نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 175

موضوع: گفتگوی اولیه سرور n1.x

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط SajjaD MaRiLyN نمایش پست ها
    درود بر بزرگ فارم بازان و عشق مدال دژکوب

نیاز دیدم یک جمله نقل کنم از اساتیر دژکوب :

میگویند آنهایی که در سرور k1 و m1 هیچی نشدن و دست به حذف شدن, به سرور n1 مراجعه کردن .

و السلام علیکم و رحمه الله و برکاته...

پ.ن : درود بر نزاجا ( نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران )
    پ.ن : غیبت صغرا بودم

با تچکر
    به به کچل بزرگ چه خبر تمرین کن خوب پا بکوبی اضاف نخوری عشخم

حالا که به مسعود ما حرف میزنی اون بنده خدا هم دیگه گذاشته کنار این بازیو ولی من بجاش یه یادی از افتخارات شخص شخیصت بکنم شخصیت بزرگواری جای صحبت زیاد داره

دوستان معرفی میکنم استاد بزرگ میریلین هستن ایشون اسطوره دفاع با تبری و شوالیه در سروری که سه کتیبه چکمه منحصر جنگ کوچیک و مرتاض کوچیک و یک اتحاد مولتی داشته موفق به کسب همچین مقامی شده دس خوش داره واقعا باید بهش جایزه بدیم! من که میگم براش جشن پتو بگیریم :X

این اسطوره بزرگ بعد از یکسال دفاع مقدس در سرور K1 و شخم خوردن از دو جهت و دادن کتیبه منحصر و سایر داستان ها راضی به نوشیدن از جام زهر و تسلیم شدن و واگذاری واندر کرد و همر های بچه هاشونوم خورد خورد میزد به خودش که مدال بگیره دفاع یک سرور بشه بعد به ما میگه عشق مدال کاملا مخشصه از رزومش خخخخخ

پ.ن ؛ ویرایش توسط SajjaD MaRiLyN : 07-26-2017 در ساعت 10:25 PM دلیل: فش فشی )
    فش بچه صلواته عشقول حالا برو از دور فش بده
    راستی تهمینه سلام رسوند :* ولی جدی خودمونیما نمیخاستم بین دو نفر قرار بگیرم و باعث ناراحتیت بشم، اگه زودتر میگفتی منم باهاش کاری نداشتم ک !

================================================== =====

بعد دو ماه یه ام ام دادیم دم بچه های با مرام شمال شرق و متا گرم، همیشه با وجود بودین حتی اگر تعدادتون کم هم بود مخصوصا این سرور که بازی باخته رو به سوی بردن داریم میبریم و همه اینا رو مدیون همکاری و مرام شما دوستان هستم و تشکر ویژه بابت ارسال منابع به واندر و مسیر تجاری ها و دهکده های فیدرتون که توی یک هفته با این سرعت و انگیزه دارین ده ساپورت واندر میزنید،

احسان جان دمت گرم تو همیشه گل سر سبد ساید بودی برا ،

eshqe mani to.jpg

دم همتون گرم که توی یک هفته تونستید بیست تا ده ساپورت ردیف کنید با دو سه تا اکانت ، دس خوش

یه جوک بگم بخندیم ؛
    یه سری ها میگفتن حنات رنگ نداره دادا ! اچتباه عمیقی زدن رنگش دو برابر شده خخخخ

پ.ن ؛ یکم سرم شلوغه کم کم لینک های زد و خورد ها رو میزارم بچه ها حال کنن، همتونو دوس میدارم ،
    ویرایش توسط WolFlanD : 08-12-2017 در ساعت 02:33 AM دلیل: king in the north
    Ts1.ir = WolFlanD
    N1.X = Brain

ما رو دیدی سرو بنداز پایین لطفا ثبت نام کنید.

2. تشکر Vikings, AmiR SalaR تشکر نمود
    پسندیدن Vikings, AmiR SalaR پسندید