نقل قول نوشته اصلی توسط AlIrEzA.IRAN نمایش پست ها
بعد از مدات ها اومدم ببینم سرور چی شد!!!!؟
خوب فکر کنم زمانی که من پلن میرفتم و تک تک میخوردین نمیدونستید کجا دف کنید!
و میومدید روی من و دف میشدید رو یادتون رفته؟
بیگ همرمو همون زمان بلند کردم و زدم رو سر هرکس که گنده میومد!من سبک بازیم همینه بازی میکنم توی پلن ها و لذت میبرم!

خوب حالا دلیل رفتنم هم که همه فهمیدن!کل اکانت های ساید مارو خریدن!!!!
کل اکانت هارو هی لاگین میشد از شمال غرب!دیوونم بمونم بازی کنم؟))
به اندازه خودم با پلن های جذابم نشون دادم که بازی کردن رو بخوایم روی پلن انجام بدیم کسی نمیتونه جلو من بازی کنه!!!!
ولی اگر بخوایم اکانت بخریم توی ساید های دیگه بله شما میبرید با بالا رفتن از چیزای مردم امثال هایی که پول میدن واسشون بازی کنید.
و در اخر خواستم بگم که تمام کسانی که زحمت کشیدن اون سرور مرسی!!!دژکوب بازی دیپلماسی و همکاری و جدال مغز هاست!شما که دیگه جدال پول ها میکنید من کم میارم ولی توی 3تا اول همیشه و همیشه حرفی برای گفتن داشتم!!!
توی دیوار رفتن های nw تا زمانی که من توی سرور بودم یک پلن موفق نتونستید بزنید!!!اما هرشب چندتا پلن خوب زدم؟)
از همه دوستان متشکرم که با پول اکانت های ساید هارو خریدن و بازی رو 4 به صقر کردن))))
ما کلی گلد رو اکانت پارسا زدیم cyrus دف رو رسوندیم به 3میلیون نیزه دار تا اونجایی که روی اکانتش بودم!!!
بعد میگه فروختم مجتبی))حالا تا اخر سرور کردیدش دیگه 6میلیون دف !!دستتون درد نکنه که 80% دف واندر به جرعت میگم از sw بوده که اکانت خریدین!
و همه دیگه سبک بازی منو میدونند!میام که لذت ببرم و نشون بدم دیگران توان بازی جلو منو ندارن مگر با اکانت خریدن از توی ساید خودم!!!
که خدارو شکر به طور کامل نشون دادم!!!!
به هر حال موفق و پیروز باشید
و صد کردن واندر به هر نحوی نوش جونتون<3

میبینم باز شاخ شدی؟ این بار فرار نکنی صلوات