نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa-bi nam نمایش پست ها
درود خدمت تمامی دوستان
مطالب بالا رو خوندم . یه جاهایی خیلی تعجب کردم از جناب امید. یه سری سوال مطرح شده بود برای نحوه جلوگیری از مولتی بازی که بیشتر به نظر من سفسطه بود تا سوال.
راجع بهش حرف زدین .اگه من هم بخوام راجع بهش صحبت کنم شاید زیاده گویی باشه پس ارجاعتون میدم به همین پست مانی

البته با این قسمت از حرفهای مانی مخالفم

همیشه گفتم ت ر ا و ی ن از نظر من فقط ×1 و ×3 هست. و غیر از این دژکوبه یا هر چیزی که شما اسمش رو میزارید. پس مانی جان چیزی که ما بازی میکنیم با چیزی که اونا بازی میکنن کاملا متفاوته . شما ت ر ا و ی ن بلدی و اونا دژکوب. وگرنه اونا هم توی مهارت خودشون خوبن و شاید عالین. شاید نظرات جناب امید هم راجع به دژکوب بوده.

در آخر شاید بتونم بگم که با امیر موافقم

دلم برای مولتی بازیه سنتی تنگ شده . سروی که مولتی ها با ip واقعی و یدی میومدن بالا. دستی پاپ میزدن . دستی دف میکشیدن. حتی همر میکشیدن. سرور هایی که توشون vps نبود ، بات نبود ، اسکریپت نبود. هر کی نون بازشو میخورد و جواب وقت بیشتری که میزاشت رو میگرفت .

جناب امید به نظرم اگه یه فکری برای جلوگیری از vps و اسکریپت ها بکنین همه راضی بشن. این نظر منه ، بقیه دوستان ازم ناراحت نشن.

ارادتمند
مصطفی بینام

- - - Updated - - -
اگه وی پی اسو ممنوع کنن و رید اتومات هم بردارن فک میکنم ملت تایم بیشتری میذارن و این باعث جذابیت بیشتر میشه اون گلدی که واسه فارمیاب میدیم هم بندازید رو کلوپ طلایی اینجوری دیگه کسی نمیتونه رو مولتیاشم فارمیاب بزنه و دف بکشه????

ببینم میتونیم مولتی بازارو به خاک سیاه بنشونیم=))

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Omid نمایش پست ها
همونطور که شما از صحبت های من تعجب میکنیم منم از صحبت های شما تعجب میکنم
عزیزان دلم هدف از غارت واحه و فارم چیه؟ اینه که منابع بگیریم خوب ما vps بذاریم؟ یعنی هرکی پول داد منابع بگیره خوب چه کاریه یه بسته منابع میذاریم تو پلاس هرکی خواست بخره. چرا لقمه رو دور سرتون می چرخونید آخه.

در مورد vps و بات کاملا حق با شماست. انشالله بشه یه گلی به سرش بگیریم.
نه دیگه این خیلی فرق میکنه وی پی اس که بذارید هرکی یه دونه میخره کارشو را میندازه اما منابع که بذارید یکی مث عطا خدا بیامرز ارثو میراثشو بجا اینکه به نام بچه هاش کنه به نام سایت میکنه و یکی هم مث من باید ایتمامو تو حراجی بفروشم تا یه ذره از اون منابع بگیرم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Omid نمایش پست ها
همونطور که شما از صحبت های من تعجب میکنیم منم از صحبت های شما تعجب میکنم
عزیزان دلم هدف از غارت واحه و فارم چیه؟ اینه که منابع بگیریم خوب ما vps بذاریم؟ یعنی هرکی پول داد منابع بگیره خوب چه کاریه یه بسته منابع میذاریم تو پلاس هرکی خواست بخره. چرا لقمه رو دور سرتون می چرخونید آخه.

در مورد vps و بات کاملا حق با شماست. انشالله بشه یه گلی به سرش بگیریم.
نه دیگه این خیلی فرق میکنه وی پی اس که بذارید هرکی یه دونه میخره کارشو را میندازه اما منابع که بذارید یکی مث عطا خدا بیامرز ارثو میراثشو بجا اینکه به نام بچه هاش کنه به نام سایت میکنه و یکی هم مث من باید ایتمامو تو حراجی بفروشم تا یه ذره از اون منابع بگیرم????