بزار همین امشب کل کل شه تموم شه ؛
احسان واندر خوشگلم ؛
من سرور D1 نبودم
سرور E1 هم نبودم
بچه ها بودن پسورد دادن رفاقتی سر میزدم که ببینم وضع سرور چطوره ، مراجعه کن به امضای من، از سرور F1 وارد دژکوب شدم ؛ گرفتی گلم ؟ تو هم اون موقه با نوید شریکی لیست فارم میزدی فقط در حد لیست فارم زن بودی شبا تو بزنی اونم روزا برا تو بزنه اون موقع غارت خودکار و فارم لیست نبود ، نوید هم چون خیلی بامرامه میگه احسان صاحب اک ! وگرنه تو توی اون سرور بودی نه چهار تا اکانت از اون سرور یادته نه یه بار تو رو توی گرنای اون سرور دیدیم و نه ...
ولی عرفان هستا هنوز ، تو 8 تا همر کنترل میکردی ؟ آره فیل هم پرواز میکنه ، هشت تا همر لووووول میدونستم گنده میای ، ولی نه دیگه در این حد، گنده تر از تو هم هشت تا همر نتونسته حتی تو سرور هزار بسازه ! چه برسه به نگهدای ، البته اگر منظورت 5ک گرزی به عنوان همر نباشه !!!
خیلی جالبه با اینکه من اصلا d1 نبودم و e1 هم نبودم اصلا اکانتی نداشتم اک بچه ها رو سر میزدم جالب ترش اینه هر دوی این سرور ها روی اک بچه های جنوب غرب رفیقم بودن می اومدم !!! حالا تو کجا رو گرفتی مسکو رو گرفتی یا پکن !!! ما رو با کی اشتباه گرفتی خدا میدونه ، اسبابش میزون بودا
ولی یه چیزو خوب میدونم ته این سرور ها اکانت wonder فارم بودتراژدی غمگینی بود حیف شد اون همه وقت و لیست فارم تیک زدنت !
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مجتبی کراسوز ، حاجی تو فازت چیه یادت رفته ؟ تو چیف نشدی ؟ واندر چاوز رو قبل رسیدن همر من صفر نکردین از ترس ؟ خب اونی که فروخت رفیق جان جانی خودت بود دیگه مشتی ! طرف 5 ماه سر واندر گرفتن باهاتون بحث کرد یه واندر فیک هم بهش ندادین ! گفت میفروشم ! فروخت !!! اون فروخت پشت سرش اون یکی رومنتون هم فروخت گفت عههه این چار خونه ای من فروخته نصفه شب منو نزنه حاجی منم میفروشم ! رومن هاتون فروختن یه روز نرسیده واندرتون هم فروخت !!! و ...
اون اکانت هایی هم که خرید و فروش کردن هم بن شدن ، ولی یه سری زخم خورده بودن از ما دیدن ما بن نشدیم سوزش عجیبی گرفتن
اینا رو گفتم صرفا جهت یاد آوری ، دوباره نیای بگی نه ما شاخ بودیم ، شما شاخ بودی ولی از آخر اول بودی
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
محسن 2pac تو خیلی ادعا داری داداشم ؛
موردی نداره اگر مردشی پاشو بیا N1 گفتم هنوز دو تا اک هست نزدم ، ولی خب اونجا ما ده برابر جنوب هستیم بعد اعتراض نکنی ! طفلکی ها از ترس دفاعشون رو بک نکردن انبار بگیرن توان لانچ همر هم ندارن ، اکانت سایدشون اومده اتحاد ما همون هم نتونستن بزنن نصفه شبی زدن اینسرت شدن رفتن تو غار قایم شدن، یا پاشو بیا یا دیگه نگو فرار کردین ، تو انتظار داری من تو سروری که ده برابر من تعدادتون میشه بمونم و فارم شم !!! بعد خودت تو سروری که ما ده برابرتون هستیم نمیای ، خب اونجا هم جنوب غربه دیگه حاجی مختصاتش منفی در منفیه !!! فقط اونجا تعداد ما بیشتره همین ، تو هم که زرنگی بیا حداقل یه تکونی به دف ثابت ما بده آرزو به دلم مونده مدال دفاعی بگیرم بخدا !
در ضمن اینم بگم که بدونی ؛
تیم ما 7 نفر داره ، هر هفت نفر هم همین سرور هستیم کسی از تیم ما کم نشد اگر یکی کم شد جاش دو تا اومد
من هستم افشین هست سعید هست نوید هست ممدطاهری هست ، شهرام هست ، احسان هم هست ، دو تای آخر تازه اومدن جاش دو نفر از قدیمی هامون بازنشسته شدن ! پس نگو تیمت نصف شد تیم ما همین بود فقط سرور های قبل دف سازامون بیشتر بودافتاد الان ؟
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
افشین حاجی بیخیال سرور ام1 تو 7*7 ده اول من 4 تا اک بود ، هر چهار تاشو اینا خریدن نامه دادم مولتی فردایی صبحش 3 تاش حذف شدبازم گردن نمیگیرن ! بعد بازی کثیف رو ما کردیم نه اینا
پاک بازی کردن اینا مثه پاکی هوای تهرونه فقط یه شایعست !
این سرور هم تعداد سه چهار برابر ما هستن از الان هم متا رو بستن ، آره تو خیلی زرنگی اون شمال غربی که لیدر اتحادش نمیدونه درصد گندم واحه 15 کراپی کپ به چه دردی میخوره نامه میدی میگه 15 کراپی ، 15 کراپیه دیگه فرقی نداره این نزدیک تر بود گرفتمش حالا باید براش توضیح بدم آبادی و درصد واحه چیه !!! اون رو گذاشتن برای متا با ما بعد فردا هم میخان مدعی بشن ، آره منم تو یه همچین سروری بازی میکنم خخخخخخ
والا یه حرف قشنگی زدی افشین این جملت رو باید طلا گرفت همون m1 هم ما تا هفته دهم بودیم ، چه حرکتی زدن ؟ یه لینک بیارین اون سرور من یا افشین رو زدین بعد این همه ادعا کنید !! والا بابا یارو زمین خالی داره صد میکنه ذوق میکنه میگه رکورد هم زدم ، اونجا که جمع همتون جمع بود من رکورد پوینت مهاجمین رو زدم ده سال دیگه امثال 2pac نمیتونن به این رکورد برسن، بعد واسه ما شاخ شدن ؛