نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا با توقف برخورد با مولتی اکانتی و پوش منابع موافق هستید؟

رأی دهندگان
17. نظرسنجی بسته شده است.
  • بله کلا مولتی اکانتی آزاد شده و برخوردی صورت نگیرد.

5 29.41%
  • مخالف هستم و به نظرم روند فعلی بهتر است.

12 70.59%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 54

موضوع: مهم: آیا موافق عدم برخورد مولتی هانتر برای مولتی اکانتی و پوش هستید؟

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط lucifer نمایش پست ها
    دوستان میخوان دستشو خوب کنن چشمشم کور میکنن!!!! ناتار باید طبیعی باشه!!!! مولتی فقط واسه رید نیست والا واسه دفه!!! مثل قدیم نی پلیر ددف ساز باشه دیگه!!! باید خودمون دف بکشیم و جز با مولتی نمیشه!!! از تو تاپ هم نمیشه تشخیص داد راحت میشه دور زد تاپ تنو!! مولتی بازیو هیچ جا نمیشه جلوشو گرفت و تا حالا دیده نشده بشه گرفت. ازادی بهتره به نظر من و فرقی با الان نمبکنه فقط سرورا شلوغ تر و اکانتتا بیشر و زدو خوردها جذاب تر میشه.
    داداش من در صورت آزادی من تکی همتونو میزنم(منظور از من، من نوعی هست) .حتی لازم نیست سیستمم روشن باشه.یکجور دف میسازم که تا حالا تو سرور ندیده باشین.اندازه متا 4تا ساید تکی هم دف میسازم هم همر . خرجش فقط یک عدد وی پی اس .و یک عدد بات روی وی پی اس .اون موقع 100 تا اکانتم روش ران میکنم.خودش شب تا صبح پاپ میزنه. گولد هم لازم نیست خرج کنم .حتی من لب تابم هم لازم نیست روشن بزارم. متوجه شدی ؟ اینجور سرور دوست داری؟ الان آزاد نیست همه دارن مولتی میکشنو هزارتا راه فرار داره.آزاد باشه که انواع و اقسام روش های سامورایی رو میشه اجرا کرد . اگر مولتی هانترم زمانی خواست مولتی اکانتارو بشناسه میتونم در پست های آینده آموزش مولتی کشیدن براش بزارم بلکه از نوب بودن دراد.خلاصه هزار بازا تو زمینه مولتی کشیدن مهارت خاصی دارن که میتونم توضیح بدم .
    ولی اگر نظر دوستان اینه که قوانینو به کلی بردارن .اون موقع خواهشن اسم سایتم عوض کنین چون که دیگه اون بازی قدیم نیست.
    ویرایش توسط virangar.73 : 12-19-2018 در ساعت 03:58 PM

2. تشکر nima achelis تشکر نمود
    پسندیدن Super-Man, nima achelis, pho3niX پسندید