-

نوشته اصلی توسط
BlackSword
یا سلام و درو خدمت جناب واندر و محسن خان توپک ارادت خاصی خدمتتون دارم چه داخل باری چه بیرون بازی .
اینکه بنده کوله باری از تجربه دارم نظر لطفته و اینکه کلمات قصار استفاده میکنم اگر خوشتون اومده مایه مباهات بنده هستش و اگر بدتون اومده و به مزاجتون سازگار نیست بنده رو عفو بفرمایید . من نامه نگاریمو با اکانت ونگارد کردم و ایشون کاملا در جریان هستند که بنده چقدر نسبت به سرور پرتم. اینکه شما این حرفا رو میدونی و نمیتونی ازش استنتاج کنی با همه احترام نشان از کم تجربگیتون داره . اینکه میدونی اتک ریل رو تشخیص دادمو دف نکردم و راحت نشدم شاید بگی نرسیده دف ولی اینکه بقول خودت نوب بازی در میارم کاتامو اونجا پارک میکنم دیگه باید نتیجه رو بگیری که گویا نگرفتی کمکت میکنم . اکانتی که یدونه مولتی نداره و خدنگه فرمایشی نداره که بیاد براش دف بسازه و یا وقتی حرفش برو نیست تو سایدش میاد پلی میده واسه دلش . چنج کپ دادم مطمین بودم کجا ریله چون ی دونه دفی نداشتم که بذارم جلوش . وقتی زورم نمیرسه گندم بدم کاتامو پارک میکنم زدید دمتون هم گرم خدایی نوش جونتون . محسن جان شما میدونی تخصص بنده تویه همر اند گیم کشیدن با کاتایه وحشتناک اما من باید توسط سایدم حمایت شم . متاسفانه متاسفانه مولتی باز هم نیستم وگرنه اوضام این نبود . پس امیدوارم علت پارک شدن کاتا ها و دف نکردن و چنج کپ کردن رو توضیح داده باشم .
در جواب دوستمون واندر خیالم از بابت دیشب تخت بود که ریل رو تشخیص نمیدید علتش رو هم شما میدونی هم من و هم من میدونم کجارو دف خوابوندید هم شما . توجه نکردی که من تک پلن رفتم از طرف ساید حمایت نمیگم نشدم ولی ساید برنامه ای نداشته . منم مجبورم بزنم به این روش . شما پلن داشتید و هزینه کردید این هزینه شامل وقت و مالی بوده . والا اکانت بنده دو تا همر خوب با کاتا خوب و ی دمپایی داره و کلی رو کپ اسکات والا اکانت رومنی نمیبینم تو سرور خدایی بدونه ی دونه پوش در این حد باشه نه اینکه من شاخی باشم اینکه سرور بدون پوشر نیست برام بولد هستش . شما با توجه به هزینه هایی که گفتم تایمی و مالی کردید قطعا باید نتیجه بهتری بگیرید دژکوب ی باریه گروهیه شما بطور کامل رعایتش کردید و دمتونم گرم این همدلی رو خیلی وقته ندیده بودم . ساید دو جا اومد دست ما رو گرفت الاخص آقا مصطفی بینام مرد زحمتکش اس ای چند تا اکانت داد بما تو منطقه خاکستری که من روشون سه چیفر کشیدم ولی خودتون میدونید رو همون دو تا اکانت چقدر اذیت شدید . ی جای دیگه هم رو پارک کردن کاتا ها بود که تو خفتش مقصر خودم بودم باید میتونستم از پس گندمش بربیام . توان من هم در همین حد هست انتظار معجزه و ید بیضا نمیتونید داشته باشید . خدایی پلنی هم که دیشب انجام شد مو لا درزش نمیرفت ۸ تا اتک تو ی ثانیه و تو ی زمان لانچ شد بدون ی بار لغو و لانچ مجدد با تروپ سریعتر . از قصد هم ی اتک رو ی جوری زدیم که اونجور که ما میخوایم دیده بشه که شد . ولی شما دف خوبی دارید و ما همر های کم و این تقابل نا متقارن قدرت هست . اینکه چرا برانکو انتخاب شد اصلا دلیلش داشتن همر نبود چون رو جاست هم همری نمونده بود توجه نکردی که ۴ تا تارگت بود همش منطقه خاکستری پس شما هم استنتاج نمیکنی فقط هر چه بر زبان جاری میشه رو میگی اگر اس ای بخواد برد شما رو به چالش بکشه تنها در حالتی اتفاق میفته که منطقه خاکستری رو از چنگ شما در بیارنه البته این عقیده منه وگرنه تست هم ۱۳ کی اسکات داره و همر جاست بی دندون شده بدرد من نمیخوره یا بقول خودت ی دفساز بحال من فرقی نمیکرد فقط خالی شدنه منطقه خاکستری مهم بود برام . چقدر جالبه که شما از یه دفساز اینجور حراست میکنی دفسازی که خودش رومنه و دف روش ۴۰ کی پیاده گول و ۱۲ کی کاهن عجب دفساز رومنی که دف گول میده بیرون یا شایدم دف خودش نمیرسیده بهش . بگذریم تاریخ رو فاتحان مینویسند و تو الان دست ب قلم پس بنویس هر چه میخواهد دل تنگت . خب شاید برای شما جذابیت داشته باشه جناب واندر با لابی سه تا ساید رو کله کنی رو بچه های اس ای و بگی ۳ تا ساید به پنجاه تا اکانت هست ولی نه که شما مولتی باز نیستی ؛ و ۴۰ تا هم شما نداری مولتی ..
بنطر من کمیت مهم نیست کیفیت مهمه اینکه ۴۰ تا دفساز و مولتی چه اس ای چه رقبا داشته باشن و تو سرور بودنشون اینجور باشه که بگی نه خانی اومده و نه خانی رفته مهم نیست و بدرد بخور هم نیست . و شاید اینکه شما دوست داری حتما برنده سرور باشی این تقابل نا متقارن رو ساماندهی کردی هم شکی نیست و لا غیر ؟ چون جذابیت رو از سرور گرفتی و بازی یطرفه شده حالا گه ما هم با تیرکمون مگسی ی تیری بندازیم ب جایی نمیرسه ( البته خودمون رو میگیم ها جسارت به سایر اس ای نشینان نباشه ) . شما حاشا کن بنده اعلام کنم چ تلاش زاید الوصفی در این راستا و راستای مولتی داشتن داشتید . وگرنه کلا ۱۵ تا پلیر تو سرور هستند اونهمه دف از کجا میاد از خونه پسر شجاع . پلن میرید دو تا همر ریل میره رو ی جا دو تا ریل ی جا ما پلن میریم با یه همر ؛ همر دوم ی هیرو هست با سه تا چیفر( عجب همر سنگینیه دومی ) . خب من میگم با این تفاسیر اگر کسی انتظار داره شما غالب نباشی و ما مغلوب باید بگم مجنونه انتها تبریک میگم اینا رو نگفتم که از زحمت هایی که رویه حتی مولتی کشیدید رو زیر سوال ببرم بالاخره رو اونها هم وقت صرف شده و رویه اکانت هایه اصلی که این امر مضاعفتره و نمودش تو بازی هم هست . امیدوارم که تو تمامی لحطات زندگیتون مثل همین بازی شاد و پیروز باشید
ناصر
BlackStorm Team
یا حق
سلام اقا مهدی خوبی داداش
داداش من یا به قول خودمونی تر که با دوستام صحبت میکنم کاکو جون من اصلا قصدم تحقیر یا به سخره گرفتن اکانت شما نبود که دقیقا هم به نظر من کار اشتباهییه مخصوصا واسه ما که سنی ازمون گذشته بلانسبت ممد اسکور نیستیم که :دی
اگر حرفی زدم کم و زیاد عذر خواهی میکنم و البته توقع دارم دوستان شما هم همین حرفها رو رعایت کنن و نیان تو فروم هرچی دلشون میخواد و به زبونشون میاد بگن فکر کنن کسی نیست جواب بده , به قول ژوزه احترام احترام احترام , همونجور که یجا ما بعلت کهولت سن و حواس پرتی و تایم کم پلنمون خراب میشه شما نیز هم پس خندیدن نداره یه بازیه نه کمتر و نه بیشتر
در مورد پلن دیروزتون هم بله منم اعتراف میکنم که نتونستیم تارگت رو تشخیص بدیم و یجارو مطمئن دف ریختیم اما باقی رو در این حد که پلن شما خراب بشه
موفق و موید باشید
ویرایش توسط mohsen.2pac : 09-16-2018 در ساعت 10:35 PM
دلیل: با اکانت مهدی اومدی ناصر :دی
در این دنیا برای کفری کردن ادمهای رذلی که می خواهندهمه چیز را از انچه هست برایت سخت تر کنند- راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی
One Flew Over the Cuckoo's Nest
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن