درود

یکی چند وقت پیش اومد این سرور یه سری حرفا زد که خرابکاری خودشو ماسمالی کنه و بگه ما خوب بودیم و اونا کثیف بازی کردن که حذف کردیم ؛

اینکه حالا چرا یهو احساسی شدی و حذف کردی با تیمت بماند ولی دو سه تا علکی بهانه آوردی که بگی اینا دلیلش بود میخام یکم روشنت کنم ؛

1.
سرور به نام M5 بازی میکردم، یه شب شبونه 7 تا فیدر از یه دف ساز در اتحاد کاتا شد، گفتیم چرا زدین ؟ گفتند " این چون یه فیدر تو ساید ما زد ما 7 تا فیدرشو زدیم تا یاد بگیره هیچ وقت تو ساید ما فیدر نزنه "
سرور N3 یه بنده خدایی یه فیدر تو ساید ما زد ما هم همه فیدر هاشو زدیم کلا تک ده و پاپ 0 کپ کردیم براش حال کنه ؛
نتیجه گیری اخلاقی ؛ اگر تو یه فیدر رو 7 تا فیدر تلافی کنی ؛ من یه فیدر رو به نابودی کل اکانت تلافی میکنم ، پس فکر نکن زرنگی ؛

2.
مورد بعدی اینکه میگن تو ساید ما مولتی ساختین، شوما خود خود شوما بچه زرنگ تیم هیروز ؛ 4 تا مولتی ساختی ساید ما همین سرور N3
lion
Hunter
Emerge Player
Clinet

ما یه kakero داشتیم ساید شما ،
ولی چی شد که چیز شد تو چیز شما و همه مولتی هاتون پرید ولی همون یکی مال ما بود تونست یه کتیبه بزنه، این برمیگره به توهم زرنگ بودنت

دم اون دوست عزیزی که خودش میدونه کیه و زحمت کشید رو اکانت کاکرو سر میزد هم گرم

نتیجه گیری مهم
اگر قرار باشه مولتی ساختن ساید دیگه و فیدر کاتا کردن رو کثیف کاری بدونیم ، پس باید بدونیم عامل کثیف کاری کیا بودن، شما دستتون تو لجن بوده که ما هم با چوب گِلی به سراغت اومدیم ؛

و اما سوالی کلیدی و بسیار مهم
چرا این موضوعات الان دارم میگم ؟!
چرا همون موقع بعد تموم شدن سرور نگفتم ؟!

الان که تازه استارت بازی تو سرور فیناله میگم که درس اخلاقی بگیرین و بدونید تاریخ تکرار میشه ؛ پس لجن بازی در نیارین که عواقبش قطعا به خودتون برمیگرده ؛

مراقب خودتون باشید
بدرود