نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 92

موضوع: انتقادات و پیشنهادات برای برگزاری جذابتر سرور فینال

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط M3nTaL نمایش پست ها
    این اصلا درست نیست که شما یه سری از شرایط سرور رو با دات کام مقایسه کنین و یه سری رو به میل خودتون و به قولی با هدف جذاب تر کردن بازی
    الان یه 2 ایکس توی آی آر هم دارم بازی میکنم . اونجا اصلا کسی آبادی رید نمیده . دلیلی نداره رید بدن . چون 8360 پلیر داره
    حالا مولتی یا غیر مولتی . سرور شما 300 تا پلیر داره .همونا هم الان تو حمایت هستن و بعد حمایت هم میشن متحد
    خیلی وقته توی سرور های شما زد و خورد قبل کتیبه ندیدم
    شما یا کلا استاندارد سازی نکن و ملاک رو دات کام قرار نده . یا کل شرایط رو مثل دات کام کنین
    یه پا توی قایق گذاشتین و یه پا توی خشکی . این مدلی نمیشه

هفته اول مگه غیر از آبادی و ناتار میشه جای دیگه ای هم غارت کرد با توجه به حمایت

2. تشکر mohsen.2pac تشکر نمود
    نپسندیدن Ali نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sw team نمایش پست ها
    هفته اول مگه غیر از آبادی و ناتار میشه جای دیگه ای هم غارت کرد با توجه به حمایت
    هفته دات کام 7 روزه . 3 روز میره برا حمایت . 4 روز پلیر های دیگه رو میزنی
    هفته اینجا اگه اشتباه نکنم 70 ساعت بود . دقیق نمیدونم البته ، اما حمایت از پلیر 120 ساعت بازم حدودی میگم اینا رو
    این یعنی پلیر 2 هفته اینجا توی حمایته
    بحث کلا غارت هفته اول نبود . بحث اینه بعد حمایت بازم همین وضعه . مگه چند نفر فارم میشن ؟!
    الان توی نقشه بزرگ اکانت خودم . 1 دونه اکانت پیدا کردم ، اونم صد در صد میشه متحد
    آبادی رو با قفس خالی کردم ، موج اول رو زدم . بعد 3 مین هم موج دوم میرسید ، دومیش دیوار شد
    دیگه هرطوری حساب کنی به هر سبکی ، این مدل جونور تولید شدن عاقلانه نیست . انگار منتظر بودن بزنم تا اینسرت کنن ))

4. تشکر sw team, lucifer, Omid, SALT تشکر نمود
    پسندیدن sw team, mostafa-bi nam, SALT پسندید