-

نوشته اصلی توسط
partizan
خیلی صادقانه صحبت کنیم و بدون پرده
1- شما راجع به عملکرد غلط و اشتباه مولتی هانترت هیچ واکنشی نشون نمیدی چون جایگزین کردنش برات هزینه داره و اصلاح پذیر هم نیست یه نفر رو گذاشتی که بقول خودش 5 سال سابقه داره که هیچ دیدی از این بازی نداره و فقط و فقط ارزون و کم هزینه است !!!
2- قوانین مولتی اکانت در همه جای دنیا و نسخه اصلی و بقیه فیک ها همون داشتن ای پی مجزا هست و تعداد لوگین با پسورد اصلی در روز باز مولتی هانتر میتونه به اکانتی مشکوک شد اون اکانت برای یه دوره تاپ تن محدود کنه تا مشخص شه پلیر اصلی داره اکانت ! چیزی فراتر از این نیست این یک قانون مشخص و واضح هست که کاملا میشه روش مانور کرد بقیه چیزهایی که شما میگی راه برخورد سلیقه ای رو باز میزاره
3- شما خیلی واضح دارید میگید یا همین کاری که مولتی هانتر من داره میکنه مورد قبولتون باشه یا کلا مولتی هانتر رو بردارم هرکس هرکاری دلش خواست بکنه !! چرا در مورد اصلاح رویه رفتاری مولتی هانتر مقاومت میکنید !!
4- زمانی که اکانت فلان بیست تا مولتی اکانت ساخته بود 5 تا همر 400 کی شمشیر ساخت ! یا فلان اکانت 16 تا کپ رید میرفت بحث هر اکانت برای منافع خودش باید بازی کنه پیش نیومد !!
5-نامه مولتی هانتر رو که از پلیر شماره عابر بانک خواسته بود رو گذاشتیم تو فروم 10 بار هم گفتیم کجا نظری دادید راجع بهش
6- شما باید به این قوانینی که گذاشتید پایبند باشید سرور جدید گذاشتید اولش هر چیزی که الان مد نظرتون هست رو اولش بذارید بعد اعمال کنید
راه ارتباطی با شما هم که کلا فروم هست زحمت بکشید روزی 2 بار تویه بازه زمانی مشخص تشریف بیارید پاسخگو باشید یا نمیتونید یکیو بذارید که اختیار عمل و پاسخگویی داشته باشه نه اینکه امروز نامه بدیم 4 روز بعد جواب بدید
این وضعیت رو هم مشحض کنید واضح اعلام کنید تکلیف مشخص شه به اندازه کافی ما حرف زدیم و شما انشالله که گوش کرده باشید
6-
نرود میخ اهنین در سنگ پژمان جان
۶روزه حداقل ۵,۶ نفر دارن بهشون میگن مشکل از قوانینتون نیست بلکه مشکل از اجرا کننده قوانینه , اما باز هم با نرمش قهرمانانه این موضوع رو دور میزنن بحثو میکشن به عملکرد خود پلیرها
قطعا مشکل از ما هست نه شما, تیم پشتیبانی این سایت همه کارهاشو به نحو احسن , در کمترین زمان ممکن , بدون هیچگونه اشتباهی انجام میده و این مشکل بدون شک از پلیرهای بی تجربه و نوبی امثال ما هست وگرنه اینکه قوانین از این سرور به اون سرور یجور دیگه اجرا بشه حتی گهگاهی تو یه سرور از یه ساید به ساید دیگه فرق داشته باشه , اینکه نامه بدی به پشتیبانی ۴روز بعد جوابتو بده , اینکه یه اکانت تو یه سرور بره رو یه اکانت دیگه خرابکاری کنه و ایمیلش دائم البن بشه ولی تو همون سرور واندر یه ساید دیگه رو بخرن روی سطح ۹۹ و اون اکانت حتی بن هم نشه همگی زائیده ذهن متوهم ماست
پ ن: نمیدونم چرا دارم مقاومت میکنم و جواب میدم دوباره, وقتی واقعا نه قراره اتفاق خوبی بیوفته و نه اگر بیوفته من نوعی نمیخوام تو این سایت وقتی بذارم
ویرایش توسط mohsen.2pac : 12-21-2018 در ساعت 05:22 PM
در این دنیا برای کفری کردن ادمهای رذلی که می خواهندهمه چیز را از انچه هست برایت سخت تر کنند- راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی
One Flew Over the Cuckoo's Nest
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن