نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 160

موضوع: نقد وبررسی سرور فینال 97

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 2 پست

توهم زدن کاز شماست ذوست گرامی. فقط کافیه رید اکانت salt چک شه!!! ابادیای دورش پر حیوونه!!! ناتارشم که رید نمیده!!! فکر کنم داره دهای مولتی هانترو رید میده!!
    هیچ کس زیبایی ها را به یاد نخواهد آورد، ما تنها برندگان را به خاطر می آوریم.

2. تشکر Moein BBoy تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 4 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط lucifer نمایش پست ها
    توهم زدن کاز شماست ذوست گرامی. فقط کافیه رید اکانت salt چک شه!!! ابادیای دورش پر حیوونه!!! ناتارشم که رید نمیده!!! فکر کنم داره دهای مولتی هانترو رید میده!!
    خوب منم همون اندازه غارت دارم اکانت lol آبادیای حدود 4 5 ساعت اونورو میزنم حالا من 2 روز هم دیرتر شروع کردم با یک میدان تمرین بالا غارت این اندازه کاری نداره!!

4. تشکر Moein BBoy تشکر نمود
    پسندیدن Ali, Moein BBoy پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 2 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط black نمایش پست ها
    خوب منم همون اندازه غارت دارم اکانت lol آبادیای حدود 4 5 ساعت اونورو میزنم حالا من 2 روز هم دیرتر شروع کردم با یک میدان تمرین بالا غارت این اندازه کاری نداره!!
    یعنی ابادیهای دور خودتو نمیزنی میری 5 ساعتی میزنی؟؟ میشه بیشترر توضیح بدی!!! با این سبک بازی اشنایی ندارم!!! شای اون که باز 5 ساعتی شماست میاد ابادیهای دور شمارو میزنه؟؟؟ البه منظورت احتمالا این بود هم نزدیک رید میدی هم تا 5 ساعت ولی دلیل نداره نزدیک رید ندی و 5 ساعتی رید بدی
    هیچ کس زیبایی ها را به یاد نخواهد آورد، ما تنها برندگان را به خاطر می آوریم.

6. تشکر mostafa-bi nam, َArteshBod تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

یعنی ابادیهای دور خودتو نمیزنی میری 5 ساعتی میزنی؟؟ میشه بیشترر توضیح بدی!!! با این سبک بازی اشنایی ندارم!!! شای اون که باز 5 ساعتی شماست میاد ابادیهای دور شمارو میزنه؟؟؟ البه منظورت احتمالا این بود هم نزدیک رید میدی هم تا 5 ساعت ولی دلیل نداره نزدیک رید ندی و 5 ساعتی رید بدی
    هنوز نمیدونید تو این سرور چه جوری باید ابادی غارت کرد؟
    ابادی ها قبل از تخلیه اول نیرو کمی دارن ولی بعدش به شدت پر میشن و دیگه صرف نمیکنه اتک بدی
    یعنی بیشتر یه بار نمیشه به ابادی اتک داد...
    برای همین مجبوری ابادی 5 ساعت اونور تر و بزنی ولی نزدیکت که قبلا اتک دادی نمیتونی

8. تشکر black تشکر نمود
    پسندیدن black پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 4 پست

به هر آبادی یک بار اتک دادی بعدش کمه کم از هر حیوون 20 تا داره نمیصرفه بزنیش غارت خودکار هم نمیشه گذاشت که تا زنده شد بکشی مجبوری بری وسطای سرورو غارت کنی .