-

نوشته اصلی توسط
lucifer
همین که با زدن ما واسه خودتون اسم رسم درست کردید برید حال کنید!! والا!!! صحبت با علی رضا موجوده ویسش اقای واندر!!! یه پیام تو تلگرام بدید تا بفرستم براتون!!! پول خرج مبکنم چون دارم شمام داری خرج کن! البته سخته واسه شما در حد ما خرج کردن! شما برو قفلی بزن تو مغازت بازیتو بکن! والا!!! ولی رو اک خودم خرج میکنم نه بخرم همر نه فقط حال میکنم گلد بزنم!! میتونم اخه!! دروغ گفتن حدی داره نگید دیگه. در ضمن رو اک بینام دیدم اتکارو!! حرص نخور دیگه بازی نمیکنم این سرور!!
اولا شما مالی نبودی که با زدنت بخوایم اسم و رسم در کنیم مث پشمک زدیمت بدون دردسر تموم شد رفت این تویی که اسم و رسم داری در میکنی از اینکه ما زدیمت : )))
دوما فک نمیکنم کل کل سر گلد خرج کردن قشنگ باشه چون بخوام اسکرین از گلد زدن بذارم اینجا اپیلاسیون میشی!!!بحث داشتن و نداشتنش نیس بحث سر اینه اون گلدو رو اک خودت بزنی یا رو 50تا مولتی اکانت!!!
درکل میدونم فشاری که روته خیلی سنگینه به هرحال اون همه تایم گذاشتن و گلد خرج کردن رو اکانت خودتو مولتیات و دریغ از یه پلن یا حرکت مثبت از سرور فرار کردن واقعا فشار میاد به آدم : ))
پ.ن:تو مالی نبودی و نیستی که بخوام باهات کل کلی کنم فقط پشمکتر از اونی بودی که فکر میکردم اونم بخاطر وجودت تو تیم اس ای بود که فک میکردم چیزی بارته که شک هم داشتم و الان مطمئن شدم حداقل رو اکانت مصطفی نشستی 4تا حرکت یاد بگیر ببین چطور اینسرت میکنن و حداکثر تلاششونو برا دیستروی نشدن انجام میدن نه اینکه مث پشمک زارتی دیستروی شی نفت استخراج شه رو همون 20تا ویو اول
دیگه هم بحثی ندارم باهات برو یه روزی که بازی بلد شدی بیا جلوی ما موفق باشی.
اين بود دنيايي که بخاطرش لگد به شکم مادرم ميزدم؟
کاش پاهايم ميشکست...
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن