چند تا پست دوستان رو خوندم واقعان تعجب کردم بیشتر هم خنده ام گرفت !
1
- توهم سه به یک !!!
دوستان محترم اتحاد پرشیا داخل شمال شرق شامل 3 تا اتحاد بالغ بر 60 تا اکانت و یک سری تک ده هایی که بیرون اتحاد بودند اینها از اول سرور اومده بودند تو یک ساید که یه گلد مفتی بگیرند ! نوکری یه ساید دیگه رو بکنند سرنوشت اکانتهاشون هم معلمومه ته سرور اینقدر همر نداشتند که دوتا نقشه کلین کنند از شمال غرب سواره زدید نقشه ها رو کلین کنند
اکانت آلوچه - mistake-f25 که خریده شدند تو شمال شرق - اکانت ehsan0172-اشح داوود-
شمال شرق کلا درگیر زدن اکانتهای مولتی یه ساید دیگه داخل ساید خودش بود چه خوب چه بد دم اتحاد واریور گرم که زد جمعشون کرد
بالغ بر 27 تا اکانت تو جنوب شرق چیف و صفر شدند یه سری اکانت هم مثل 008 و خاکستری جنوب شرق هم فول دف شدند
یه سری اکانت تو جنوب غرب خریده شدند که مثل توتن ! هانتر و اکانت سوسک که دید اینور هوا پسه رفت اونور اینا جز اکانتهایی بودند که تو جنوب غرب کلین شد !!
یه سری رو فرستادید تو یه ساید دیگه کلی هم اکانت خریدید قیمت رو هم خوب بالا بردید نوش جون اونایی که فروختن و خوشبحال اون کسی که خرید و ته سرور یه موز از تو سرور برداشت
مورد دوم در مورد پلن و کم کار بودن ساید
دوستان محترم یا اولین سروری هست که دارید بازی میکنید ! یا سرتون رو مثل کبک کردید تو برف !!
الان دقیقا کدوم پلنی اجرا شد کلا اینقدر کم بود که براتون میشمرم اگه چیزی هم بود که من ندیدم اضافه کنید
1- پلن زدن استحکام 5 ایکس کتیبه جابجا شد ناموفق ! ولی اسمش پلن بود باز
2- پلن زدن کتیبه 3ایکس جنوب غرب که 1 ساعت قبلش استحکام f25 تک هیرو رفت شمال غرب کل پلن حفظ سه ایکس ها هم ناموفق شده بود
3- زدن همر تو راه واندر venizia که موفق بود از طرف جنوب غرب
4- زدن همر اکانت feshar khoon که اونور دوستان شمال غرب گفتن فیدر بوده ولی ما نفهمیدیم اکانتی با این تعداد کم ده چجوری این همه تو تاپ رید بود و آخرش هم همری ازش دیده نشده ایشالا فیدر بوده باشه همچنان
5- زدن اکانتهای پایدار با سه همر سنگین- یاهو و ..... که باز من این حق رو به حریف میدم چون از چند خونه ای و ناگهانی زدن حریف واکنش مناسبی نمیتونست انجام بده اسمش پلن بود
حالا با این اوصاف هرکس ادعای اینو داره که پلن زده خیلی درگیر بوده بیاد عکس بزاره ما هم ببینیم بفهمیم بقیه دوستان چقدر پر کار بودن بعد انگ کم کاری به دوستان دیگه بزنن
من همچنان منتظرم دوستانی که فیدر زدن رو پلن میدونند یه مثال معتبر از سرورهای ای ار ، کام ، یا سرورهای شلوغ و پرتیم همین سایت بیارن که فیدر زدن اسمش شده پلن زدن من قبول میکنم
اعتماد و راستی آزمایی
بهم دروغ نگیم اگه 2 تا لنگه دمپایی اکانت های پرشیا هم تو در و دیوار نمیرفت که تازه اتک های تو راه رو هم مولتی هانتر برگردوند باز اگر پسورد یا امکان خرید و فروش برای دوستان وجود داشت باز اینکار انجام میشد از سمت شما ! سرورهای قبلی هم آرشیو فرومش هست و سابقه این رو هم دارید که شما هم اول شروع کردید پس جانماز آب نکشیم واسه هم خیلی صادقانه بگید
دستمون رسید تونستیم کردیم باز هم بتونیم میکنیم این جمله رو صرفا هم برای دوستان اینوری میگم هم برای دوستان اونوری تا زمانی که برد و باخت اینقدر براتون مهم باشه همین میشه و اتفاق میافته
مورد بعدی
وقتی شما تو یک سرور رجیستر میکنید به هر حال یک عده جدید رجیستر میکنند که ممکنه عضو تیم نفوذی اونور باشند یا واقعان پلیر تازه وارد باشند که بدون تیم باشند با این وضعیت مسخره ای که هر سرور یک سری دوستان عزیز دارن پیش میارن امکان بازی از اون ها گرفته میشه و درست نیست
سخنی هم با مدیریت محترم
قوانین شما در مورد خرید و فروش زدن همر ملت تو در و دیوار بازدارننده نیست ! مولتی اکانت گرفتن پوش بازدارننده نیست !! ترسی رو هم برای عاملین این حرکت ایجاد نمیکنه فکری به حال این قضیه بکنید اگر در سروری که مولتی اکانت آزاد نیست !! کسی پوش میکنه پوشرش که بن میشه اکانت اصلی پوش گیرنده هم باید پانیش نیرو و پاپ بخوره اگر شما به این قطعیت میرسید که اکانتی تخلفی انجام داده ایمیل بازیش اگر بن میشه باید خود اکانت هم بن شه
این قضایای خرید و فروش و گرفتن پسورد جز با اعمال قوانین شدید و بازدارنده حل نمیشه
اینکه بنده بیام داخل یه ساید یه تیم رو بیارم کل کسانی که نمیشناسم رو بزنم چیزی نیست که در روح این بازی باشه