-
با عرض سلوم و خسته نباشید خواستم خلاصه ای از حرفای محسن و حمیدو بازگو کنم.بچه های ساید ما که دیگه اون لک لکو میشناسن اینارم میگم بچه های ساید خودشون و ان دبل بشناسن:
1.زدن انبارهای ناتار=بازی کثیف حالا کار ندارم کار کی بوده ولی اینو بدونید اگه ما میخواستیم اینکارو کنیم الان جا دهای ناتار مزارع خشخاش کاشته بودیم تو Ne
2.ما که ندیدیم کسی جلو همر بچه ها وایساده باشه اگه به 70کی گندم خور تو ساید خودتون میگید همر اوکیه خیلی خفنید شوما :دی
3.میلاد داداچ کاخ آرزوهات هنوز خراب نشده میتونی در قبال مبلغی ناچیز رنک 1 بیگ همر هجوم هیرو و... رو بگیری من بچه هارو راضی میکنم بهت بدن مث کاری که F1 کردی :دی البته قول بده یه چندتاشم به سایدت بدی به اینا دیگه مث f1 رکب نزن 
4.در مورد فیدر زنی هیچوقت بچه های دانشگاه جسارت نمیکنن مگه اینکه ساید روبرو از ناتوانی دس به این کار نجس بزنه :دی که شما زدی 
5.مورد بعدی اینکه هی نیا اینجا بگو دیگه فروم نمیام دیگه اصن بازی نمیکنم و از این حرفا این منو دقیقا یاد زمانی که دوتا پلی میدادیم میندازه که تا 2دست میباختم اعصابم خورد میشد میگفتم دیگه بازی نمیکنم آخرم میدیدم باس از بیکاری تو کف بمونم و هوس کنم دوباره با بات بازی کنم دست سومو که نمیرفتم دس چهارم با التماس میرفتم حکایت فروم نیومدن ودژکوب پلی ندادن توام همینه
6.و در آخر بهت نصیحت میکنم اگه روت نمیشه علنی توبه کنی از سرورای دیگه با یه اسم و ایمیل ناشناخته به توابین دانشگاه پیوند و کم کم خودتو تو دل بچه های دانشگاه به صورت ناشناخته جا کن باشد که مورد عفو امام و بچه ها قرار گیری و از شر فارم بودن خلاص شی.
اين بود دنيايي که بخاطرش لگد به شکم مادرم ميزدم؟
کاش پاهايم ميشکست...
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 5 پسندیدن, 0 نپسندیدن