نقل قول نوشته اصلی توسط Vikings نمایش پست ها
درود به همه

مورد بعدی ال1
یه چهار تا اکانت فروختن به یه اکانت، هر پنج تا هم بن شدن، یعنی اونایی که فروختن مقصر نبودن ؟ اونی که هولدر واندر بود به همه سایدش پشت کرد مقصر نبود ؟ فقط من که خریدار رو به فروشنده رسوندم شدم مقصر همه چی آره ؟
نمیگم کارم خوب بوده نه خیلی هم غیر اخلاقی بوده بازی بچه ای ج.غ خراب شد، از تیم خودمون هم بچه ها از این کار بدشون اومد، ولی دید من به قضیه، دید لیدری بود، من از دیدگاه یه لیدر وظیفه دارم ساید رو برنده کنم همه هم ازم انتظار دارن ! حالا وقتی ببینی چهار تا رقیبت چه حذف شن یه فروخته شن چه دیوار شن بلاخره همه به سود شماست، منم رو همین حساب این کارو کردم، اون دوستان عزیزی که تو فکر این هستن من خریدم ؛ من اگر پول داشتم برای اک خودم گلد میخریدم !!
ولی خب بازم میخواین داستان خودتون رو بگین بگین، اینقدر بگین که خسته شین ؛
یکی هم گفت تبرئه، موضوع تبرئه کردن نیست، اگر هم باشه نیازی نمیبینم جلوی بچه های ساید رقیب تبرئه شم ! سرور خودش تیم مدیریت داره و تیم مدیریت هم اون سرور اقدام لازم رو انجام داد،
حرفای شما مثل این میمونه یکی بره دادگاه بیگناه شناخته شه بعد همه همچنان میگن فلانی گناهکاره، خب مرد مومن دادگاه خودش تشخیص میده کی مقصره کی نیست این که یه نامه احضاریه دادگاه ازش داشته باشی مدرک به گناهکار بودنش نیست !! ، حالا دیگه تو بگی فلانی مقصر هست یا نه چه فرقی به حال اون و دیگران میکنه تو هر جوری دوست داری فکر کن !

abadi.jpg

بدرود همگی

Milad/WolFlanD

شرح وظابف لیدر:|

پ.ن: موسن کاکو اصل گندکاری وقتی در اومد که عرفان خواست پرشین رو دور بزنه و واندر رو با میل خودش 100 کنه) ترکوندن همو :|