نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa-bi nam نمایش پست ها
اکانت نفوذی ما هم تو ساید nw به دلایل واهی مسدود شده. نه خرید و فروشی در کار بوده و نه خرابکاری.
خودمون روش زحمت کشیدیم ، خودمون روش گلد زدیم ، خودمون روش همر کشیدیم و توی یه پلن ازش استفاده کردیم. کجاش مشکل داره؟
کی گفته که داشتن اکانت جاسوس تو ساید و اتحاد رقیب مصداق یکی از شرایط مسدود شدن اکانته؟ میتونین آی پی هارو از اول سرور روی اکانت بررسی کنید.

از مدیریت سرور خواهش می کنم که بیشتر روی آموزش قانون به مولتی هانتر ها کار کنه.
صراحتاً اعلام میکنم شانسی که آوردین اون اکانت رو خرج کرده بودیم و گرنه کل SE رو به خاطر دخالت مولتی هانتر توی روند بازی میبردم روی حذف.

سلام
دوستان شما هنوز دارید بازی میکنید؟ اکانت منو که بخاطر همین اعتراض کلا مسدود کردن حواست باشه مصطفی مال تورو هم مسدود میکنن ها هیچی نگو عزیز.
یه زمانی اعتراض کردیم گفتیم رسیدگی نکنید میریم و کل تیم رو هم میبریم ولی خوب گوش ندادن و حالا دیدن که سرورهای 3 ایکس شده بیابون که یه سری بچه مچه که همه بازیشون پول و مونث های سرورها هست میان و تک ساید بازی میکنن و واندر صد میکنن.
جناب امید خان این هم از عواقب کاراتون که تیمی که 3 ایکس رو براتون شلوغ میکرد بخاطر باج دادن مولتی هانترهاتون و اون قضایای سرور فینال 3 ایکس از دست دادید. آیا ارزشش رو داشت؟ این تعداد پلیر هم به زودی میرن نگران نباش آروم آروم.

خوب یادم رفت خودمو معرفی کنم
mojtaba matrix

الان یه سری جوگیر خود شاخ پندار میان میگن ما فلان کردیم، همینجا بگم زحمت نکش شما شاخ من اصلا اینورا پیدام نمیشه که بخوام جوابتو بدم اینم اتفاقی دیدم