نقل قول نوشته اصلی توسط M3nTaL نمایش پست ها
مانی جان با تمام احترامی که واست قائلم باید بگم توی سروری که نیستی نباید نظر بدی
تمام اکانت های شرکت کننده توی پلن پلیر داشتن و دارن . لیستشون رو میلاد گزاشته
این قانون آی پی و لانچ هم زمانی که شما بازی میکردی نبوده و جدیدا اومده از سرور کا 5 اگه اشتباه نکنم .
توی ک1 نبود این داستان . توی فینال نبود . توی آی 1 نبود . توی دی 3 نبود . توی جی 3 و جی 1 هم نبود
شما لطف کن یه سرور رو تا زمان رسیدن به پلن و این داستانا بمون و ببین که این خطا رو میده یا نه
مشکل رو هم ما اینجا داریم و هم ام1 داشتیم . اونجا هم من با اکانت های پلیر دار لانچ کردم . شما یکی حداقل منو از زمان نوبی یادت هست تا الان که همچنان نوب هستم میشناسی . تا حالا دیدی از مولتی استفاده کنم ؟!
اصلا تا حالا دیدی کسی روی مولتی همر بکشه ؟!
یکی میاد میخره و میزنه که یه بار ای پی میافته و مشخصه که مشکلی واسش نداره . یکی هم از اول مولتی میکشه که اونم رو مولتی دف میسازه و پوش میگره و روی اکانت اصلی 8 تا همر میکشه .
اکانتی که پلیر داره و 2 دونه همر با رید سالم کشیده و تا این تایم هزینه کرده میمونه واسه پلن که اونم این سیستم آی پی لطف کرده و نمیزاره 6 نفری یه تارگت رو بزنن !
الان با این وضعیت فقط باید صبر کنیم تا 14 فروردین . بعدش همه با هم واندر های هم رو بزنیم و اینطوری هیچ کسی برنده نمیشه و سایت هم جایزه ایی نمیده و بازم که حساب کتاب میکنی سروری که باید یه ماه پیش تموم میشد 3 ماه اضافه بازی شده و کلی گلد مصرف شده و جایزه هم که نمیدن کلا به نفع سایت هست تا ماها
مدیریت حق داره بیاد و اینجا داستان بگه که هرکسی خودش باید لانچ کنه ، اما شما چرا میگی جای سواله واسم
باز هم عذر میخوام واسه جواب اما از شما انتظار نداشتم ندونسته نظر بدین .
افشین جان
این قانون از فینال 3 ایکس سال پیش وجود داشت
نشون به اون نشون که اکانت آناتما رو تو شمال شرق من خودم خریدم و هم رو اون اکانت هم اکانت خودم پلی میدادم نه دفش رو میتونستم بریزم رو اکانت خودم نه همرش با همرهای شمال شرق لانچ میتونست بشه چون با آی پی پلیر ثابت نداشت دف آناتما را دادیم جنوب غرب به ماهان به جاش از جنوب غرب دفاع گرفتم پس این قانون خیلی وقت هست که وجود داره باز هم مثال میخوای همون سرور دوستان جنوب شرقی دفاع ساخته شده رو مولتی ها رو نمیتونستن جابجا کنن رو اکانتهای اصلیشون به دلیل قانون آی پی ! همین فینال 1 ایکس هم این قضیه پیش اومده بود پس قانون عوض نشده
من اصلا نمیگم شما از مولتی استفاده میکنی روی صحبت من با شخص تو نیست ، هم تیمی بودیم خاطرات خوبی رو هم باهم داشتیم
ولی نمیتونی منکر بشی که خرید و فروش اکانت از قدیم الایام بوده و هست و خواهد بود جدیدا هم گلد میدن کنترات جوایز رو برنده میشن نمونش j3 ، مثال بارز دیگه اش سرور k5 ، نمونه اش همین سرور l1 ، یا فینال 1 ایکس که به قول شما من رفتم !
فینال 1 ایکس به طرف میگم ما متامون با شمال غرب باید باشه بریم جنوب غرب رو بزنیم × میگه من جنوب غرب رو کلا خریدم !! انتظار نداری تو همچین سروری بمونم ، باز هم اکانت بود تا زمانی که شمال شرق اصلا واندر نگرفت ! کل جنوب هم تشتک شده بود اکانت رو حذف کردم رفت
این رو خود امید میتونه واضح بیاد توضیح بده این قانون از کی بوده و چرا باید باشه !!
یه سوال
قبول داری لانچ ها بوسیله اسکریپت انجام میشه یا نه ؟؟؟
لانچ با اسکریپت نیاز به لانچر داره واقعا؟؟؟؟؟؟