نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1383

موضوع: محل گفتمان و بررسی سرور نرمال a1

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

عزیزیم ww leo خان پر پر شد نه سهراب خان جمعیتشو از 650 رسوندم 200 . آره عزیز شما حتی نمیتونین از ww دفاع کنین بعد اومدین ادعای بازیتون میشه ؟333.jpg

همون سهراب خانی که گفتی پر الان لیو عمارتشو پرپر کرد
    ویرایش توسط onlyfarzad : 07-02-2014 در ساعت 05:51 PM

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

قابل توجه اونایی که ادعاشون میشه دف ساز هستن بعد جلو کتیبشون اینجوری دفاع میکنن . یعنی یه قهرمان همراه فیکم بود کتیبرو گرفته بودم .عجب دنیایی شده . ادعا در سطح المپیک

4444.jpg

5555.jpg

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط onlyfarzad نمایش پست ها
    قابل توجه اونایی که ادعاشون میشه دف ساز هستن بعد جلو کتیبشون اینجوری دفاع میکنن . یعنی یه قهرمان همراه فیکم بود کتیبرو گرفته بودم .عجب دنیایی شده . ادعا در سطح المپیک

4444.jpg

5555.jpg
    عکسا رو ندیده میخوام جواب اینو بدم
    ربطی به دفاع یا جا خالی دادن نیست
    بازیکن اونقدر میفهمه که میدونه سرعتی که نیروت داره با کفش هایی که تو پای قهرمان هست جور در نمیاد
    و هیچ کتیبه ای بدون قهرمان نمیره

4. تشکر Gosfande_Shoja تشکر نمود
    پسندیدن •••3DOT••• پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

عزیز ببین قهرمان چند تا کفش داره اگه کفش دیگه بدون کفش افزایش سرعت لشگریان پاش کنه سرعت لشگر هم چه قهرمان همراش باشه چه نباشه فرقی نمیکنه . اتفاقا این خودش یه جور گول زدن طرف هست . والا ما خودمون کتیبه داریم بلدیم چه جوری کتیبه بگیریم نیازی نیست یادمون بدی آقای معلم . اینم باور کردم که عکسارو ندیدی خخخخخخخخخخخخخ
    نقل قول نوشته اصلی توسط No Game نمایش پست ها
    عکسا رو ندیده میخوام جواب اینو بدم
    ربطی به دفاع یا جا خالی دادن نیست
    بازیکن اونقدر میفهمه که میدونه سرعتی که نیروت داره با کفش هایی که تو پای قهرمان هست جور در نمیاد
    و هیچ کتیبه ای بدون قهرمان نمیره

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

عزیز ببین قهرمان چند تا کفش داره اگه کفش دیگه بدون کفش افزایش سرعت لشگریان پاش کنه سرعت لشگر هم چه قهرمان همراش باشه چه نباشه فرقی نمیکنه . اتفاقا این خودش یه جور گول زدن طرف هست . والا ما خودمون کتیبه داریم بلدیم چه جوری کتیبه بگیریم نیازی نیست یادمون بدی آقای معلم . اینم باور کردم که عکسارو ندیدی خخخخخخخخخخخخخ
    خب نگرفتی چی گفتم
    دوباره تلاش کن از اول بخون حتما یاد میگری
    من به کسی آموزش نمیدم
    به وقتش به خیلی ها آموزش دادم
    و الان که عکس ها رو دیدم
    اصلا صلاح نمیدونم جوابی بدم
    وقتی با جمعا 3 تا نیرو داری اتک میدی
    وقطی طرف مقابلت اردوگاهش 4 باشه میفهمه چه خبره
    اینا رو به اتحاد هاتون هم بگید اینجور فیک ندن
    آفلین

7. پسندیدن Gosfande_Shoja, shahabr پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

5555.jpg
    سلام و درود.
    دوست عزیزم بهتره بدونید وقتی شما به چشمان عقاب اتک میدید زمانی که قهرمان همراهش نباشه نیازی به دفاع نیست!
    خصوصا که اردوگاه ما بعلت وجود کتیبه چشمان و همر جاسوسی اونقدری سطحش بالا هست که از هر نیرو یک دونه بزنید ؛ ما متوجه بشیم.
    دیگه سطح افتخارات شما اینقدر تنزل پیدا کرده که وقتی به چشمان اتک میدید بدون قهرمان و از هر نیرو یک دونه ( حتی فیک دادن هم یاد ندارید ) ما براتون 200کیلو دفاع بزاریم؟!
    باید یک کلاس آموزشی در جهت یادهی نحو فیک زدن به چشمان عقاب براتون بزارم دوست من.
    کجا داریم بازی میکنیم که با چه بازیکن هایی باید کل کل کنیم ؛ خدایا شکرت.

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

عزیز من به هیچ عنوان به کسایی که چشمان عقاب دارن فیک نمیدم . شما هم چشمان عقاب نداشتی اون موقع اگه یادتم باشه خودت بهم نامه دادی .
    حالا از همه اینا بگذریم جا خالی دادن لیو در مقابل اتک فیک با قهرمان علی آر هست که تو یادبود لاوبوی هست با حاله .
    شما میخواین آموزش فیک بدین ؟ اینقدر سوتی زیاد دارم ازتون از اون جاست فرند گرفته تا بقیه . یه نمونش اینه یارو فیک داده به ما بعد دست قهرمانش پرچم بوده :d . یعنی تو عمرم اینقدر نخندیده بودم . ای خدا

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

عزیز من به هیچ عنوان به کسایی که چشمان عقاب دارن فیک نمیدم . شما هم چشمان عقاب نداشتی اون موقع اگه یادتم باشه خودت بهم نامه دادی .
    سلام مجدد.
    دوست عزیزم بهتره برید به تاریخ کتیبه ها در خزانه نگاه کنید این کتیبه دست اکانت سزار از شمال شرق بود که توسط k.l.h هم خفت شد نیروهاش و هم کتیبش زده شد اومد دست ما که خدا بیامرز حذف کردن رفتن!،
    اتک شما پریروز به چشمان خورد اینطور که مشخص هست شما اصلا نگاه نمیکنید دارید به چه کتیبه ای اتک میدید
    من اینجا هستم قصد دفاع کورکورانه از بازیکن های ساید شمال غرب رو ندارم و دارم به عنوان یک بازیکن از عملکرد خودم با شما حرف میزنم که شما گفتی قهرمانم تو موج حمله بود کتیبه رو زده بودم!
    در ثانی اصلا نیاز به چشمان هم نبود با اون نمونه فیکی که شما زده بودی قابل تشخیص بود اگر دفعه بعد خواستی به اردوگاهی که 20 هست اتک بدی، پسر خوب نیروها رو 21 عدد انتخاب کن.
    شما بخند اکانت های بزرگتون رو حذفن عمر خنده ی شما هم کوتاه نشه ، صلوات.
    110101010.jpg

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

عزیزیم ww leo خان پر پر شد نه سهراب خان جمعیتشو از 650 رسوندم 200 . آره عزیز شما حتی نمیتونین از ww دفاع کنین بعد اومدین ادعای بازیتون میشه ؟333.jpg

همون سهراب خانی که گفتی پر الان لیو عمارتشو پرپر کرد

خخخخخ
    عمارتش که سطح نداشت پر پر بشه همون 0 میمونه
    واندر بالا کشیدن و دفاع کردنش یه بحث جدا هست
    یه ایراد این بین تو سرور موجود هست
    گرفتن واندر اون موقع از بازی خیلی بد بود یه جورایی کل کل بود واسه گرفتنش
    کسی الان گردنش نگرفته دفاع اینا رو یعنی نمیگیریم تا آزاد دشن نقشه ها
    نه درخواستی میدن که دف بدن نه کسی حاظر میشه بده
    تا آزاد شدن نقشه ها 3 ماهی وقت هست الان چیزی که داخل واندر هست جز انبار بزرگ و انبر غذای بزرگ نیست
    و تا آزاد شدن نقشه ها 10 بار هم تخریب بشن دوباره میشه ساخت
    واندر کلا تخریب نمیشه هیچ وقت
    یادمه یکی از بچه های جنوب غرب یه زمانی یه حرف خنده دار بهم زد هنوز هم دارم میخندم البته یکی از شورا های فرماندهی اون زمانمون بود
    که قرار بود واندر رو انتقال بدن یه جای دور کسی نزنه عین کتیبه خخخخخخخ
    نه واندر نابود میشه نه میشه انتقال داد به یه مختصات دیگه
    اونی که میگی زده صفر شده عین این میمونه میزنی یه گندم زار رو صفر میکنی ولی گندم زار همیشه هست
    هیچ وقت نابود نمیشه
    دهکده رو کلاً کاتا کنن دوباره یکی به اسم ناتار ایجاد میشه با شرایط اولیش