-

نوشته اصلی توسط
mostafa-bi nam
درود خدمت تمامی بچه های فروم علی الخصوص بازیکن های سرور فینال
از لیدرها و پلیر های سه ساید دیگه خواهش میکنم که توی فروم مشارکت بیشتری داشته باشن. این مشارکت میتونه مدح و ستایش ما باشه یا حتی کلکل :d
باشد که بازی برای همه جذاب تر بشود.
توی این 6 صفحه ای که از فروم این سرور گذشته بیشتر بچه های se ، جناب امید و تعدادی از دوستانی که توی سرور حضور ندارن (ولی به طرز عجیبی تحلیل هایی از سرور میزارن که مایی که از روز اول بودیم اینقدر در جریان این اتفاقات نیستیم) فعالیت داشتند. دوستان ساید های دیگه حضورشون خیلی کمرنگ بوده. با گذشت 2.5 هفته از بازی هنوز خیلی از دوستان رو نمیشناسیم. یه سری ها رو هم بعداً می فهمیم که میشناختیمشون(چادربسرها). البته خدمت همشون ارادت داشته و داریم.
من همیشه گفتم که نصف بازی توی فروم اتفاق میفته. پس منتظر همبازی های عزیزم هستم.
ارادتمند
مصطفی بینام
مصطفی جان سلام میدونم این صفحه فینال هست ولی وازه چادر به سر رو بردی خوب حالا تصور میکنیم زمانی رو که تیم نصفه نیمه اکسفورد از اول سرور پرچمش رو رو میکرد شما بودین تیم میلاد بود و همینطور یه عده هم تو ساید اس دبل که البته هدف اصلی از اومدن به این سرور فقط زدن اینا بود خوب سوالی که دارم ازت اینه میتونستیم تو یه زمان با سه تا تیم روبرو بشیم پس سیاست حکم میکرد یکی یکی با حریفان روبرو میشدیم توجه کن سیاست و سیاست هم همیشه جزیی از بازی ترا بوده پس این لفظ فکر نمیکنم درست باشه
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن