-
سرعت ساخت نیرو طبیعت خیلی خیلی بالاست
اصلا معقول نیست
حداقل بعد از خالی کردن باس 12 ساعتی خالی بمونه . آبادی که زیر ریده و منابع نداره چطوری میتونه اینقدر زود پر شه . یه بار زدمش . خالی شد . هیرو برگشت و یه دور غارت خورد . دوباره رفتم بزنم دیدم 6 تا جونور داره !
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
نوشته اصلی توسط
sw team
مسائل سرور خیلی پیچیده شد.. هرجا دست میذاری یه حرفی توش درمیاد... یاد ماجرای تعویض توالت ایرانی و فرنگی افتادم...
امید خان حالا که دستت تو تغییرات هست لطفا تایم آنلاین شدن اکانت ها رو بذار 6 عصر تا 12 شب ما از بقیه عقب نمونیم بقیه روز اونا بیان ما نباشیم
آقا منم از بات و وی پی اس و غارت میلیاردی بدم میاد و مخالفم
doroste harfet dadaa
- - - Updated - - -
dar kol multi delesh bara server nmisoze
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط
M3nTaL
سرعت ساخت نیرو طبیعت خیلی خیلی بالاست
اصلا معقول نیست
حداقل بعد از خالی کردن باس 12 ساعتی خالی بمونه . آبادی که زیر ریده و منابع نداره چطوری میتونه اینقدر زود پر شه . یه بار زدمش . خالی شد . هیرو برگشت و یه دور غارت خورد . دوباره رفتم بزنم دیدم 6 تا جونور داره !
alan man abadi ro khali kardam dobare omadam didam baz jonevar dare
natar k khali bar migarde
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
امید جان چند تا گزینه هست که باید درست شه
1. اهنگری باید یکپارچه شه یعنی پوینت دف و اتک یک نیرو با یک اپدیت بیاد بالا نه هر کدوم جدا
2. جوایز اول بازی خیلی وقته تغییر کرده مال شما ولی خیلی قدیمی شده
3. برای مشارکت بیشتر تو کار تیمی اتحاد خیلی وقته گرینه مشارکت تو کام فعال شده ولی اینجا نه
4. تو قسمت عمومی بازی اطلاعاتت باید به روز شه
پیشنهاد میکنم یک اکانت تو کام بگیری و یک روز بازی کنی تغییراتو ببینی
هیچ کس زیبایی ها را به یاد نخواهد آورد، ما تنها برندگان را به خاطر می آوریم.
-
محبوبیت کاربر - 7 تشکر, 5 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
نوشته اصلی توسط
lucifer
امید جان چند تا گزینه هست که باید درست شه
1. اهنگری باید یکپارچه شه یعنی پوینت دف و اتک یک نیرو با یک اپدیت بیاد بالا نه هر کدوم جدا
2. جوایز اول بازی خیلی وقته تغییر کرده مال شما ولی خیلی قدیمی شده
3. برای مشارکت بیشتر تو کار تیمی اتحاد خیلی وقته گرینه مشارکت تو کام فعال شده ولی اینجا نه
4. تو قسمت عمومی بازی اطلاعاتت باید به روز شه
پیشنهاد میکنم یک اکانت تو کام بگیری و یک روز بازی کنی تغییراتو ببینی
پیرو صحبتهای مهدی جان دو تا اپشن جدید هم توی کام اضافه شده که خیلی جالبه بنظرم اینجا هم لحاظش کنید خیلی جالب انگیزناک میشه :دی
یکی اینکه میتونید منابع رو سیو کنید- توی ایتمهای هیرو سیو میشه و هر زمان خواستید استفاده کنید
یکی هم که بیمارستان اضافه شده به ساختمونها و تا یک چهارم لاست نیرو رو میشه زنده کرد
جالبه بنظرم و اگر اینجا هم بتونید اپدیت کنید عالی میشه
در این دنیا برای کفری کردن ادمهای رذلی که می خواهندهمه چیز را از انچه هست برایت سخت تر کنند- راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی
One Flew Over the Cuckoo's Nest
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
نوشته اصلی توسط
mohsen.2pac
پیرو صحبتهای مهدی جان دو تا اپشن جدید هم توی کام اضافه شده که خیلی جالبه بنظرم اینجا هم لحاظش کنید خیلی جالب انگیزناک میشه :دی
یکی اینکه میتونید منابع رو سیو کنید- توی ایتمهای هیرو سیو میشه و هر زمان خواستید استفاده کنید
یکی هم که بیمارستان اضافه شده به ساختمونها و تا یک چهارم لاست نیرو رو میشه زنده کرد
جالبه بنظرم و اگر اینجا هم بتونید اپدیت کنید عالی میشه
سلام
محسن جان کجاست این بیمارستان ؟!
همین الان دات کام برا تورنومنت بازی میکنم و نیست همچین ساختمانی
یه سری از مشکلات این سایت رو هم لیست کنم .
1 - نژاد رومن اگر که به طور مثال 2 تا ساختمون انبار بزاره توی صف ساخت و 3 تا هم بزاره توی صف که با 1 گلد شروع بشن به ساخت . بعد بیاد بخواد منابع بده بالا این امکان براش فعال نیست . در صورتی که رومن میتونه 2 ساختمان و 1 منابع و یا 2 منابع به همراه 1 ساختمان رو بزاره برای ساخت
2 - توی بازار با اسم دهکده نمیشه منابع ارسال کرد . مثلا یه ده داریم به اسم 01 . توی باکس دهکده بیایم بنویسیم 01 . پیغام میده در این مختصات دهکده ای وجود ندارد. - این مورد برای اردوگاه هم صدق میکنه البته .
ادامه دارد ...
ویرایش توسط M3nTaL : 06-24-2020 در ساعت 03:07 PM
دلیل: غلط املایی
-
محبوبیت کاربر - 6 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
نوشته اصلی توسط
M3nTaL
سلام
1 - نژاد رومن اگر که به طور مثال 2 تا ساختمون انبار بزاره توی صف ساخت و 3 تا هم بزاره توی صف که با 1 گلد شروع بشن به ساخت . بعد بیاد بخواد منابع بده بالا این امکان براش فعال نیست . در صورتی که رومن میتونه 2 ساختمان و 1 منابع و یا 2 منابع به همراه 1 ساختمان رو بزاره برای ساخت
2 - توی بازار با اسم دهکده نمیشه منابع ارسال کرد . مثلا یه ده داریم به اسم 01 . توی باکس دهکده بیایم بنویسیم 01 . پیغام میده
در این مختصات دهکده ای وجود ندارد. - این مورد برای اردوگاه هم صدق میکنه البته .
ادامه دارد ...
در مورد بیمارستان قراره تو سرور های جدید و آپدیت جدید اعمال بشه. فعلا برو همون نوار رو بخر
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
نوشته اصلی توسط
M3nTaL
سلام
2 - توی بازار با اسم دهکده نمیشه منابع ارسال کرد . مثلا یه ده داریم به اسم 01 . توی باکس دهکده بیایم بنویسیم 01 . پیغام میده
در این مختصات دهکده ای وجود ندارد. - این مورد برای اردوگاه هم صدق میکنه البته .
ادامه دارد ...
امید خان اون قضیه اپلود عکس همون روز که فرمودین فقط درست بود الان باز نمیشه اپلود کرد
افشین جون در سرورهای در حال انجامش بیمارستان نداره ولی هم توی فروم سایت و هم توی بلاگ و هم توی توضیحات ساختمونها میتونی پیداش کنی و ببینی، اسکریناشو هم نتونستم بذارم بدلیل مشکل اپلود عکس فروم
در این دنیا برای کفری کردن ادمهای رذلی که می خواهندهمه چیز را از انچه هست برایت سخت تر کنند- راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلام اوقات به کام
بیمارستان واسه ی ورژن Codex Victoria هستش و مروبط به ورژن 4.1 دزکوب نیست دوست عزیز
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
نوشته اصلی توسط
AmiR SalaR
سلام اوقات به کام
بیمارستان واسه ی ورژن Codex Victoria هستش و مروبط به ورژن 4.1 دزکوب نیست دوست عزیز
مرسی از شما برای اطلاع رسانی و پیشنهاد میکنم یکبار دیگه صحبتهای افشین و من رو مطالعه کنید ببینید در مورد کجا داشتیم حرف میزدیم همچنین وقتی توی این ورژن دژکوب میشه گرافیک رو نزدیک کرد به ورژن اصلی یحتمل اون قابلیتهای جدید هم که دوستان گفتن قابل لحاظ شدن هست واسه مسئولین نظام :دی
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
نوشته اصلی توسط
mohsen.2pac
مرسی از شما برای اطلاع رسانی و پیشنهاد میکنم یکبار دیگه صحبتهای افشین و من رو مطالعه کنید ببینید در مورد کجا داشتیم حرف میزدیم همچنین وقتی توی این ورژن دژکوب میشه گرافیک رو نزدیک کرد به ورژن اصلی یحتمل اون قابلیتهای جدید هم که دوستان گفتن قابل لحاظ شدن هست واسه مسئولین نظام :دی
خب*اشتباه شما همینجا هست !
ورژن codex victoria*دارای این قابلیت می*باشد و* این قابلیت ها در ورژن خودشون به کار*میاد
نمیشه که قیمه هارو ریخت تو ماست ها!
ورژن لجند همین ورژنه گرچه این*ورژن خیلی*عقبه
نزدیک کردن گرافیک چیز*سختی نیست و صرفا*عکس* هست
اما یک چیزی مانند بیمارستان نیاز به پِی ریزی داره
برای مثال نمیشه میدان تمرین و ۶۰۰٪ کرد وقتی بقیه اِلِمان های لازم رو نداره!
موفق باشی