نقل قول نوشته اصلی توسط ChapDAST نمایش پست ها
سلام مانی جان اگر اجازه حرف زدن به منم بدی به عنوان لیدر شمال غرب چند نکته میخوام به گلوری ها بگم البته اگه گوشی دستت نیست /.

اینکه کمک شد یا نشد از سمت شمال غرب به متحدین رو دیگه امار ها نشون میدن و تعداد همرهایی که همراهی کردن ما بالغ بر 45 الی 50 لینک صفر شدن فیدر و همر های تک ده مولتی کش ساید های دیگه داخل سایدمون داریم اما داری میبینی که کسی نمیاد لینک بزاره و تحلیلی ازشون بگه . فقط من یه سوال دارم چرا ما هر پلن و کاری که میکنیم بلافاصله روز بعد همون پلن روی ما اجرا میشه ؟؟ ولی ما ادم بده میشیم اونوریا گلادیاتور میشن اما پلن همونه !!!!

تازه من به شخصه یادم نمیاد پوشر کسی رو صفر کرده باشم اما دیشب دیدم که اومدن و میخواستن اینکارو با بنده توسط مولتی هاشون تو خود ساید بکنن شایدم از طرف شما لاگین هایی توش بوده چه معلوم دژکوب برای من همیشه 3 به 1 بوده چون ما مرتبا وارد سرور نمیشیم که با همه در ازتباط باشیم واسه همینه دوست و هم پیمانی نداریم اما دلیل اینکه چرااااا جنوب غرب داره از شمال شرق پیروی میکنه که از آخرم جنوب غرب رو از بازی حذف کنن و شمال شرق 100 کنه ؟؟؟؟

گلوری یعنی اینقد خام هستن که بعد 200 تا سرور 1000 نمیدونن شمال شرق داره ازشون استفاده میکنه تا شمال غرب و جنوب غرب تضعیف بشه ؟؟ چرا یک دونه همر از شمال شرق تا الان روی شمال غرب نیومده ؟؟ اگه شمال شرق کمک کرده به جنوب غرب کمکش در واقع به نفع خودش بوده چه کمک میکرد چه نمیکرد باید شمال شرق رو پاکسازی میکرد برای خودش کار شاخی نکرده /.

میخوای پلن قشنگ تری ببینید ؟؟ من طرحی برای نزدن هیچ بازیکنی از تیم گلوری ارِائه میدم برای دوستان تا پایان سرور و تمام تارگت ما زدن اتحاد واریور میشه

حالا هر چقدرم گلوری میخواد بزنه یزنه ما مشکلی نداریم اما تارگت ما تارگت کسایی هستن احساس سیاست مداری میکنن اما من هیچی ازشون در دژکوب ایران ندیدم /.

شما که دم از بازی مردونگی میزنی چشم اجازه بده لینک هم میزارم

- - - Updated - - -

سلام و خسته نباشید خدمت همه بچه های دژکوب
کرونا هم باعث شد ماهم مثل خیلیا بیایم برا بازی و در خانه بمانیم چیزی که میخوام بگم عین حقیقته و به خاطر همین دیگه ترک دژکوب میکنم البته چند تا دوست جدید پیدا کردم شاید به خاطر اونا باز بیاییم
*استارت بازی ساید خوب و قوی داشتیم و جای خوشحالی بود تا بعد از زدن دهکده دوم نامه از طرف اکانت salt اومد که نباید نزدیک من ده میزدی و از این حرفا و تهدید در صورتی که تو این سرور شلوغ هر جا کپ میزدم بیخ گوش یکی بود بعد کلی مکاتبه اکانت Annabelle گفت من ردیف میکنم جاشینم کن بازی کن تا شبی که تحت حمایت بودیم همه چیز آروم و ساکت بود بعد از اتمام تحت حمایت نامه دادن که بازرسیه Annabelle رو جانشین کردم و به جانشینی اکتفا نکرد و پسورد هم گرفتن که من هم پسورد دادم وگفتن عوض نکن همه چی اوکی بازی کن ماهم به خیال اینکه لیدری گفتن و بازرسی و هوای ما رو داشته دف ساز شدیم وعجیب مردییییییییییییی .صبح روز بعد که رفتن سر اکانت کپ اکانتم کاتا شده بود تمام کراپ ها 16 بود و دهکده های دورش چیف توسط اکانت salt. ما رو هم هی پاس میدادن بین اتحاد ها و در آخر اخراج. چرا چون مولتیتون نبودم ؟؟؟؟؟؟ یا مدال طلا نداشت پروفایلم؟
این بود نتیجه اعتماد به لیدر سوءاستفاده کننده ساید خیلی مردی جناب هانی خسته نباشید بهت میگم به شما و اکانت salt
ماهم برگشتیم سر خونه اول با 1 ده وشروع بازی مجدد
به تلافی دهی که چیف کردی 10 تا ده پاپ بالای 1000 رو چیف دادی رفت لیدر جان همشونم دهکده اولشون بود چند تا لینک میزارم حال کنی

هر چی که میخوای اسمشو بزار مولتیتوون رو زدم ؟ پوشرتو زدم ؟ مدال دارن بعضیهاشون که لیدر اتحاد هم هستن ولی هر چی هست پسورد نگرفتم شب بزنم .بزرگ شو نه تو بازی تو معرفت تو رفاقت

....
...
...
...
ادامه دارد حسش نیست.
اینم دیوار حرفی برا گفتن نمیمونه این همون اکانتیه که شب کاتاش کردید با وجود داشتن پسورد و دف همون 1 دهکده ای که تو هیچ اتحادی راه ندادیش
فکر نکن با 50 تا اکانت و مولتی و پوشر هر کاری میخوای میکنید جناب salt اینم از همرات یکیش هم پیدا نکردم زیاد بود
کاتا هاتون هم بماند حدود 13 تا 15 کی بود حداقل. لینک خواستی بزارم 974 اتک عاقبتش میشه این لینک ها هم خیلیه وقتشو ندارم
خیلی باهات صحبت کردم ولی به بچه ها گفته بودی اکانت مولتیه نه لیدر جوانمرد از قدیم گفتن دود از کنده بلند میشه خلاصه یه فرقی با ماها که سرور 2 و3 دات کام بودیم با شما هست . شماهم بازیت کلا با بات هست وسلام

ممنون از همه کسایی که تو بازی باهاشون آشنا شدم و کلی خندیدیم و کمک کردن دمتون گرم خیلی حال داد مخصوصا دیشب - سانسور شده میگم 1- ن.خ 2-پ.خ 3-ف.خ 4-م.خ