کل قدرت جنوب = فیدر زنی !
دهی که نه دف داره نه همر فیدر هست رو چیف کنن، یا صفر کنن ! بعد بنازن به خودشون وای چقدر خفنیم ما !

1% مردونگی از جنوب ندیدم جزیه نفر ؛ زاوش ! بقیه از دم فیدر زن تشریف دارین ، زاوش ما هم که از قدیم ید طولانی ای در دیوار شدن داره " سلام دیوار خدافظ سرور " رو که یادته؟

خشخاش سرور D1 ناب ترین خشخاشی بود که در عمرم دیدم مخصوصا که رفیق شفیق آدم کاشته باشه، اذیتت نمیکنم خوشگلم فشار خورده ای از قدیم حق داری بری تو یه تیم قائم بشی ! بعد از دور بشینی کوری بخونی ، اون موقه که هم سایدی هم بودی چیزی نبودی گلم، حالا بیا و به داستان هات ادامه بده بگو من خفنم و فلان و بهمان، اون رنک ایمیلت هم مدیون اک های نویدی گلم ، خلاصه تو رو علک کردیم قبلا چیزی ازت در نیومد در بیاد هم همچون بوسه ای بر دیوار من است ؛

ما مثه شما علاف نیستیم بیایم فقط ادعا کنیم میرم سراغ اصل مطلب ، استاد بدا و سلطان ادا دیوار شدن سر انجام ! ، اصلا از قدیم سبک پلن زدن من یه فشار خاصی به جنوب می آورد، داش مهدی دیدی گفتم بجا حذف فقط یه شب پسوردتو بده ما یه حرکت بزنیم، دیدی گفتم می افتن تو تله من فارم قدیمی خودمو خوب میشناسم داش باشد تا از فردا ما را توتال ساید کنی خخخخخ (شوخی کردم وقت ندارم فقط هر موقه کمک خاستی بگو در خدمت سایدم)

gaule kabil =))).jpg

صادق گیم اوور اسطوره بی نهایت جنوب دیوار میشود، ای گول باز خفن، ای که همیشه ادعایت بر سقف آسمان وصل بود، چه عجب یه بار جز فیدر چیز دیگه زدی! شد عجایب هشتگانه جهانی با این کارت !

آره داش چیزی که واس تو آرزوئه واس من خاطرات سرور قبلیه خوشم میاد حرف منو زدی امضات،

kiss the wall babe.jpg

حمیده جان، عشقم، هر کی ندونه تو میدونی، من به عشق تو موندم این سرور و به عشق تو ادامه میدم عزیزم، قربون چشای نازت بشم ، همون یه همر کپم برای نوازشت کافیست :X چه خوبه این سرور نزدیک من هستی :X هر شب خابیدی نوازشت میکنم و میگم بخاب ای عشق ابدی ، ای که بی یاد تو شب هایم روز نمیشود؛

ما رفتیم یه سال دیگه بیایم فروم، از قدیم گفتن با کودکان نکن بازی که عقل خود را میبازی، یه مشت بچه سال فرومو پر کردن، شاد باشید کودکان من

آها یاد آوری میکنم خشخاش سرور D1 ، با گلد مبادله میشود ، هر کی خاست نامه بزنه ، تعداد محدود !!!

امضا؛
دف ساز شمال شرق