-

نوشته اصلی توسط
Omid
بله حق با شماست اما یه مشکل بزرگ وجود داره.
اگه ما سرور رو برگردونیم. تیمی که این خرابکاری رو کرده یا شاید ندانسته ازین خرابکاری نفع برده، به محض مواجه با شکست یا برای بهانه جویی نیروهای خودشو به اکانت دیگه میزنه و توقع داره که ما باز اقدام کنیم و نیروها رو برگردونیم و پوینت ها رو حساب کتاب کنیم و کسر کنیم و ساعت ها وقت بذاریم. باز همین اتفاق در اکانت دیگه از همین تیمی که داره دنبال بهانه برای حذف میگرده می افته. خلاصه اینقدر این روند ادامه پیدا میکنه که یا ما خسته بشیم یا صدای بقیه تیم ها دربیاد. و اونجاست که همه متفق القول ما رو سرزنش میکنن که شما نباید از اول دخالت می کردید!
و بدتر اینکه هر اتفاقی بیوفته در روند بازی باز انگشت اتهام به سمت ماست که اگه شما دخالت نمی کردید اینطور نمیشد.
اگر چه قبلا نظرسنجی شده و رای براین شده که دخالتی از سمت ما انجام نگیره...
شما مالک سایت هستید زمانی یک مدیریت رو به عهده میگیرید قطعا میتونید تمام راه کار هارو حتی برای اون حرفی خودتون هم میزنید در نظر بگیرید من قطعا باین حرف شما قانع نمیشم دوستان رو نمیدونم اما برای من قانع کننده نیست هر مشکلی چند راه حل داره اونی که شمام میگی باز هم میتونه راه حل داشته باشه من سایت نداشتم شما داشتی و بهتر میدونی پس میتونی که بهترین راه حل رو در نظر بگیری /.
نظر سنجی در سروری که حتی میشه با مولتی های زیاد در نظر سنجی شرکت کنی معنی نخواهد داشت /.
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن