داداچ گلم لیدر جنوب غربی مثلا ؛
یکم پستت رو سبک سنگین کن بعد بزار ؛

ببین داشی من خودم یا کسی رو دارم تبرئه نمیکنم سرور خودش مدیریت و کارشناس داره ، هر کسی هم که خلاف قوانین عمل کنه مجازات میشه؛

حوصله بحث های علکی ندارم ، حوصله دوباره نبش قبر کردن و داستان های پوچ گذشته رو هم ندارم !
شما یه سال بازی کردین آخر هم دارین با دست خالی میرین بعد این همه هزینه و وقت گذاشتن بهتون فشار اومده، چون درکتون میکنم چیزی بهتون نمیگم ؛

خوبه به عنوان لیدر ج.غ هم اعتراف کردی که دارین بهونه میارین هر چند نمیگفتی سنگین تر بودی چون خودمون میدونستیم

sw team تحت حمایت من کسی بهش غارت نزنه ، ده سالشه بچست گناه داره ، اگر حمله کنید میاد فروم صبح تا شب ، مشق هاشو نمینویسه و مدرسه نمیرسه داره زندگیش خراب میشه لطفا این کودک رو اذیت نکنید ؛

بودن یا نبودن تو یا کل جنوب غرب نه منو خوشحال میکنه نه ناراحت، چون تفریحمونو تو این سرور کردیم و پلن هامون به اندازه کافی اجرا کردم، فقط بحث واندر در میونه که اونم رقابت بین سایدی هست البته اگر بازم از واندری رد نشیم ! هر چند من از اول رو برد ناتار شرط بندی کرده بودم :d

یه جای کار گفتی بهونتون متای سه به یک علیه شماست ! عجب ! بهانه جدیده ؟ سال 2018 هنوز نیومده ولی بهانش اومده !
اصلا میگم ناتار ها هم طرف ما هستن به واندر ما حمله نمیکنن دارن جمع میشن یهو واندر شما رو بزنن صفر کنن، خب شدیم 4 به 1 خخخخخ
برو عامو خدا روزیتو جای دیگه بده فکر کنم تو سرور نیستی اصلا، که کدوم ساید اول متا کرد!

15 فروردین با بهانه های پایانی برگرد ؛
- آره باختیم چون دو تا اک از ساید ما فروختن
- رو ما پلن زدن چیفمون کردن
- پلنر خارجی ما اومد زد ولی دف ماورا طبیعی داشتن دیوار شدیم با اینکه میدونستیم دیواریم ولی بازم هی همر اضافه کردیم ! با 7 تا همر رفتیم تو دیوار 1.2 میل دیوار شدیم و بازم ادعا کردیم بعدش ...
- همه کتیبه هاشونو خریده بودن، از ناتار ها هم خریده بودن، اصلا ناتار ها باید از سرور حذف میشدن چون به ج.غ بدی کردن
- ناتارها هم باهاشون متا کرده بودن و همینطور هم بقیه ساید ها که شامل ساید ج.ش با سه تا اکانت و دو تا اکانت لب مرزی دف ساز ش.غ میشد!!!
- ده ما چیف کردن پس ندادن ولی از ده چیف خودشون دوباره همر کشیدن که مقدارش هم غیر واقعی بود و ...
- تو هر همرشون 6ک رم بود مثه چاوز نبودن بزنن واندر دو سطح واندر بیاد پایین و ...
- هشتصد میلیون دفاع رو چاوز بود بعد غیب شد و از رو واندرش رد شدن و ...
- بیگ همر سایدشون رکورد جهان رو زد یه میل گرزی داشت و ...
- سایدشون بیست تا همر داشت ساید ما 4 تا چون اونا غارت میکردن ما پوش میکردیم و ...
- اونا بدون پوش تو تاپ غارت بودن ولی ما مثه بنز پوش میکردیم بهشون نمیرسیدیم و ...

آقا تخمه و چیپس بگیرین برای 15 فروردین که قراره کلی بخندیم با بهانه های جدید
خدا همه رو به راه راست هدایت کنه ، الهی آمین !

پ.ن؛ sw team اگر قول بدی پسر خوبی باشی و مشق هاتو هر روز بنویسی و تو مدرسه نوشابه تو کیف هم کلاسی هات نریزی من برات یه توپ قلقلی میخرم