نداره شما ابدیت انجام میدی یه سرور تست میزاری 10نفر میبری اونجا میدی برات باگ هارو پیدا میکنن شما رفع میکنی بعد اون یه صفایی به فروم میدی من مطمعا هستم پلیرهای این سایت خیلی بیشتر میشه و با این همه سخت گیری یکی از بهترین سایت ها برای رقابت میشه شما بشین یه سرمایه گذاری بکنید برای ابدیت سرورها و یه سرور پرقدرت برای پلیرها که اگر زیاد شدن مشکلی پیش نیاد شما بعد 2تا سرور کاملا اختلاف پلیر میبینید بعدش یه سرور فینال میزارید اون موقع دیگه شما حال میکنید
مخصوصا الان که نظر بیشتر پلیرها به خاطر گند کاری اسپید ت را جلب این جا شده الان بهترین زمان تغیر هست
سلام دوست عزیز بهتره راجع به سایت های دیگه توی تاپیک سرور دیگه بدگویی نکنیم هر سایتی یکسری ایرادات داره مثلا همین دجکوب داخل یکی از سروراش بدلیل عدم نظارت امید عزیز یکی از مولتی هانترهاش اقدام به اینسرت دفاع کرد یا مثلا توی یک پلن تمامی اتکها جابجا خورد مثلا رمرها اخرین اتک خوردند پی اسن مشکلات سیستمی و انسانی همه جا هستش و ما پلیر ها باید سعی در اصلاح اون مورد بکنیم تا اون سایت بازی روز به روز بهتر بشه
مورد بعد اگه فقط سعی کنیم که از یک سایت طرفداری کرده و سایت های دیگه رو تخریب و نابود بکنیم میشه حکایت 2 سال گذشته دجکوب که فقط این سایت بازی بود و فکر میکرد که اگه پلیر ها اینجا بازی نکنند هیچ جای دیگه واسه بازی ندارند و مدیریت به پیاه های بازیکن ها جواب سر بالا میدادولی الان با وجود رقیب توجه به پلیر ها و شنیدن انتقادهای اونها را مورد توجه قرار داده پس نتیجه میگیریم رقابت بین سایتهای بازی خیلی خوبه
موفق باشید
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Shaniz
1-از استارت سرور یدونه کتیبه ی انبار بزرگ مخفی روی همه اکانت ها فعاله که باعث میشه ظرفیت انبارت دوبرابر حالت استاندارد باشه
2-کپ ماکسیممش لول20 هستش و لول21ش قفله!
3-آهنگری زره سازی و اسلحه باید باهم باشن ولی جدا جدا هستن!
4-گریز لشکریان فقط باید برای پایتخت باشه که اینطوری نیست
5-کتیبه احمق با چیف یا تعویض دهکده تاثیرش عوض نمیشه و فقط باید تایمش بگذره که اینم اشتباهه
6-خبری از جایزه های اتحاد برای اموزش فلزکاری امتیازفرهنگی و تجارت نیست !
7-در بخش جزییات بیشتر وقتی جایزه منبع میده به صورت رندم نمیده و از منبعی میده که در انبارا کمترین میزانو داره
8-بخش عمومی در قسمت آمار که رنک هجومی و دفاعی نیروهارو نشون میده وجود نداره
9-وقتی مپ رو باز میکنید و روی یک دهکده ای کلیک میکنید شبیه ساز جنگی وجود نداره و حتما باید رفت اردوگاه و نیروهارو دستی وارد کرد
10-بخش گزارش اطراف در گزارش ها اصلا وجود نداره
11-چکش زدن در حراجی کلا با دژکوب اصلی متفاوته
12-اکانتی اگه بن بشه به راحتی اب خوردن میشه بهش اتک داد و حال کرد . شما مولتی بکش به هر نحوی که میتونی بعدش بن بشه هم مهم نیست . برو مختصات 300 300 بکش که فقط خودت بعد از بن شدن ریدش بدی
13-اگه یه اکانت با یه اکانت دیگه ایمیلاشون شبیه هم باشه حتی اگه پلیر مجزا داشته باشه و هیچ تخلفی هم صورت نگرفته باشه بازم اکانتی که ضعیفتره بن میشه !
14-حیوونای تولیدی ابادی یا بیشتر از حد زیاد میشه یا بکل قطع میشه!
15-کسی که سیستم یا لپتاپ نداشته باشه و فقط با گوشی بازی کنه باید بره غار بچرونه
16-اگه کسی داخل سرور فقط برای کلوپ طلایی گلد خریده باشه و اخر سرور داخل اتحاد برنده باشه نمیتونه گلدایی که برنده شده رو انتقال بده!
----------
والا 4سال پیش که از این سایت رفتم تا الان این مشکلات درست نشده که هیچ تازه مشکلات شماره 13به بعد هم جدیدا اضافه شده
انتظار داشتم مشکلات حل بشه شاید منم بازی کردم نه اینکه فقط 4تا عکس از سایت اورجینال ت ر ا و ی ن کپی بشه و اسمش بشه گرافیک جدید .
گرافیک جدید یعنی امکانات جدید هم روش باشه . نژاد های جدید هم روش باشه . مثلا ویو بیلدر روش باشه . اینونتوری قهرمان منابعی که از طریق قهرمان میاد توش باشه و هرموقع دل ادم خواست بتونه استفاده کنه و چند ده تا مورد دیگر...
پس اینجا اسمش دژکوبه و هنوز ت ر ا و ی ن نشده
دلیل حذف اکانت منم این موارد بالا بودن . هرموقع اصلاح شدن بگین منم بیام بازی کنم.
پینوشت : 2 هفته اول هم تا 1غارت هم اومدیم که نشون داده بشه سطح سرور اینجا با 12ساعت پلی در طول شبانه روز چقدر بالاس
پینوشت 2 : سطج سرور d3 یا b5 و i3رو با الان مقایسه کنین
من الله توفیق
سلام
واقعا واجب شده یک سرور با احسان همبازی بشم تا ترفند زیر ساید و پلیرهای ساید خود کشیدنو با تمام جزئیات ازش یاد بگیرم واسه خودش صاحب سبکه تو این زمینه
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
ali 2113
سلام دوست عزیز بهتره راجع به سایت های دیگه توی تاپیک سرور دیگه بدگویی نکنیم هر سایتی یکسری ایرادات داره مثلا همین دجکوب داخل یکی از سروراش بدلیل عدم نظارت امید عزیز یکی از مولتی هانترهاش اقدام به اینسرت دفاع کرد یا مثلا توی یک پلن تمامی اتکها جابجا خورد مثلا رمرها اخرین اتک خوردند پی اسن مشکلات سیستمی و انسانی همه جا هستش و ما پلیر ها باید سعی در اصلاح اون مورد بکنیم تا اون سایت بازی روز به روز بهتر بشه
مورد بعد اگه فقط سعی کنیم که از یک سایت طرفداری کرده و سایت های دیگه رو تخریب و نابود بکنیم میشه حکایت 2 سال گذشته دجکوب که فقط این سایت بازی بود و فکر میکرد که اگه پلیر ها اینجا بازی نکنند هیچ جای دیگه واسه بازی ندارند و مدیریت به پیاه های بازیکن ها جواب سر بالا میدادولی الان با وجود رقیب توجه به پلیر ها و شنیدن انتقادهای اونها را مورد توجه قرار داده پس نتیجه میگیریم رقابت بین سایتهای بازی خیلی خوبه
موفق باشید
دوست خوبم یه چیزی میفرمائید بقیه دوستان می خونن باور میکنن. اینسرت؟؟؟؟؟
رویه ما تو این چند سال عوض نشده که بخوایم یه وقت خدای نکرده جواب کسی رو سربالا بدیم به خاطر چیزی که شما گفتید. بله من عمدا جواب یه سری از دوستان که درخواست نابه جا دارند رو سربالا میدم ولی شما یه مورد درخواست منطقی بیار که بنده جواب سربالا داده باشم....
ما همینطوری به اینجور درخواستا جواب سربالا میدیم شما میگی مولتی هانتر اینسرت میکنه وای به حال اینکه جواب گرم داده باشیم به کسی!!!
حضرت علی علیه السلام می فرمایند: «میان حق و باطل جز چهار انگشت فاصله نیست. از آن حضرت درباره معناى این فرمایش سؤال شد. امام انگشتان خود را به هم چسباند و آن*ها را میان گوش و چشم خود گذاشت و آن گاه فرمودند: باطل این است که بگویى: شنیدم و حق آن است که بگویى: دیدم.» (نهج البلاغه (صبحی صالح) ص. ۱۹۸)
یعنی
شنیدنیها را مثل دیدنیها که با چشم دیده ای، باور مکن و تا یقین نکردی،
سخن این و آن را، درباره افراد
نپذیر.
شما اگه خودت دیدی که مولتی هانتر ما اینسرت کرده من همینجا تمام دوستان رو شاهد میگیرم که سند 6 دنگ این سایت رو به اسم شما بزنم که بدونی چقدر باور شما برای من مهمه که می خوام دنیاش نباشه شما فکر کنی ما اینجا یه وقت اینسرت میکنیم.
در مورد جابه جا خوردن حملات حق با شماست ممکنه در قدیم باگ خورده باشه و حملات جابه جا نشسته که هیچ عمدی در کار نبوده.
و درمورد صحبت نکردن در مورد جای دیگه 100 درصد با شما موافقم و از دوستان خواهش میکنم بدگویی سایت های دیگه رو اینجا نکنن. همینطور که ما دوست نداریم بد ما جای دیگه گفته بشه، قطعا منصفانه و جوانمردانه نیست که بدگویی جای دیگه اینجا باشه و ما خوشمون بیاد!
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Omid
موارد خوبی رو فرمودید که خیلی هاش بیشتر بهانه است تا دلیل.
بقیه موارد هم تاثیر چندانی روی روند بازی نداره. اما بهانه بهانه است قطعا اگه همه موارد بالا اکی بشه شما خواهید گفت «ما اونجا برای اینکه وارد بازی بشیم باید تایپ کنیم tِravian اما اینجا باید تایپ کنیم dejkoob هروقت اینو درست کردید بگید ما بیایم!!!»
کسی که دنباله بازی و رقابت سالم و با کیفیت هست هزار تا تفاوت هم اینجا داشته باشه یه دلیل برای موندن پیدا میکنه و کسی که دنبال بهانه باشه هزارتا خوبی و مزیت هم اینجا داشته باشه باز یه بهانه برای حذف اکانت پیدا خواهد کرد.
ما همیشه پذیرای انتقادات و پیشنهادات و رفع نواقص هستیم و قطعا کلیه نواقص و کاستی ها به مرور زمان حذف میشه. اما کاش کمی منصفانه استدلال میکردید که بشه اسمشو گذاشت انتقاد.
کلشو ریپلای نمیکنم که طولانی نشه . اصلا من اشتباه کردم که انتقاد کردم. این سایت نزدیکترین سایت به سایت اورجینال تـــــراوین هستش و چون بعضی قوانینش و امکاناتش متفاوت تر از دات کامه نتیجه میگیریم از دات کام هم بهتر هستش
اما سوال اصلی من از شما امید جان , اگه همه ی این مواردی که من گفتم بهونس میشه بفرمایید دلیل اختلاف فاحش تعداد پلیر های سرور d3 و b5 و i3 با سرور های الان در چیه ؟ آیا به غیر از این مواردیه که من گفتم ؟ (اندکی تفکر)
منتظر جوابت میمونم
زندگی واسه من یه پنج برعکسه نصف ماله من نصفش در دسته کسیه که منو کشت و گذاشت جلوم یه ره در بسته
-

نوشته اصلی توسط
Shaniz
کلشو ریپلای نمیکنم که طولانی نشه . اصلا من اشتباه کردم که انتقاد کردم. این سایت نزدیکترین سایت به سایت اورجینال تـــــراوین هستش و چون بعضی قوانینش و امکاناتش متفاوت تر از دات کامه نتیجه میگیریم از دات کام هم بهتر هستش
اما سوال اصلی من از شما امید جان , اگه همه ی این مواردی که من گفتم بهونس میشه بفرمایید دلیل اختلاف فاحش تعداد پلیر های سرور d3 و b5 و i3 با سرور های الان در چیه ؟ آیا به غیر از این مواردیه که من گفتم ؟ (اندکی تفکر)
منتظر جوابت میمونم
دلایل زیادی هست از جمله :
- خطاها و باگ های بازی که به ضرر کاربر باشه و باعث دلسرد شدنش بشه.
- اشتباهات در مدیریت، قضاوت و گاها دلسوزی برای اکانتی که دچار صدمه و خسارت شده و نتیجه برعکس اون.
- فیلتر شدن دامنه سایت به خاطر زیرآب زنی عزیزی که با قرارداد تجاری با یک شرکت چینی ادعای تِراوین با نام Wartribal کرده بود. که پس از حضور در بنیاد متوجه شدیم که بی دلیل با یک ادعای واحی (امتیاز تِراوین از چین!!!) مارو فیلتر کردن.
- ورودی گوگل ما به خاطر فیلتر شدن این دامنه از بین رفت به خاطر اینکه در سرچ تِراوین لینک یک بودیم.
- به خاطر این زد و بند غیرمنصانه مجبور به تغییر قالب شدیم که کلی باعث ریزش شد.
- مسئله بعدی که باعث ریزش شد بازگشت دات کام به ایران بود.
- مسئله بعدی این بود که عطش تِراوین در خیلی از پلیرهای خوبمون خوابید. خیلی هاشون بابا شدن و فرصت پلی دادن ندارند.
- و اینکه با حذف پلیرهای قدیمیمون پلیر جدید هم با توجه به رونق بازی های موبایلی نداشتیم.(کلش و غیره)
- یه مشکل بزرگ این بود که هر کسی هر سوتی میداد یا هر خرابکاری رو اکانتش میشد مشکل رو مینداخت گردن مولتی هانتر و اعضای تیمش هم باور میکردند. شما فکر کن دوستانتون پولاشون رو خرج کردن اما برای اینکه ضایع نشن، بگن بانکی که پول گذاشتیم توش دزد بوده. شما میری اون بانک پول بذاری؟
- اوج گرفتن گندکاری و خرابکاری ها در سرورها، دوباره شما فکر کن می خوای فوتبال بازی کنی رقیبت با دست بزنه تو گل بعد داور اخراجش کنه خطاکارهم تیمشو از میدون بکشه بیرون بعد اون بازی برای شما جذابیتی داره؟ یعنی برای کسی هم که مطمئنه کار مولتی هانتر و مدیریت اکیه و مشکلی نداره وقتی میبینه که یه عده سرور رو به گند میکشن و حذف اکانت صورت میگیره، ادامه دادن جذابیتی براش نداره.
- ذات بازی در عدم امکان اجرای کامل قوانین. بارها صحبت شده خیلی از دوستان بلدن چطور با دست گل بزنن که داور نفهمه و نتونه اخراجشون کنه. و این باعث دلسردی سایرین میشه.
- وجود اسلحه سازی و زره سازی مجزا که باعث ریزش شدید پلیر شد. (اینو خودم نمیدونستم از شما شنیدم ممنونم)
- و باقی مواردی که شما فرمودید.
-
محبوبیت کاربر - 8 تشکر, 6 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
در مورد وضعیت این سرور
ما پلیرهامون داحل شمال شرق و جنوب شرق پخش هستند از همون اول سرور اسم اتحادها رو یکی گذاشتیم شروع کردیم بازی رو شروع کردن این یعنی اخترام به شعور بقیه دوستانی که داخل سرور هستند اگر تیممون تعداد پلیر بیشتری داشت یا شرایط اجازه میداد خیلی راحت داخل جنوب غرب هم رجیستر میکردیم ولی با اسم اتحاد یکی هرکس زورش میرسید میزد و هر کسی رو هم زورمون میرسید میزدیم و از اتحادهای لاین کمکش میکردیم این یک چیز کاملا عرف و منطقی هست حالا این وسط با یه پدیده دیگه مواجه ایم یک تیم از شمال غرب اومده جنوب غرب یک عده هم پلیر های آزاد جنوب غربن دقیقا وقتی این دو تا تیم درگیر میشن به نفع و صلاح ما هست به تیم پلیرهای آزاد کمک کنیم که جنوب غرب حیاط حلوت تیم روبرو نشه حالا اگه شده سوریه باز خود ملت اون کشور مقصرن صرفا
اینکه سرور دو قطبی هست مشکل از خود عزیزانی هست که تیم نیاوردند محسن جان با تیم کامل تشریف میاوردید یا با ما متا میشدید یا با تیم اونور بازی یه جذابیتی هم داشت و یه مذاکره برای متا یا نپ هم انجام میشد وقتی کلا دو تا تیم روبروی هم بازی میکنند بقیه بصورت تک اکانت میان همین میشه
در مورد سرور نرمال هم مسلما با همین پدیده روبرو خواهید شد که یک اتحاد کامل گلدش از یه جایی تامین میشه تو سایدتون شروع به رشد میکنند باید بزنینشون یا وسطش اکانت خریده بشه و .....
در موردحرف امید
امید جان وقتی تیمی که خطا میکنه با دست میزنه تو گل بدونه جریمه ای که میشه خیلی بیشتر از خلافش هست نمیاد این خلاف رو انجام بده حالا این وسط شما به تیم مولتی هانتری بها نمیدی قوانین رو شفاف در احتیار نمیزارید و بازنویسی میکنید و با تیم خلاف کار مماشات میکنید که تو زمین بمونه بازی انجام بشه بحث جدایی هست
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 2 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
partizan
در مورد وضعیت این سرور
ما پلیرهامون داحل شمال شرق و جنوب شرق پخش هستند از همون اول سرور اسم اتحادها رو یکی گذاشتیم شروع کردیم بازی رو شروع کردن این یعنی اخترام به شعور بقیه دوستانی که داخل سرور هستند اگر تیممون تعداد پلیر بیشتری داشت یا شرایط اجازه میداد خیلی راحت داخل جنوب غرب هم رجیستر میکردیم ولی با اسم اتحاد یکی هرکس زورش میرسید میزد و هر کسی رو هم زورمون میرسید میزدیم و از اتحادهای لاین کمکش میکردیم این یک چیز کاملا عرف و منطقی هست حالا این وسط با یه پدیده دیگه مواجه ایم یک تیم از شمال غرب اومده جنوب غرب یک عده هم پلیر های آزاد جنوب غربن دقیقا وقتی این دو تا تیم درگیر میشن به نفع و صلاح ما هست به تیم پلیرهای آزاد کمک کنیم که جنوب غرب حیاط حلوت تیم روبرو نشه حالا اگه شده سوریه باز خود ملت اون کشور مقصرن صرفا
اینکه سرور دو قطبی هست مشکل از خود عزیزانی هست که تیم نیاوردند محسن جان با تیم کامل تشریف میاوردید یا با ما متا میشدید یا با تیم اونور بازی یه جذابیتی هم داشت و یه مذاکره برای متا یا نپ هم انجام میشد وقتی کلا دو تا تیم روبروی هم بازی میکنند بقیه بصورت تک اکانت میان همین میشه
در مورد سرور نرمال هم مسلما با همین پدیده روبرو خواهید شد که یک اتحاد کامل گلدش از یه جایی تامین میشه تو سایدتون شروع به رشد میکنند باید بزنینشون یا وسطش اکانت خریده بشه و .....
در موردحرف امید
امید جان وقتی تیمی که خطا میکنه با دست میزنه تو گل بدونه جریمه ای که میشه خیلی بیشتر از خلافش هست نمیاد این خلاف رو انجام بده حالا این وسط شما به تیم مولتی هانتری بها نمیدی قوانین رو شفاف در احتیار نمیزارید و بازنویسی میکنید و با تیم خلاف کار مماشات میکنید که تو زمین بمونه بازی انجام بشه بحث جدایی هست
دقت نکردید من گفتم داور میندازتش بیرون اونا هم حذف دسته جمعی میکنن یعنی بقیه تیم گرو کشی میکنن خطای یه عضو رو. و این باعث حذف دسته جمعی میشه. برعکس چیزی که شما فرمودید.
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Omid
دقت نکردید من گفتم داور میندازتش بیرون اونا هم حذف دسته جمعی میکنن یعنی بقیه تیم گرو کشی میکنن خطای یه عضو رو. و این باعث حذف دسته جمعی میشه. برعکس چیزی که شما فرمودید.
مشکل اینه امید جان بقیه تیم اگر آگاه به قوانین واضح و مستدل نوشته شده باشند و اعمال قانون واضح رو ببینید و باز چون کسی که تحلف کرده گلدشون رو میداده یا هزینه میکرده براشون و دیگه پول و گلدی نباشه حاضر به بازی نباشند چه باید کرد ؟!!
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
partizan
در موردحرف امید
اگر صحبتی کردم در جواب سوال افشین جان بود - حتما میخواستن روشن بشن چجوریه و شاید دوستان دیگری هم بودن نمیدونستن و کنجکاو بودن
در مورد این حرکت هم نظرمو دادم ولی اعتراضی نداشتم
این قسمتو برای نرمال میگم- متا برای تیم ما حکم کشکو*داره اینو قبلا هم هر سروی ریجستر کردیم در اغاز همون سرور توی تاپیکش گفتیم که اقا ما متایی نداریم با کسی زورتون میرسه بزنید دمتونم گرم- هر نوع هنری بلدید برای نرمال رو کنید ما در خدمتیم کاکو جان
در این دنیا برای کفری کردن ادمهای رذلی که می خواهندهمه چیز را از انچه هست برایت سخت تر کنند- راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی
One Flew Over the Cuckoo's Nest
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن