نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen.2pac نمایش پست ها
درود و خسته نباشید

بیشتر صحبتارو که میلاد جان و امید خان گفتن فقط خواستم اضافه کنم چندسال پیش یادمه اینجور بود که بدلیل پوش گاهی اکانتها یه بازه زمانی خاص بن میشدن یا اینکه یسری کارهای خاص برای چند ساعت یا چند روز و تو نرمال حتی برای یک ماه غیر قابل انجام میشد ، علی جان شاید این هم به همین طریق بوده و موجب سوتفاهم شده

مثلا یه اکانت از بازار بیش از حد مجاز منابع فرستاده واسه یه اکانت خاص و مولتی هانتر برای یکی دو روز بن کرده اکانتو و حتی پانیش زده

بجز این هم فکر نمیکنم اینجای سرور اگر اکانتی هم بن بشه خیلی تفاوتی ایجاد کنه، خیلی سریع یه اکانت دیگه ثبت نام میکنن و یک هفته عقب افتادن کلا، پس انقدر حساسیت اینجای سرور واقعا توفیری نداره
سلام محسن جان سرور 3ایکسه لیدرها تهدبد به حذف اکانت کردن و دوباره از بان در اومدند ولی برای ساید اس ای اگه شما اکانتی بزنی و فقط براش گلد کد بکنی سریع بان داعم میشه چرا؟چون ما مثل بقیه زیاد خرج نمیکنیم این اتفاق افتاده محسن جان مطمعن باش

- - - Updated - - -

[QUOTE=200t;35748]سلام و درود دوست عزیز

تا اونجایی من در جریانم بن کردن اکانت با آی پی مشترک و بدون لاگین با پسوورد اصلی و همچنین اکانت هایی که صرفا جهت پوش ساخته میشه (ارسال منابع ، واحه خالی کردن برای اکانت اصلی ) در دستور کار مدیریت قرار داره و با اینکه خیلیا شاکی هستن و تاوان سنگین دارمدی برای سایت داشته ولی با قدرت دارن انجام میدن ،

درباره ی دف اضافه کردن یا دست بردن توی بازی ، ببینید من سالهاست توی این سایت بازی کردم ، کوچیک ترین چیزی ندیدم ، یسری جاها اشتباهاتی داشتن و قبول دارم که بعضی وقتا به ضرر یا به نفع یسریا باشه ولی اصلا دست توی بازی نمیبرن و من تا به حال ندیدم،

یه سوال و خودت قضاوت کن

مثلا فکر کن برای دفاعی اضافه کردن برای یه ساید ، حدود 5 میلیون تومان پول گرفته شده ،به نظر خودت، کسی که قراره این سایت منبع درامدش باشه و سال ها قراره ازش پول دربیاره میاد چنین کاری کنه به خاطر 5 میلیون تومن یه کار کنه اینهمه پلیر ترک کنند سایت رو ؟

ببخشید اینو میگم برادر ولی ماها یاد گرفتیم کوتاهی یا قدرتمند بودن حریف رو بندازیم تقصر دیگران و اولین انگشت اشاره به سمت مولتی هانتره همیشه

و تا جایی که من درجریانم مولتی هانتر شدن شرایط سختی داره

میلاد جان کدوم تعهد محضری توی سروری که نامه میزدی مولتی هانتر 2روز بعد جوابتو میداد اون مولتی هانتر برای خالی نبودن عریزه اومده سرور 2 ایکس ما قبل از پلن از تمامی کپها و دهکده ها اسکات کشیدیم تقریبا 5 میل دف بود ولی بعد از اتک روی هر کدوم از تارگتها 5 میل دف بود (ما جمعا 6تا تارگت زده بودیم) پس دفاع اد شده

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Omid نمایش پست ها
نه اکانتی بی دلیل بن میشه نه بی دلیل از بن درمیاد. به هیچ عنوان هم دلایل شخصی برای حفظ پلیر باعث نمیشه تبعیض قائل بشیم.

ما دف اضافه کردیم؟؟؟؟ اونی که بهت گفته ما دف اضافه کردیم رو بیار تو انجمن خودش الان دیگه احتمالا راستشو بگه. هرکی هرجا کم میاره یه تهمتی به ما میزنه.
امید جان اضافه شده اون زمان شما ماهی یکبار سر میزدی به سایتت و مولتی هانترت هر کاری دلش میخاست میکرد عزیز