نقل قول نوشته اصلی توسط RED LINE نمایش پست ها
اصلا قصد پست گذاشتن نداشتم چون واقعا حالم داره ازین سرور بد میشه اما میبینم ما نمیخوایم جواب بدیم خودشون یسری بحثای خنده داریو پیش میکشن که ادم مجبور یشه به صحبت
من اصلا از بحث و کل کل و بی احترامی و این چیزایی که تو فروم میشه خوشم نمیاد و میگم هرکس حرفی داره تو بازی اما اینقد اتفاقات این سرور مسخره بود که مجبور به فروم نویسی میشه ادم
ببین دوست عزیزی که اسم و کارات تو کل کثیف کاریای این سرور بوده حالا که سرورو کلا به هم زدی با دوستات نیا اینجا کری بخون و بگو من فلان کردم بله ما میدونیم شما و دوستانت که هنوز امید دارن یه معجزه ی مالی بشه و سرور کثیف ال1 رو کثیف ببرن چیکارا کردین که کار به اینجا برسه اگه ما دنبال بهونه بودیم همون موقع همه رفته بودیم رو حذف
دروغ چرا رو حذفم رفتیم اما سر رفاقت و مرام بچه هایی که کل وقت و هزینشونو گذاشتن موندیم که نگن رفتن
با این دیدگاهی که تو جواب بقیه رو دادی مطمئن باش تو بودی رفته بودی چون 2 تا اکانت از ما نبود و 4 تا بود از شما یکی!!
یه اکانت شما گیریم 3 تا همر داشت خود شخص خودت غکس هرکول و گذاشتی 3 تا همر بود و بقیه ی اون سه تا هم رو هم 7 تا همر داشت که ما روش برنامه ریخنه بودیم و کلی کتیبه ی مهم ما روی اونا بود که به لطف شما هم خودشون هم کتیبه هاش رفتن !!! پس نیا از کثیف کاریات افتخار بساز

اما آقای افشین خان شخص من تا حالا همیشه با احترام پست گذاشتم نیا اینجا به شعورم توهین کن
اولا اگه واندر شما رو با اون اکانتا و همرا زدن نیا بگو فلان و بهمان رفیق خوب من نمیدونی واقعا یا خودتو زدی به ندونستن؟ برو از دست ندرکاران کثیف کاری بپرس که قرار بوده چیکار کنن اگه نمیدونی بیا تا اعترافاتشونو بفرستم برات که واندر شما هم باید میخورد و تو برنامه ی اونا بوده برداشتن شما از سر راه !!! حالا قضیه برعکس شده؟
اگه دفسازای مارو دارین ما میدونیم اگه اینقد به دفشون نیاز داری بگو تا خودم میفرستم برات نیا اینج از افتهرات بازیتون تو این سرور بگو!!!
حمیدی هم که میگی یکی از بامرام ترین ادماییه که تو دنیای دژکوب و دژکوب و این همه سال بازی دیدم شخص خودتو نمیگم اما با جرات تمام 80 درصد پلیرای قدیم یا الان جای حمید بودن بازیو ول میکردن با اینقد کمک به بقیه نمیدادن
اگه یه همرشو 4 ماه پیش زدین و هنوز جزو افتخاراتتونه که زدیمت و برو حذف کن تلاش الکی میکنی
اگه یک درصد میشناختیش نمیومدی اینجوری کنی و فک کنی رو اعصابشی
پس خودتو خسته نکن چه من چه بقیه ی بچه ها تا اخر ممنون حمید هستیم
اینی هم که میاد فروم فک نمیکنم تعداد پست گذاشته شده ربطی به ماکیت فروم داشه باشه

پ ن 1: کل کل نکنیم بهتره منم میگم ممکنه یک سرور)(البته اگه بازم بازی کردید )( توی یک ساید باهم باشید و اوموقع شخصیت واقعی همو بشناسید و از حرفای الان پشیمون یشید (شاید هم نشدین)
پ ن2: افتخارات توی دژکوب مال گذشتست و به کلی چیز مثل تیم خودی و حریف ، وقت و هزینه و اتفاقت اون سرور مربوط میشه اگه من توی یه سرور قبلا برنده شدم اصلا نیازی نیست برای کسی که اونجا نبوده و بازی نکرده کری بخونم همونجور که اگه من جایی نبودم یکی بیاد برا من از اونجا بگه

در ضمن بعضیا خیلی جالب مظلوم نمایی میکنن ادم به شک میفته !!

پ ن آخر : فقط امیدوارم این سرور مزخرف هرچه زودتر تموم شه که حالم داره بهم میخوره از کثیف کاریا و این بازیو بذاریم کتار کلا (اگه باز برمون نگردونن)
دوستان عزیز . اصلا من نمیگم کثیف بازی نشده . کلا صحبت بنده رو متوجه نمیشین
من حرفم اینه که آقا یکی یه کاری کرده ، کل ساید رو اونطوری خطاب نکنید . ناراحتی من از حمید جان هم سر اینه که کلا گیر دادن به من
من خودمم سر این حرکت قربانی بودم و باور کنید اگر بخاطر بچه ها نمیشد همون روزی که داستان رو فهمیدم میزاشتم رو حذف ، دیدین که ام1 هم نموندم .
بحث اینه که اومدیم بازی کنیم تا چند ساعتی فکرمون از درگیری های زندگی واقعی آزاد شه . اگر قراره اینجا هم همینطور کش مکش و درگیری داشته باشیم بهتره اینجا رو هم ترک کنیم و بازی نکنیم ( کاری که بعد از ال1 خواهم کرد )
اصلا قصدم توهین نیست . بالا هم گفتم طرف صحبتم همه بازیکنان این سرور مسخره است .
بازی 2 قسمت داره . یکی خودشه و یکی کل کل توی فرومش . من شخصا از دومی بیشتر لذت میبرم .
اگر کسی ناراحت شده صحبت هام همینجا عذر میخوام .

و در نهایت باید بگم که سکوت اسپمر مرگ اوست