نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1572

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور l1.x

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Omid نمایش پست ها
    دوستان عزیز این بحث قدیمیه منم قبلا خواستم راهکار ارائه بدید. بالاخره یه قانونی هست که میگه هرکس روی اکانت خودش بازی کنه. اگه امکان اجرای این قانون نیست تاپیک بزنیم نظرسنجی کنیم قانون رو عوض کنیم که خیال همه راحت بشه. فردا کسی شاکی شد فلان اکانت مولتیه بگیم تخلف نیست! یک بوم و دو هوا که نمیشه. بالاخره مولتی اکانتی یا تخلف هست یا نیست! اگه بهانه لانچ، سرکشی یا ... رو قانونی کنیم دیگه به هر اکانتی بگیم شما مولتی هستی میگه نه سرکشی لیدر بوده! برای لانچ بوده! یا ...
    بنابراین به جای تمسخر قوانین بیزحمت راه حل ارائه بدید.
    البته نفرمائید راه حل ارائه شده : می فرمائید سیستم اتوماتیک نباشه مولتی هانتر بررسی کنه؟ یعنی اینکه به جای اینکه جلوی لانچ به خاطر آیپی گرفته بشه لانچ انجام بشه بعد مولتی هانتر بیاد پانیش بزنه؟! یا مولتی هانتر تشخیص بده لاگین ها به خاطر بررسی لانچ، سر ریز نشدن منابع پوش قانونی و و و بوده و تخلف مولتی اکانتی نیست!؟
    من قبلا هم گفتم یا باید به قوانین احترام گذاشته بشه یا اگر قوانین قابل اجرا نیست ، و باعث دلسردی و ناراحتی «اکثریت» پلیرها میشه باید قانون رو عوض کرد.
    حالا باید دید نظر اکثریت چیست.
    این رو هم در نظر بگیرید محدودیت آیپی اگر برداشته بشه برای رقیب شما هم برداشته میشه. آیا خود شما وقتی نشه با مولتی اکانتی به بهانه لانچ برخورد کرد از رشد این تخلف در سرور شاکی و دلزده نخواهید شد؟
    سلام اقا اولا بحث رقیب و رفیق نیست اگه پلنی زده نشه بازی که هیچ لذتی نداره حالا یا میزنیم یا اونا یا دیوار میشیم یا میکنیم بالاخره اصل بازیه درسته کری میخونیم اما قشنگیه بازی به همینه
    در مورد راه حل خب شاید یسری کارها از نظر برنامه نویسی عملی نباشه و صرفا یه نظر باشه که نشه پیادش کرد بنظر من اصلا دلیلی نمیبینم بعد کتیبه ها آی پی بخوره با این تعداد کم پلیر مجبوریم چند نفری به اکانت هولدر یا کتیبه های مهم سر بزنیم اما موقع لانچ پلن این ارور آی پی میاد
    میشه بعد کتیبه ها صرفا آی پی خوردن به تارگت هارو برای اتک عادی برداشت سه نوع فرستادن نیرو تعریف شده پشتیبانی عادی و غنیمت گیری به راحتی میشه تعریف کرد بعد فلان تاریخ حمله ی عادی به یک تارگت آی پی نخوره مطمئن باشید کسی برای همر سازی مولتی نمیکشه و اگه هم اکانت مولتی باشه باید شما که مسئولین تا قبل کتیبه ها شناسایی کنید

پ ن: الان داشتم اینو مینوشتم یاد اتفاقات سرور افتادم و گفتم خب با این کار خرید و فروش هم اجرا میشه و همر میخرن اما باز تو اونطرف فکرم گفتم خب الان که ای پی هم بود خرید و فروش شد چون اونی که میفروشه تا لحظه ی واگذاری رو اکانته هست وقتی که بده همرو طرف لانچ میکنه اون موقع هم ای پیه اشتراکیه زیادی نداره که خب بازم میزنه کلا فکر اولمو نقض کرد

امید جان یکم هم انتقاد پذیر باشید تا یه پست برای مشکلات میبینید و یمبینن دوستان سریع پاک میکنن من هم پست اغشین و خوندم هم میلاد و انتقاد بود اما بسرعت در عرض چند ساعت پاک شد
    اگه بچه ها اینجا بازی میکنن ششاید یکی از دلایلش فروم باشه اینا رو بگیرید و قوانینم اینجوری هر روز ریزش پلیر بیشتر میشه نتیجه هاشم میتونید تو ان1 ببینید

به هر حال امیدواریم حل بشه حالا دوستان پلنشون وسیع بوده مشکلات بیشتر و تلفات بیشتر من خودم یبار یه پلن با دوتا چکمه ها قبل خرید و فروش اومدم برم اولیو زدم دومی ای پی خورد خداروشکر دف نریختن اما خب همر و ده هم نپرید و بک لارم برا یکی از بچه ها
    حالا برای دوستان شمال که باعث شکست پلن شد
    امیدوارم این مشکل حل بشه

موفق باشید

2. تشکر M3nTaL, Narsis تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 6 پست

این سرور های اینچنینی کلا عیب ها و اشکلات زیادی دارن !
    ولی در بین تمامی این اشکلات ! همین یک حسن از دستشون در رفته همین ویژگی ای پی رو هم بردارن که میشه نور علی نور!!
    علتش هم خیلی واضح هست
    این همه سرور ما بازی کردیم چه سرورهای سه ایکس ، 5 ایکس ، 10 ایکس ، 25 ایکس و 50 ایکس بعنوان لیدر بالشخصه در هر کدوم سرورها بالای 50 تا اکانت رو لوگین داشتم چه برای لانچ و چه برای جابجایی دفاع هیچکدومش هم اخطار ای پی نداد چون پلیر ثابت داشتند و اگه پلیر ثابت هم نداشتند و میدونستیم اخطار ای پی میده ! باهاش کتیبه کلین میکردیم ، واندر کلین میکردیم
    در مورد پلنتون هم که آی پی داد باز مقصر خودتون هستید امتحان کردنش که واقعان کاری نداره اشتباه از خودتون بوده رو یه دهکده فارم آزمایشی لانچ میکردید !! قبل اجرای پلن
    اون اکانت هایی که خطای آی پی میده در حالت اصولی و اصلیش بعلت عدم داشتن پلیر ثابت و اشتراک پسورد باید بن بشه که نمیشه چون پلیری تو سرورها نیست حالا نمیشه طلب کار شد که چرا اخطار آی پی داده سرور
    مورد بعدی در مورد لانچر و پلنر ! دروغ چرا الان که خدا رو شکر همه اسکریپ دارن و با اسکریپ لانچ میکنن! دیگه لانچر لازم نداره تایم بدید پلیر با اسکریپت بزنه
    راحت و آسوده
    این حالت اشتراک آی پی در هجوم رو هم بخوان بردارن آقای ایکس میاد 15 تا اکانت میکشه بالا تو هر کدوم با تولیدات کپ 3 تا همر میشه 45 تا همر !
    گلدش رو هم از امیر جون میگیره قطاری میزنه اون پلیری که سالم بازی میکنه رو منهدم میکنه !
    اتفاقا این برخوردها باید شدیدتر بشه که 4 تا اکانت بخر و اکانت فروش 2 بار ضرر کنند ول کنن این سایت رو که دوباره پلیرها برگردن به سرور ها

4. تشکر sw team, mohsen.2pac, Omid تشکر نمود
    پسندیدن sw team, mohsen.2pac پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط partizan نمایش پست ها
    این سرور های اینچنینی کلا عیب ها و اشکلات زیادی دارن !
    ولی در بین تمامی این اشکلات ! همین یک حسن از دستشون در رفته همین ویژگی ای پی رو هم بردارن که میشه نور علی نور!!
    علتش هم خیلی واضح هست
    این همه سرور ما بازی کردیم چه سرورهای سه ایکس ، 5 ایکس ، 10 ایکس ، 25 ایکس و 50 ایکس بعنوان لیدر بالشخصه در هر کدوم سرورها بالای 50 تا اکانت رو لوگین داشتم چه برای لانچ و چه برای جابجایی دفاع هیچکدومش هم اخطار ای پی نداد چون پلیر ثابت داشتند و اگه پلیر ثابت هم نداشتند و میدونستیم اخطار ای پی میده ! باهاش کتیبه کلین میکردیم ، واندر کلین میکردیم
    در مورد پلنتون هم که آی پی داد باز مقصر خودتون هستید امتحان کردنش که واقعان کاری نداره اشتباه از خودتون بوده رو یه دهکده فارم آزمایشی لانچ میکردید !! قبل اجرای پلن
    اون اکانت هایی که خطای آی پی میده در حالت اصولی و اصلیش بعلت عدم داشتن پلیر ثابت و اشتراک پسورد باید بن بشه که نمیشه چون پلیری تو سرورها نیست حالا نمیشه طلب کار شد که چرا اخطار آی پی داده سرور
    مورد بعدی در مورد لانچر و پلنر ! دروغ چرا الان که خدا رو شکر همه اسکریپ دارن و با اسکریپ لانچ میکنن! دیگه لانچر لازم نداره تایم بدید پلیر با اسکریپت بزنه
    راحت و آسوده
    این حالت اشتراک آی پی در هجوم رو هم بخوان بردارن آقای ایکس میاد 15 تا اکانت میکشه بالا تو هر کدوم با تولیدات کپ 3 تا همر میشه 45 تا همر !
    گلدش رو هم از امیر جون میگیره قطاری میزنه اون پلیری که سالم بازی میکنه رو منهدم میکنه !
    اتفاقا این برخوردها باید شدیدتر بشه که 4 تا اکانت بخر و اکانت فروش 2 بار ضرر کنند ول کنن این سایت رو که دوباره پلیرها برگردن به سرور ها
    مانی جان با تمام احترامی که واست قائلم باید بگم توی سروری که نیستی نباید نظر بدی
    تمام اکانت های شرکت کننده توی پلن پلیر داشتن و دارن . لیستشون رو میلاد گزاشته
    این قانون آی پی و لانچ هم زمانی که شما بازی میکردی نبوده و جدیدا اومده از سرور کا 5 اگه اشتباه نکنم .
    توی ک1 نبود این داستان . توی فینال نبود . توی آی 1 نبود . توی دی 3 نبود . توی جی 3 و جی 1 هم نبود
    شما لطف کن یه سرور رو تا زمان رسیدن به پلن و این داستانا بمون و ببین که این خطا رو میده یا نه
    مشکل رو هم ما اینجا داریم و هم ام1 داشتیم . اونجا هم من با اکانت های پلیر دار لانچ کردم . شما یکی حداقل منو از زمان نوبی یادت هست تا الان که همچنان نوب هستم میشناسی . تا حالا دیدی از مولتی استفاده کنم ؟!
    اصلا تا حالا دیدی کسی روی مولتی همر بکشه ؟!
    یکی میاد میخره و میزنه که یه بار ای پی میافته و مشخصه که مشکلی واسش نداره . یکی هم از اول مولتی میکشه که اونم رو مولتی دف میسازه و پوش میگره و روی اکانت اصلی 8 تا همر میکشه .
    اکانتی که پلیر داره و 2 دونه همر با رید سالم کشیده و تا این تایم هزینه کرده میمونه واسه پلن که اونم این سیستم آی پی لطف کرده و نمیزاره 6 نفری یه تارگت رو بزنن !
    الان با این وضعیت فقط باید صبر کنیم تا 14 فروردین . بعدش همه با هم واندر های هم رو بزنیم و اینطوری هیچ کسی برنده نمیشه و سایت هم جایزه ایی نمیده و بازم که حساب کتاب میکنی سروری که باید یه ماه پیش تموم میشد 3 ماه اضافه بازی شده و کلی گلد مصرف شده و جایزه هم که نمیدن کلا به نفع سایت هست تا ماها
    مدیریت حق داره بیاد و اینجا داستان بگه که هرکسی خودش باید لانچ کنه ، اما شما چرا میگی جای سواله واسم
    باز هم عذر میخوام واسه جواب اما از شما انتظار نداشتم ندونسته نظر بدین .

6. تشکر partizan تشکر نمود
    پسندیدن partizan پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 6 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط M3nTaL نمایش پست ها
    مانی جان با تمام احترامی که واست قائلم باید بگم توی سروری که نیستی نباید نظر بدی
    تمام اکانت های شرکت کننده توی پلن پلیر داشتن و دارن . لیستشون رو میلاد گزاشته
    این قانون آی پی و لانچ هم زمانی که شما بازی میکردی نبوده و جدیدا اومده از سرور کا 5 اگه اشتباه نکنم .
    توی ک1 نبود این داستان . توی فینال نبود . توی آی 1 نبود . توی دی 3 نبود . توی جی 3 و جی 1 هم نبود
    شما لطف کن یه سرور رو تا زمان رسیدن به پلن و این داستانا بمون و ببین که این خطا رو میده یا نه
    مشکل رو هم ما اینجا داریم و هم ام1 داشتیم . اونجا هم من با اکانت های پلیر دار لانچ کردم . شما یکی حداقل منو از زمان نوبی یادت هست تا الان که همچنان نوب هستم میشناسی . تا حالا دیدی از مولتی استفاده کنم ؟!
    اصلا تا حالا دیدی کسی روی مولتی همر بکشه ؟!
    یکی میاد میخره و میزنه که یه بار ای پی میافته و مشخصه که مشکلی واسش نداره . یکی هم از اول مولتی میکشه که اونم رو مولتی دف میسازه و پوش میگره و روی اکانت اصلی 8 تا همر میکشه .
    اکانتی که پلیر داره و 2 دونه همر با رید سالم کشیده و تا این تایم هزینه کرده میمونه واسه پلن که اونم این سیستم آی پی لطف کرده و نمیزاره 6 نفری یه تارگت رو بزنن !
    الان با این وضعیت فقط باید صبر کنیم تا 14 فروردین . بعدش همه با هم واندر های هم رو بزنیم و اینطوری هیچ کسی برنده نمیشه و سایت هم جایزه ایی نمیده و بازم که حساب کتاب میکنی سروری که باید یه ماه پیش تموم میشد 3 ماه اضافه بازی شده و کلی گلد مصرف شده و جایزه هم که نمیدن کلا به نفع سایت هست تا ماها
    مدیریت حق داره بیاد و اینجا داستان بگه که هرکسی خودش باید لانچ کنه ، اما شما چرا میگی جای سواله واسم
    باز هم عذر میخوام واسه جواب اما از شما انتظار نداشتم ندونسته نظر بدین .
    افشین جان
    این قانون از فینال 3 ایکس سال پیش وجود داشت
    نشون به اون نشون که اکانت آناتما رو تو شمال شرق من خودم خریدم و هم رو اون اکانت هم اکانت خودم پلی میدادم نه دفش رو میتونستم بریزم رو اکانت خودم نه همرش با همرهای شمال شرق لانچ میتونست بشه چون با آی پی پلیر ثابت نداشت دف آناتما را دادیم جنوب غرب به ماهان به جاش از جنوب غرب دفاع گرفتم پس این قانون خیلی وقت هست که وجود داره باز هم مثال میخوای همون سرور دوستان جنوب شرقی دفاع ساخته شده رو مولتی ها رو نمیتونستن جابجا کنن رو اکانتهای اصلیشون به دلیل قانون آی پی ! همین فینال 1 ایکس هم این قضیه پیش اومده بود پس قانون عوض نشده
    من اصلا نمیگم شما از مولتی استفاده میکنی روی صحبت من با شخص تو نیست ، هم تیمی بودیم خاطرات خوبی رو هم باهم داشتیم
    ولی نمیتونی منکر بشی که خرید و فروش اکانت از قدیم الایام بوده و هست و خواهد بود جدیدا هم گلد میدن کنترات جوایز رو برنده میشن نمونش j3 ، مثال بارز دیگه اش سرور k5 ، نمونه اش همین سرور l1 ، یا فینال 1 ایکس که به قول شما من رفتم !
    فینال 1 ایکس به طرف میگم ما متامون با شمال غرب باید باشه بریم جنوب غرب رو بزنیم × میگه من جنوب غرب رو کلا خریدم !! انتظار نداری تو همچین سروری بمونم ، باز هم اکانت بود تا زمانی که شمال شرق اصلا واندر نگرفت ! کل جنوب هم تشتک شده بود اکانت رو حذف کردم رفت
    این رو خود امید میتونه واضح بیاد توضیح بده این قانون از کی بوده و چرا باید باشه !!
    یه سوال
    قبول داری لانچ ها بوسیله اسکریپت انجام میشه یا نه ؟؟؟
    لانچ با اسکریپت نیاز به لانچر داره واقعا؟؟؟؟؟؟

8. تشکر mohsen.2pac, Omid تشکر نمود
    پسندیدن mohsen.2pac پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

افشین جان
    این قانون از فینال 3 ایکس سال پیش وجود داشت
    نشون به اون نشون که اکانت آناتما رو تو شمال شرق من خودم خریدم و هم رو اون اکانت هم اکانت خودم پلی میدادم نه دفش رو میتونستم بریزم رو اکانت خودم نه همرش با همرهای شمال شرق لانچ میتونست بشه چون با آی پی پلیر ثابت نداشت دف آناتما را دادیم جنوب غرب به ماهان به جاش از جنوب غرب دفاع گرفتم پس این قانون خیلی وقت هست که وجود داره باز هم مثال میخوای همون سرور دوستان جنوب شرقی دفاع ساخته شده رو مولتی ها رو نمیتونستن جابجا کنن رو اکانتهای اصلیشون به دلیل قانون آی پی ! همین فینال 1 ایکس هم این قضیه پیش اومده بود پس قانون عوض نشده
    من اصلا نمیگم شما از مولتی استفاده میکنی روی صحبت من با شخص تو نیست ، هم تیمی بودیم خاطرات خوبی رو هم باهم داشتیم
    ولی نمیتونی منکر بشی که خرید و فروش اکانت از قدیم الایام بوده و هست و خواهد بود جدیدا هم گلد میدن کنترات جوایز رو برنده میشن نمونش j3 ، مثال بارز دیگه اش سرور k5 ، نمونه اش همین سرور l1 ، یا فینال 1 ایکس که به قول شما من رفتم !
    فینال 1 ایکس به طرف میگم ما متامون با شمال غرب باید باشه بریم جنوب غرب رو بزنیم × میگه من جنوب غرب رو کلا خریدم !! انتظار نداری تو همچین سروری بمونم ، باز هم اکانت بود تا زمانی که شمال شرق اصلا واندر نگرفت ! کل جنوب هم تشتک شده بود اکانت رو حذف کردم رفت
    این رو خود امید میتونه واضح بیاد توضیح بده این قانون از کی بوده و چرا باید باشه !!
    یه سوال
    قبول داری لانچ ها بوسیله اسکریپت انجام میشه یا نه ؟؟؟
    لانچ با اسکریپت نیاز به لانچر داره واقعا؟؟؟؟؟؟
    خوب اینکه آی پی مستقیم خوردی مشخصه نمیشه دف رو ریخت و چیز جدیدی نیست .
    اما دارم میگم این اکانت ها پلیر دارن . میشه به اسمشو نبر بگیم بره چک کنه و نتیجه رو اعلا کنه همینجا . حتی خودم هم با رمز اصلی لوگین نداشتم روش تا زمان پلن .
    در مورد رفتنات هم دلیل نیازی نیست بیاری ، خیلی از سرور ها هم من تا تهش نموندم . اصلا بجث اون نیست . منظورم سرور های جدید هستش که بیایی و بمونی و ببینی چی میگم ، قبل کتیبه ها ام1 پلن رفتیم نشد برا آی پی ، ال 1 هم آخر سرور هست و نشد .
    والا سرور آی 1 من همچین مشکلی نداشتم با 12 تا اکانت یک تارگت رو راحت زدم .بارها هم با پسورد اصلی رفتم روشون برا اینسرت یا تایم گرفتن
    همین ک1 هم همین برنامه رو داشتیم و روی کلی اکانت لوگین داشتیم و با اینکه هولدر نبودیم مشکلی نداشت برا لانچ
    ایننکه خیلی ها با اسکریپت میزنن رو کاری ندارم ، اما قبول داری همون اسکریپت هم اگه نت فیکس نداشته باشی بازم بد میزنه ؟!
    با اینترنت 512 شما بزن ببین چطوره . همه مدلش رو تست کردیم و حتی وی پی اس دادم بچه ها خودشون برن روش و بزنن و بازم درست نزدن . خیلی ها اصلا با مفهوم تایم بندی و پیدا کردن تایم لتنسی نتشون و فاصله بین کلیک کردن تا رفتن نیرو ها مشکل دارن .
    بعدش هم وقتی کاتا از یه اکانت و جلو زن و اینسرت شکن از چند اکانت مختلف باشه با اسکریپت نمیشه سر تایم زد . یه چند ثانیه ایی اختلاف داره و حتما باید دستی زده شه .
    ماشاالله دوستان همر دارن کاتا نداره . کاتا دارن و همر نداره . با اینا باید زد و باید دستی زد که درست زده شه
    الان با همین اشتراک آی پی همه میتونن به هم دف بدن . اما نمیتونن یه تارگت رو بزنن . میلاد حداقل 1 ماه هست که روی ایتالیناو - محسن غم و منتال لوگین نداشته . هر 3 اکانت هم پلیر داشتن و برا لانچ اومده ، بازم این خطا رو داده

10. تشکر mohsen.2pac تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 6 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط M3nTaL نمایش پست ها
    خوب اینکه آی پی مستقیم خوردی مشخصه نمیشه دف رو ریخت و چیز جدیدی نیست .
    اما دارم میگم این اکانت ها پلیر دارن . میشه به اسمشو نبر بگیم بره چک کنه و نتیجه رو اعلا کنه همینجا . حتی خودم هم با رمز اصلی لوگین نداشتم روش تا زمان پلن .
    در مورد رفتنات هم دلیل نیازی نیست بیاری ، خیلی از سرور ها هم من تا تهش نموندم . اصلا بجث اون نیست . منظورم سرور های جدید هستش که بیایی و بمونی و ببینی چی میگم ، قبل کتیبه ها ام1 پلن رفتیم نشد برا آی پی ، ال 1 هم آخر سرور هست و نشد .
    والا سرور آی 1 من همچین مشکلی نداشتم با 12 تا اکانت یک تارگت رو راحت زدم .بارها هم با پسورد اصلی رفتم روشون برا اینسرت یا تایم گرفتن
    همین ک1 هم همین برنامه رو داشتیم و روی کلی اکانت لوگین داشتیم و با اینکه هولدر نبودیم مشکلی نداشت برا لانچ
    ایننکه خیلی ها با اسکریپت میزنن رو کاری ندارم ، اما قبول داری همون اسکریپت هم اگه نت فیکس نداشته باشی بازم بد میزنه ؟!
    با اینترنت 512 شما بزن ببین چطوره . همه مدلش رو تست کردیم و حتی وی پی اس دادم بچه ها خودشون برن روش و بزنن و بازم درست نزدن . خیلی ها اصلا با مفهوم تایم بندی و پیدا کردن تایم لتنسی نتشون و فاصله بین کلیک کردن تا رفتن نیرو ها مشکل دارن .
    بعدش هم وقتی کاتا از یه اکانت و جلو زن و اینسرت شکن از چند اکانت مختلف باشه با اسکریپت نمیشه سر تایم زد . یه چند ثانیه ایی اختلاف داره و حتما باید دستی زده شه .
    ماشاالله دوستان همر دارن کاتا نداره . کاتا دارن و همر نداره . با اینا باید زد و باید دستی زد که درست زده شه
    الان با همین اشتراک آی پی همه میتونن به هم دف بدن . اما نمیتونن یه تارگت رو بزنن . میلاد حداقل 1 ماه هست که روی ایتالیناو - محسن غم و منتال لوگین نداشته . هر 3 اکانت هم پلیر داشتن و برا لانچ اومده ، بازم این خطا رو داده
    بحث طولانی میشه افشین جان بهترین راه اینه از مولتی هانتر محترم بپرسید روی اون اکانتها جه آی پی وجود داشه و با کدوم اکانتها اشتراک داشته به مدت طولانی اینجوری شاید علت قضیه رو بهتر بگیری
    اینجوری که قرار باشه پلیر نتونه کاتا بسازه با اسکریپت لانچ کنه همون بهتر بازی نکنه ! 4 نفر بشینن بازی کنن درست درمون که بهتره !دی

12. تشکر M3nTaL تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

بحث طولانی میشه افشین جان بهترین راه اینه از مولتی هانتر محترم بپرسید روی اون اکانتها جه آی پی وجود داشه و با کدوم اکانتها اشتراک داشته به مدت طولانی اینجوری شاید علت قضیه رو بهتر بگیری
    اینجوری که قرار باشه پلیر نتونه کاتا بسازه با اسکریپت لانچ کنه همون بهتر بازی نکنه ! 4 نفر بشینن بازی کنن درست درمون که بهتره !دی
    مشکل اینه که توی سرور نرمال ، آخراش خیلیا ول میکنن و اکانت رو میدن تیم لیدری . تو که میدونی اون قدیما توی اون یکی سایت من خودمم تهش اکانت رو میدادم و میرفتم ، دف سازا که همه اینجوری ان . اونی هم که همر داره تهش باید گلدش رو بدی . ریدش رو بزاری تا بمونه والا همرش میره رو لاست و از دستش میدی . خسته میشن و این سرور با این داستاناش خیلیا ول کردن و رفتن از سمت هر 2 ساید . هم غربی ها و هم شرقی ها . اینایی که موندن هم اکثرا حتی وقت فیک گزاشتن هم ندارن و همه زن و بچه دارن
    دیگه کم کم داریم پیر میشیم برا این بازی

- - - Updated - - -

پ ن : لعنت به سرما خوردگی . مواظب باشین مریض نشین که خیلی بده

14. تشکر mohsen.2pac تشکر نمود
    پسندیدن mohsen.2pac پسندید

کلمات کلیدی این موضوع