نقل قول نوشته اصلی توسط lucifer نمایش پست ها
دوستان مولتی بازی تو دژکوب واقعا کم هست!!!! الان که دارم سایت دیگه بازی میکنم اعلام میکنم واقعا عالی بوده کیفیت دژکوب و مولتی هانتر و تیمای مدیریتش!!! ممنون امید جان ولی باید به فکر جذب پلیر باشی!!! پلیر خیلی اینجا کمه و رونق بازیو گرفته!!!
منتظر یک سرور نرمال پر پلیر برای حضور تو اینجا هستیم

مهدی جون رفتی اسپید ترا فهمیدی اینجا بهشت بوده اره؟ اونجا واقعا داغونه بیشتر شبیه به یک سرور هزار میمونه که بجای پنج روز باید چهارماه وقت بذاری

ما هم منتظر یک سرور نرمال و یا دو ایکس هستیم اینجا و از همین جا اعلام میکنم در صورت ران شدن یک سرور نرمال یا دو ایکس تیم ما هم در خدمت خواهد بود البته با پیش شرط برخورد با مولتی اکانتی

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Emperor نمایش پست ها
سلام یکی ازاصلی ترین مشکلاتی که من داخل سرور دژکوب میبینم جدا از بحث پوش این چیزا

کتیبه احمق هستش
کتیبه احمق در همه سرور ها بعد از چیف یا جا به جایی تغییر میکنه اما داخل این سایت کتیبه احمق فقط با تموم شدن تایم کتیبه عوض میشه
و این به نظرم خودش خیلی تاثیر گذاره !
تعدا کتیبه جنگ آموز با توجه به تعداد بازیکن ها کم هستش کتیبه احمق خیلی کتیبه موثری هستش
اما با تغییری که داده شده این کتیبه رو بی ارزش ترین کتیبه کرده و همین باعث میشه خیلیا برن اکانت بخرن کتیبه بخرنو بازی کثیف به نوعی جز بازی شده

با مولتی هانتر ها صحبت شد اما میگن همه سرور ها به این صورت بوده
یا علی

پیرو صحبتهای دوست عزیزم

ما هم تست کردیم قبلا و نشد ، این مورد رو حتما درست کنید امید جان چون واقعا یه پلیر قدیمی با احمق میتونه کارای قشنگی بکنه و تو این دوره بی پلیری اقلا یکم سرگرم باشه ، اون جنگ و چکمه هم بده به جوونترا که اتیششون تنده :دی