نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen.2pac نمایش پست ها
دوست عزیز من خودم و اقلا ۱۰۰تا دوست دژکوبی دیگه که میشناسم از سرور اولمون هم که تازه کار بودیم دنبال این نبودیم دفساز محض باشیم یا اینکه اکانت بکشیم بالا بقیه پوش کنن , من نوب میومدم تو یه ده هم هجومی میکشیدم هم دفاعی یا کارای اینجوری , نه که به دفساز بگن تازه کار
توی دژکوب سرور کم بازی نکردم , مطمئن باش اکانتی که مولتی یه نفر هم هست به این صورت که میگم ساخته بشه بن نمیشه
ده دیفالت توله همر - ۵تا دیفندر که داره دف میکشه نه واسه خوشگلی پاپش بره بالا - کپش هم بذار زیر رید خودت بعد کتیبه
نه اینکه اکانت دو یا سه دهکده ای باشه و زیر رید هست چون طرف نوبه, اگر نوب بود داشت یاد میگرفت چطور بازی کنه :دی

بازم با یه جواب غیر منطقی خودمون رو گول نزنیم که تازه کاریم
خب اینکه شما وقتی شروع کردی دفساز و ... نبودی این نیست که مه مث شمان بعدم روش شما درست ولی شما حرف منو نفهمیدی من حرفی از رید نگفتم!!!! این چیزی شما میگی بازی غلطه اگه اون اک رید میخوره ربطی به مولتی نداره میشه هزار دلیل منطقی اورد چرا رید میخوره اینکه نمیشه چون اکانتی تمام دهاش رید میخوره مولتی بعدم باشه از ی رید نمیشه بن کرد چون توی قانون چنین چیزی نیست بازم میگم فقط درصورت تخلف باید بن کرد نه اینکه چون دهاش رید میخوره به اکانت خودش اهمیت نمیده منابعش رو به دهای دیگه میده اینا دلیل نیست و تخلفم نیست