نقل قول نوشته اصلی توسط Omid نمایش پست ها
1 : با اجازتون ازین اعتراض من به عنوان سند استفاده می کنم

انشالله که همینطوره.

فکر نمی کنم محدود کردن ساید ها جالب باشه.

نه منظور رنک باشگاه کاربران هست. سعی میکنیم رنک رو طوری انتخاب کنیم که نه مولتی اکانتی زیاد بشه نه ثبت نام سخت.

پلیرجدیدی اگربود! باید تا زمان استارت سرور در سرور بی پایان بازی کنه و با کسب مدال در لیگ شوالیه ها رنکشو ببره بالا تا شاید انشالله به ثبت نام سرور برسه.
اساس نامه و قانون داره اما متخلف هم داره. متخلف هم تشکر نمیکنه از مجازات و مییشینه همه جا میگه حق منو خوردن و هم تیمیهاشم باور میکنن و میان اینجا اعتراض میکنن (رجوع شود به بالای همین متن قسمت سند)
در مورد منابع و زیاد بودنشون که به احترام خواست کاربران بوده، می تونید از مولتی هانتر بپرسید روزی چندبار در سرورهایی که منابع زیاد نیست نامه برای خالی برگشتن غارت ها میدن. حتی فحاشی هم داریم درین مورد.
کام اگه منابعش کم باشه کسی اعتراض نمی کنه چون یک اعتقاد وجود داره که همه چیز کام از روی اصول طراحی شده اگه یهو منابع رو تو یه ورژن چند درصد زیاد کنن باز همه میگن به به و چه چه حتما علم جدید به این نتیجه رسیده، خلاصه هراتفاقی اونجا بیوفته وحی منزل هست اما اینجا ظلم. اما حرف شما درسته منابع بیش از حد تعادل سرور رو بهم میزنه و 100 کردن عمارت دانش رو سخت تر. اما بازم میشه پلن های خوبی اجرا کرد.
حق با شماست کاهش منابع سرور میتونه به جای کوبیدن فله ای کاربرا رو به سمت اجرای پلن ببره. اما از طرف دیگه باید لیدرها هم توجیه باشن که روزی ده تا نامه برای افزایش منابع سرور ندن.

مشکل اینه که اونجا با مولتی اکانتی برخورد بشه اتفاقی نمی افته اما اینجا که برخورد میشه موج اعتراض، فحاشی، انجمن نویسی و نارضایتی پیش میاد. بنابراین باید صورت مسئله رو عوض کنیم تا برخوردها به حداقل برسه. نمونه اش سند شماره یک که در ابتدای صحبت هام اشاره کردم.
به نظر شما چندتا از پلیرهای تاپ غارت هفته های اول سرور از برنده های سرور هم بودن؟

عرض کردم شرایط انتخاب رنک طوری خواهد بود که 1000 باز های عزیز شاید نتونن توی سرور ثبت نام کنن. و رنک های اسپید پایین مورد قبول خواهد بود. و قبول دارم که 100% نمیشه جلوی تخلف رو گرفت و ازونطرف برخورد هم ایجاد مسائلی میکنه که ذکر کردم. می خواهیم گامی برداریم که تاثیر مولتی بازی رو کمرنگ کنه اونقدر کمرنگ که در نتیجه نهایی سرور کمترین تاثیر رو داشته باشه.
من در مورد مشکلات سرور و نو اوری هایی که میشه انجام داد ایده هایی دارم که حاصل روز ها فکر کردن در مورد این موضوعه فکر نکنم شنیدنش لا اقل برا شما ضرر داشته باشه یه ادرس ایمیلی چیزی باشه در خدمتتون میذارم اینجا نمینویسم