-

نوشته اصلی توسط
M3nTaL
عزیزم همون ال3 هم اگه دقت کنی اکانتی که دارم روش بازی میکنم ، ایمیل یکی دیگس

بازم همونم از وقتی که حریف رفت رو حذف لوگین نکردم
اینکه برام شمال و جنوب فرقی نداره رو هم درست میگی . چون واقعا واسم مهم نیست مختصاتم تیمم مهمه . البته ترجیح میدم شمال شرق باشم
اگر هم عقده مدال یا پیروزی در یه سرور رو داشته باشم ، میومدم جنوب غرب رجیستر میکردم . که همه بچه های ال3 اونجان و مطمعن بودم که شرایط بهتره
در مورد لایک و دیسلایک : خداییش انتظار نداشته باشید هم تیمیم رو لایک نکنم و یا دیسلایک کنم ، بقیه دوستان رو هم فکر نکنم دیسلایک کرده باشم . اگر که شدن عذر میخوام . اشتباه شده . حداقل در فروم این سرور هنوز با کسی مشکلی نداشتم که بخوام نپسندم حرفش رو .
سروری رو میمونم که بازیکناش بمونن . همین مجتبی سرور ام1 هم اومد . بچه های دیگه هم اومدن . اما رفتن رو حذف .
عزیز من بیخودی دارین شلوغش میکنین . دژکوب یک بازی تیمیه . هیچ سایدی بدون پلیر نمیتونه ببره .
حالا شما میگی فرار لک لک ها ؟! باشه ، بنده شخصا لک لک ام . مشکل حله ؟!
در آخر هم باس بگم ، من دژکوب رو واسه فرومش و کل کلش بازی میکنم نه واسه مدال و افتخاراش

به نکته خوبی اشاره کردی افشین
من به شخصه توی دژکوب ایمیل ندارم اکانت توپاک مال نیماست ( نیما توپاک )
به عشقم بگو تا زمانی که دیدش نسبت به این بازی از رو اکانته ما هستیم در خدمتش میاییم هرجا که تو فروم اعلام کرد هست، زمانی که زاویه دیدشو نسبت به این بازی میزون کرد ( هدایت به راه راست ) به ما بگه ما هم نمیاییم
پ ن: خداییش خفت کردن و رد شدن از رو همر و دف ساید خودی باید تو فروم بازگو بشه!!! قبلا دیدیم یارو تا 5 صب بیدار بوده که گزارششو پاک کنه اقلا
پ ن2: عشق سابقم داره مولتیاشو هم لو میده تو اس دبل اون چندتا دیگه هم بگه قبل حذفش ممنون میشم قول میدم اون عکسا اونجوریا هم بهش بدم :دی
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن