-
به دوستان پیشنهاد میکنم بجای اینکه دنبال راحت ترین کار یعنی اضافه شدن منابع ناتار و واحه باشند - یکمقدار هم توی فیدر و دیفندر زدنشون دقت کنند تا خودبخود بخش اعظم مشکل کمبود منبعشون حل بشه ، بجای گرفتن یه فیدر معمولی یه پونزده کراپ هفتاد و پنج درصد اپ کنید ساعتی ۳۵کی تولید دارید یا یه نه کراپ صد درصد به بالا اونم همینه- یعنی ۱۰تا فیدر اینجوری اپ کنید خودبخود یه کپ فول اپ شده دارید ، اگر بخوایید واسه همرتون استفاده کنید اگرم نه که هر کودوم دیفندر بشه شارژ باراکسشو بیستو چهار هفت در میاره و رو ده تا دهکده اینجوری میتونید سیصدو پنجاه کی دف پارک کنید بدون مشکل گندم
خلاصه مثل قدیم یکم رو اکانت تلاش کنید بجای اینکه رو ناتار و واحه تلاش کنید - با توجه به کم بودن پلیر هم زیاده از این دست پونزده کراپا و نه کراپا حتی کنار دست اکانت من پنج اهن هست صد و پنجاه درصد اونم خودش نسبت به یه ده معمولی ساعتی هشت کی بیشتر منبع میده یعنی روزی دویست کی به همین راحتی!!!
پ ن: چی دارم میگم !!! اقا برید کپ مولتیارو غارت کنید :دی
در این دنیا برای کفری کردن ادمهای رذلی که می خواهندهمه چیز را از انچه هست برایت سخت تر کنند- راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی
One Flew Over the Cuckoo's Nest
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن