-

نوشته اصلی توسط
mostafa-bi nam
خیلی برام جالبه. دوستان آکسفورد همه جوره گردن گرفتن زدن شمارو ولی شما هنوز درگیر لیدر SE هستی.من هنوز هم میگم اون اکانت توی اتحاد SE به تیم ما ربطی نداشته و همون طور که همه دیدن اکانت نفوذی تیم آسفورد بود تو اتحاد ما. همین اکانتی رو که کردی علم یزید و میکوبی تو سر ما همر من رو هم چیف کرد. سعی کن یه خورده بیشتر راجع به نحوه بازی و مناسبات داخل بازی یاد بگیری بعد بیا تا با هم صحبت کنیم.
من هنوز هم اعتقاد دارم که احسان واندر در قبال ما نامردی کرد و حرکتش درست نبود. قبلاً به طور کامل توضیح دادم راجع به این قضیه. ولی هیچ وقت راجع به کثیف بازی تیم لیدری sw صحبت نکردم.
به قول نقی معمولی:
ما باختیم ، بد هم باختیم .....
شما هم نمی خواد زیاد خودتو ناراحت کنی. بازی دو سر داره، برد یا باخت. یه موقع هایی میبری یه وقت هایی هم پیش میاد می بازی. این بچه هایی هم که میبینی مارو بردن قبل از این یکی دو بار به ما باخته بودن. یه زمانی اونا از باخت ناراحت بودن و حالا ما
ولی هر چی فکر میکنم شما حق داری این قدر ناراحت باشی آخه همیشه سر باختش دست شما بوده
مصطفی جان خودتو اذیت نکن از قدیم گفتن نرود میخ اهنین در سنگ بابا بازیه جنگ جهانی که نیست داخل بازی کری خونی و... بیرون بازی رفاقت ولی بعضی ها جنبه باخت ندارن و بیرون بازی میخوان با فحاشی و... جبران کنند و فرهنگ خودشون رو نشون میدن
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن