نقل قول نوشته اصلی توسط MATRIX III نمایش پست ها
دلم کبابه برات ممد سپاهی همه سرور کا5 رو دیدن و میدونن چه کردیم و لیدری من در چه حده پلیر بودن تو رو هم دیدن.
مشکل از شماست که جرات نداری کسی رو بزنی که امکان بدی اتک روت بزاره و میخوای اکانتای ساید خودمون رو بزنی که بدونی کاری به کارت ندارن.
شما همون پلیری نبودی که از وارین سرور قبل اولین سرورت بود اومدی دژکوب؟ شما همونی نبودی که.... (بقیش رو میسپارم به صادق و حمیدرضا)
مطمئن باش جنوب غرب مجتاج یه اکانتت نیست و نخواهد بود اما کسی که بازی بلد نیست باید به هر طریقی بهش بازی رو یاد داد که شما در مقابل یاد گرفتن هم مقاومت به حرج میدی. همین سروری که میگی مثل اینکه یادت رفته اول سرور میگفتی کاری نکن باز 3 به 1 بشه برو متا ببند و میگفتم مهم نیست. شاید تو نبودی یکی دیگه بوده. مطمئن باش من لیدری و استراتژی لیدریم رو نه تنها دژکوب بلکه آی آر هم پس دادم و کسانی که با من پلی میدن میدونن لیدری من در چه سطی هست و خدا رو شکر اگر سروری صعیف هم بودیم نترسید مثل شما. در مورد جایزه سرور هم هم خودت و هم بقیه دیدن که گلد کا5 رو تقسیم کردم بین بچه ها و چیزی برا خودم نخواستم پس رفی رو بزن که بتونی ثابت کنی وگرنه حرف باد هواست.
در مورد اکانت خریدن هم باید بهت بگم میتونی ثابت کن خریدیم؟ میتونی؟ اگر نمیتونی چون از ساید طرد شدی و نگفتیم بمون الکی جو نده تو فروم. یه سری دوستان لطف کردن اکانتشون رو دادن به ساید ما و باز این نشون از رفاقتی که توی این همه مدت بازی کردن بدست آوردیم که تو ازش چیزی نخواهی فهمید.
بهت پیشنهاد میکنم برگرد وارین چون اونجا اصلا جزو بازی حساب نمیشه و با خیال رات میتونی بازی کنی. سرورهایی مثل دؤکوب و آی آر ببه درد تو نمیخوره چون با کوچکترین اتک و فشار کم میاری. کا5 که هر جا نشستی گفتی من 30 مکیل دف کشیدم برا شمالغرب گفتم عیبی نداره بزار دلش خوش باشه بگه اما خوب یکم قبل از حرف زدن ببین اصلا در حد و اندازه کسی که در موردش میخوای حرف بزنی هستی یا نه.

خیلی جالبه اکانت قاسم ماله ساید nw بود رو زدم و همرش رو پروندم ؟ امکانش نبود همر کپشو لانچ کنه ؟ خیلی جالبه
آقا من اصلا هیچ سرور پلی ندادم تو بگو یه دونه ولی حداقلش اینه که بیگ دف سرور دست من بود ....و این که صادق و حمیدرضا هم بیار اینجا و بگو هر چی میخوان بگن ببینم چی میگن عزیزم ..

بعله شما بازی بلدی ..شما با دو تا دهکده میخوای من دف بزنم بعله بلعه...خوبه بهت آمار و ارقام دادم و قانع شدی..حالا خوبه 300کی دف رو اک رو الان میبینی و مطمن میشی که آمار و پلن من درست بوده و تو داشتی پلن اشتباه میرفتی ؟ حالا کی مقاومت میکنه من یا تو ؟

و یه چیز جالب اصلا شما به عنوان توتال لیدر انتخاب نشدی ...همون آی ار که داری ازش حرف میزنی میان از پلیر های ساید میپرسن و نظر سنجی میزارن و بعد هر کی بیشتر رای آورد توتال میشه ...نه این که بری با دوتا پلیر حرف بزنی بگی من توتال هستم و تموم شه و بره

گلد کا5 هم دیدیم تقسیم کردی داداش در جریانم

بعدشم اخه در حدی هستی بخوام به حرفت گوش بدم که بگی بمونم یا نه و به حرفت گوش کنم ؟

خب در مورد خرید اکانت dortmond رو بگو همون افتخارات ایمیل اول سرورشو بزاره ...یا همون aminemrege ..

حرف از رفاقت نزن ...اگه دم از رفاقت میزنی نباید اتک بیای رو رفیقت و بعد دروغ بگی..و بعدش هم برم از ده نفر بپرسم و اون ده نفر هم مثه تو دروغ بگن..الکی اسم رفاقت رو نیار عزیز من ..اگه بحث رفاقته باید به پلن من که کاملا درست و بدون نقص بود اعتماد میکردی

داداش پلیر های کا5 که ساید مقابل بودن رو بگو بیان اینجا ببینم چی میگن...غیر اینه که نود درصد اک های دف ساز رو من لاگین میکردم ؟
غیر اینه که به کل اکانت های ساید من سر میزدم ؟ غیر اینه که 10 تا همر تو ساید حریف پروندم..دقیقا همون زمانی که شما خواب بودی !
غیر اینه که 12تا دهکده دف ساز پروندم ؟ شما شاخی در جریانم ولی نه جلوی هر کسی عزیز